Şimdi Ara

Sony VAIO Z11 XN/B (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar sony de ısınma problemi oluyor özellikle avrupa modellerinde çıkıyor . bu haberler gazete ve tv lerde bile yayınlandı.daha geçen ay tz serilerini toplattılar. büyük ihtimalle z serisinde de vardır. ısınma problemi olmayan makinalar genellikle amerika ve japonya serileri oluyor . bana kalırsa amerika modellerini almak gerekli.
  • Sadece Z serisinin Avrupa modellerinde varmış problem.
  • Z serisinde de mi ısınma problemi çıktı
  • Ben de bunu almayı düşünüyorum ama ısınma mevzusu canımı sıktı :( Ne olacak şimdi, problemin çözüldüğü yeni seriyi mi bekleyeceğiz?

İnceleme olarak bu adla yani Avrupa model adıyla değil de ABD için olan Z590 diye aratabilirsiniz, veya Z series diye.
  • SZ serisindede ısınma problemi vardı aşırı...Sony tasarımı düşünürken soğutma olayını yeterince dikkate almıyor malesef sorun bundan kaynaklanıyor...
  • Serhatcım ne yapalım ısıtıp yanına mı getirelim notebook u

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Z serisinde de mi ısınma problemi çıktı

• Sn.Inferno

Burada canını sıkacak çok şey yok dikkat etmen gerekecek olan konu sadece avrupa modelleri olan Z11XN,Z11MN modellerini düşünmeyeceksin.Sen zaten Z590 demişsin problem yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Serhatcım ne yapalım ısıtıp yanına mı getirelim notebook u

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Z serisinde de mi ısınma problemi çıktı

Anlayamadım?
    Bir de var sorun diye cevap verseniz daha açıklayıcı olurdu benim için

• Daha açık konuş serhatcım ne diyorsun anlamadım?
  • quote:

Sn.Inferno

Burada canını sıkacak çok şey yok dikkat etmen gerekecek olan konu sadece avrupa modelleri olan Z11XN,Z11MN modellerini düşünmeyeceksin.Sen zaten Z590 demişsin problem yok yani.

Yok Z590'u başlığın sahibi arkadaşa inceleme bakmak için örnek verdim. Türkiye'den Eurasia garantili alınabilecek tek Z'ler Avrupa modelleri yani söyledikleriniz :(

Bu arada Google'da bayağı araştırmama rağmen Avrupalı Z'lerle ilgili bu tür bir soruna dair kaynak bulamadım. Herkes son derece memnun, çok ısı üretiyo fakat fan ile yan taraftan hepsini atıyo diyolar.

Siz neden duydunuz bunu, kaynak verebilir misiniz?
  • Bir arkadaşım avrupa seyahati dönüşü getirdi.Çok ısı üretmesinden dolayı kasayada bunun yansıdığını söyledi.
  • quote:

Daha açık konuş serhatcım ne diyorsun anlamadım?

Sorun olduğunu söylemeniz daha faydalı ve açık olurdu benim için diyorum,daha neadar açık olaiblirdi anlayamadım,yukarıda alaycı tavırlarınızı yaşınızın verdiği olgunluğa hiç yakıştıramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orjinalden alıntı: radalin

Herhangi bir oyun oynamayı denedin mi?

Oyunlardaki performanslara dair bir bilgi verebilir misin? Crysis'i full performanslı olarak oynamayı beklemiyorum ama oynanabilir oluyor mu onu merak ediyorum?

Grafik kartının performansı konusunda meraklıyım kısaca :)

1024 te orta nın biraz üstüne yakın ayarlarda akıcı olarak oynarsın heralde ama tam bilmiyorum

Benim sorum pc de 8800gtx performasına yakın ekran kartına sahip laptop varmı

Bir günde seni uzaklaştırılmamış görsem şaşacam ya

• Serhatcım alaycı falan değilim sen msj ile nasıl anladın alaycı tavır olduğunu.Sadece soru sordum.Isınma problemi yaşadı arkadaş dedim hatta inferno sordu cevapladım okumadın mı?
  • Rüyalarıma girmeye başladı bu cihaz.. Sony'ye mail attım onlar da TZ modellerindeki olaydan bahsettiler, bunla ilgili bir şey demediler. Kullanan eden yok mu hiç yaw?
  • Bu cihazi ikinci laptop'um olarak evde kullaniyorum. bazen tum aksam kucagimda/dizimde oluyor ama herhangibir isinma ve rahatsiz edici fan sesiyle hic karsilasmadim. Tus takimi ve alt kismi asiri isinmiyor ve dizi yakmiyor
  • Teşekkürler, peki "battery leakage" durumu nedir? Yurtdışında bu cihazın kapalıyken pilinin azaldığı söyleniyor, örneğin %95'teyken kapatıyorsunuz ertesi gün açtığınızda %90'a iniyor(muş). Var mı bu, ne kadar vahim?

Bunun dışında farkettiğiniz başka eskileri neler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inferno

Teşekkürler, peki "battery leakage" durumu nedir? Yurtdışında bu cihazın kapalıyken pilinin azaldığı söyleniyor, örneğin %95'teyken kapatıyorsunuz ertesi gün açtığınızda %90'a iniyor(muş). Var mı bu, ne kadar vahim?

Bunun dışında farkettiğiniz başka eskileri neler?

Bu cihaz hakkındaki bilgileri bilmem ama Laptopların açılışta %5-%6 civarında pil yedikleri bi gerçektir
  • oyle asiri bir eksilme yok.. diyelimki %100 sarjda kapatip gucten kesince 24 saat icinde %95 civari oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.