Şimdi Ara

Sony VAIO Z11 XN/B

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır hafif ve taşınabilir olmakla beraber, yüksek ekran çözünürlüklü ve ortalamanın biraz üstünde bir ekran kartına sahip bir laptop arıyordum. Ve Sony VAIO Z11XN/B yi buldum sonunda. İnternette aradım ama detaylı bir incelemesini bulamadım. Sizin fikirlerinizi almanın dışında review bulabilebileceğim bir adres söyleyebilirseniz çok sevinirim.

# İşlemci Cinsi İntel Core2 Duo P8600
    # İşlemci Hızı ( MHZ) 2.4 GHZ
    # Ön Bellek 3072KB
    # Bellek 4096 MB DDR2 1066MHZ (2 X 2048MB)
    # Maksimum Bellek ( MB) 4096 MB DDR2
    # Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    # Sabit Disk 320 GB 5400 RPM SATA
    # Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9300M GS; 1500 MB;Adanmış Video Hafızası 256MB
    # Ekran Boyutu 13.1"
    # Ekran Tipi X BLACK LCD
    # Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1600 X 900
    # Optik Sürücü DVD+-RW/+-R DL/RAM
    # Ses Kartı VAR
    # İşletim Sistemi Genuine Windows Vista® Business with Service Pack 1 TR-ENG
    # Faks Modem 56K V92
    # Network Kartı 1000 Base-T / 100 Base-TX / 10 Base-T
    # Kamera Kamera 30 fps 0,3 Mega Piksel VGA (640x480)
    # Bluetooth var. 2.0 + EDR / 10m
    # I/O Port 1 x IEEE1394, 2x USB 2.0, ,RJ11,RJ45, Express Card Slot
    # Wireless 802.11 A/B/G/Draft N
    # Ağırlık (kg) 1.49 Kg
    # Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde (Uluslararası Degil)
    # Pil Tipi - Ömrü Lithium-Ion battery (VGP-BPS12)
    # İlave Yazılım Windows Media Player 11, WinDVD 8.0 for VAIO, Adobe Photoshop Elements 6, Google Picasa, Easy Media Creator 9, Adobe® Reader® 8.1, Adobe Standard 8,Microsoft® Office Reafy 2007 (60 days Try & Buy), McAfee Internet Security Suite (with 60days free virus updates), VAIO Recovery Utility - HDD recovery (hidden partition),Protector Suite QL 5
    # Web Adresiwww.sony.com.tr
    # Klavye Q Türkçe
    # Mouse TOUCH PAD
    # Ek Ozellikler Parmak izi okuyucusu

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-Z11XN-B-4-GB-NOTEBOOK,5949.html
    http://www.hepsiburada.com/sony-vaio-vgn-sz11xnb-core-2-duo-p8400-2.26ghz-4gb-320gb-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72870#tablnk

Tek dezavantajı fiyatının "biraz" uçuk olması. Ama 1600x900 çözünürlükte bi ekran ve 1.5kg inanılmaz özellikler bence. Ekran kartı da ortalama birşeyler sayılır ama onunla ilgli de bir şeyler söylerseniz sevinirim :)

teşekkürler

• Özellikleri gerçekten iştah kabartıcı,ve VAIO ismini taşıyor,led ekran ...
    Bence o fiyata göre alabilceğin en iyi laptop ama Hep söyledim yine söylüyorum,ona ultimate yüklenmiş olsa tadından yenmezdi o laptop =)
    Birde EURASIA garantili beklemenizi tavsiye ederim,ib bulaşmanızı istemem tabi karar sizin...
    Ekran kartları en düşük seviyte ne yüksek seviye,ortalarda bi deree bence,tam olarak araştırmasını yaprsanız daha faydalı olaiblir.
  • bu ebatlarda alınabilecek en iyi bilgisayar.Hem performans war hem de çekicilik ve tasarım.
  • www.morfare.com adresine gelmiş,4000 ytş f,yatı var,bencede bu boyutlarda bu özellik ve tasarımda bulunabilincek en iyi model
  • İstanbul bilişimde fiyatı 3600 civarında

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-Z11XN-B-4-GB-NOTEBOOK,5949.html

Fiyatlar arasında bu kadar uçurum olması da bir ilginç. Bimeks 4600 e satıyor, Hepsburada 4300 e istanbul bilişimde 3600 küsüre bulunca şaşırdım ya dedim aceba aynı ürün değil mi ama aynı ürün :)
  • www.morfare.com'da 3.900'dü,bilgilerinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Birde EURASIA garantili beklemenizi tavsiye ederim,ib bulaşmanızı istemem tabi karar sizin...
    Ekran kartları en düşük seviyte ne yüksek seviye,ortalarda bi deree bence,tam olarak araştırmasını yaprsanız daha faydalı olaiblir.

Bende modeli beğendm tam aradığım bir model. Ancak ib de ne gibi bi sorun varki böyle bir cümle kurdun açıklayabilirsen sevinirim. Zira 2-3 gün içinde alıcam bu modeli.. aldıktan sonrada sizlerle düşüncelerimi paylaşırım. ancak bir anda tereddüt ettim alıcağım yer ile ilgili. Birde forumda varmı bakmadım ama EURASIA'nin faydası nedir?
    teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim almayı düşündüğüm model fakat fiyatına uyuz oldum o yüzden almak istemiyorum usa de sağlamı 3 bin $ özellikler düşerse 2 bin e iniyor ama ozamanda bir anlamı yok ssd hardisklisi çok pahalı vede 64 gb seçeneği var sadece...

Biraz bekleyeceğim yada hardisk i normal olandna alıp daha sonra ssd yi kendim takacağım yada dell xps imin güncellenmiş versiyonunu alacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirireis123

quote:

Bende modeli beğendm tam aradığım bir model. Ancak ib de ne gibi bi sorun varki böyle bir cümle kurdun açıklayabilirsen sevinirim. Zira 2-3 gün içinde alıcam bu modeli.. aldıktan sonrada sizlerle düşüncelerimi paylaşırım. ancak bir anda tereddüt ettim alıcağım yer ile ilgili. Birde forumda varmı bakmadım ama EURASIA'nin faydası nedir?
    teşekkürler...

ib ile ilgili bir sıkıntı mı var? Daha önce oradan sony vaio almış olan bir arkadaşımla konuştuğumda, "nereden aldıkları belli değil ucuz ama yedek parça bulamıyorlar, bulamadıkları gibi bizde yedek parçası yok bizim sorunumuz değil" falan gibi bir şeyler söyleyebiliyorlarmış?

Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum? ib ile ilgili bu tarz bir sıkıntı mı var aceba?

• Doğrudur,yani herkes tarafından olmuyor ama çok yaşanan bi olay diye duymuştum,yani pek güvenilir yer değil bilginize
  • 2 hafta once vgn SR129 E aldım ve aldıgım yerde 2 gb ram daha ekleterek makınayı 4 gb yaptım 13.3 ekranı - yenı stıl tus takımı ayrıca agır olmaması yuzunden bu makınayı tercıh ettım aslında o nokta nokta yere gıttıgımde bende z serısı alıcaktım fakat aradakı ucurum denecek fıyat farkının degmeyecegıne ve ben ogrencıyım gereklı tum programlarıda sr da calıstırabılecegımıde dusunerek z den vazgectım sanada tavsıye ederım almadan once bı karsılastır ıstersen gorenler z serısı sanıyor zaten donanımda gayet ıyı ayrıca ısınma ve fan sesı ıcın yorum yapım daha once vgn bx 196 vp kullanmıstım gercekten bu makınada gece sessızlıgınde bıle fandan ses cıkmıyo denılebılır ısınma olayıda yok rahat rahat kucakta kullanılabılıyo
  • SR serisindeki sorun düşük çözünürlük (1280x800 yeterli gelmiyor bana :) ve ekran kartının bütünleşik olması. O tarz bir şey istemiyorum. Mümkün olduğunca harici ekran kartını ve yüksek çözünürlüğü tercih etmeye çalışıyorum. Z serisinde de çekici olan kısım buydu aslında, hafif, yüksek çözünürlük ve ekran kartı.
  • Yaklasik bir haftadir bu makineyi kullaniyorum. Sik, kullanisli ve performansli. Hafif olmasi buyuk kolaylik sagliyor. Herhangibir sorunuz varsa yanitlayabilirim..
  • Herhangi bir oyun oynamayı denedin mi?

Oyunlardaki performanslara dair bir bilgi verebilir misin? Crysis'i full performanslı olarak oynamayı beklemiyorum ama oynanabilir oluyor mu onu merak ediyorum?

Grafik kartının performansı konusunda meraklıyım kısaca :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: radalin

Herhangi bir oyun oynamayı denedin mi?

Oyunlardaki performanslara dair bir bilgi verebilir misin? Crysis'i full performanslı olarak oynamayı beklemiyorum ama oynanabilir oluyor mu onu merak ediyorum?

Grafik kartının performansı konusunda meraklıyım kısaca :)

1024 te orta nın biraz üstüne yakın ayarlarda akıcı olarak oynarsın heralde ama tam bilmiyorum

Benim sorum pc de 8800gtx performasına yakın ekran kartına sahip laptop varmı
  • Aynı cihazı (Z11XN/B) bizim kulupten arkadaşlar morfare.com dan aldılar.Bu modelde ısınma problemi varmış.Seride problem olduğundan bahsetmişler.Geride almadılar aynı gün alınan cihazı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Aynı cihazı (Z11XN/B) bizim kulupten arkadaşlar morfare.com dan aldılar.Bu modelde ısınma problemi varmış.Seride problem olduğundan bahsetmişler.Geride almadılar aynı gün alınan cihazı.

SONY ZATEN ISINMA SORUNU OLANLARI ÇAĞIRMAYACAKMIYDI.440.000 TANE VAİO YU GERİ ÇAĞIRACAKLARINI DUYURMUŞTU.
  • Onlar TZ serileri idi çağırdılar o modelleri.
  • Z serilerinin tüm hepsindemi ısınma problemi var yoksa belli başlı modellerindemi ?
  • quote:

www.morfare.com'da 3.900'dü,bilgilerinize

Taksit yapiyor musunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.