dün Fn tuşu sorunu yüzünden nette kurtarma ile bir makale okudum sonra ise bende denemek istedim ordaki yönergeleri yaptım 1 saat kadar sürdü bu işlem pc ilk günkü gibi oldu ama yedek almam gerekiyormuş kurtarma işlemi yapmadan önce ve şimdi ise içinde ne kadar bilgilerim varsa hepsi yok oldu onları tekrardan geri getirebilme imkanı varmı acaba gerçekten önemli olan dosyalardı resim video vs vs ...
şimdiden tşkler
sıfırladın recovery de yedekleme sistemi vardı zamnında yedekleme yapmadıysan geri getirme şansın yok.kullanıcıların yaptığı büyük hatalardan biri sırf yer kaplıyor diye bir kısım kullanıcılar yedek almaz ve sıkıntısı bu şekilde baya büyük oluyor maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
sıfırladın recovery de yedekleme sistemi vardı zamnında yedekleme yapmadıysan geri getirme şansın yok.kullanıcıların yaptığı büyük hatalardan biri sırf yer kaplıyor diye bir kısım kullanıcılar yedek almaz ve sıkıntısı bu şekilde baya büyük oluyor maalesef.
bilemediğim için yedeklemedim ve böyle bir sorun ile karşılaştım ama gerçekten önemli dosyalarım wardı ve şimdi hiçbirisi yok geri getirilemez dmeek çok kötü oldu bu teknik servise götüsem bi faydası dokunmaz sanırım öylemi ...
teknik servis bunlarla ilgilenmez sana kurtarma programlarıyda hdd ni bir tarat derim ama dosyalarını bulsa bile ya bozuktur yada yarım yamalak çıkar.recovery my files i deneye bilirsin yalnız zahmetli iştir saatlerce beklemek zorundasın.pek ihtimal vermiyorum ama denemekte yarar var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme