Şimdi Ara

Sony ve Immersion Anlaştı : Titreşim geri geldi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: macrolight

Sadece gülüyorum yahu önceden ne gereği var titreşime diyen ps3cüler şimdi nasıl bayram yapıyorlar

Ben hala ne gereği var diyorum. Her zaman da diyordum. Titreşim yerine bi elbise verslerdi titreyen daha güzel olurdu. Ateş ederken heryerin titreseydi falan.

Kontrolörün adıda: '' Titre ve kendine gel for PS3 ''

• quote:

Orjinalden alıntı: megazort

quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Sony yöneticileri "Nextgen'de titreşime ihtiyacımız yok, geçmişte kaldı" vb açıklamalar yapıyorlardı, ne oldu şimdi?
    Yoksa titreşimi ekleme konusunda Hideo Kojima (ki açıkça itiraf ediyordu titreşim özelliği olmamasının bir kayıp olduğunu) mı ikna etti Sony yönetimini?

360 ında 1080p ye ıhtıyacı yoktu ama nedense pır döndüler bu olaydan....bunlar olağan şeyler,herkes talep doğrultusunda adım atabılır

Senin dediğin şöyle olsa anlamlı olurdu:
    "Biz size Sixaxis verdik ama titreşimi yoktu, yazılım güncellemesi yapınca elinizdeki Sixaxis'ler titreşim özelliği kazanacak, hepinize hayırlı olsun".
    X360'daki 1080p desteği bonus olarak sunuldu, yazılım güncellemesi ile yani. Takdir etmeniz gerekirdi, yeni bir gamepad satmak için strateji değildi yani.
    Gerçekten de bu konsol jenerasyonunda 1080p lükse kaçar.

Kesinlikle haklısın. ama xbox için lüks. Ps3 için değil...

Ahah bazı fakeler gitti yeni versiyonları geldi.Hakikaten baya güzel bir mizah bölümü oldu burası....

• quote:

Kesinlikle haklısın. ama xbox için lüks. Ps3 için değil...

X360 için lüks ise PS3 için fazlaca lükstür. Ben cihaza spesifik yorum yapmamıştım, konuyu sulandırıyorsun.
    Bu cihazların 3D çipleri, bellekleri, veri bantgenişlikleri ortada. 1080p göstereceğim diye yırtınarak poligon sayısı, framerate ve detaylardan feragat edeceklerine 720p'de detaylı ve akıcı grafikler vermeleri daha mantıklı. 1080p görüntü alacağıma, 720p de 2,25 kat daha detaylı veya iyi frame rate'e sahip bir oyunu tercih ederim. Hatta versinler Jurassic Park kalitesinde görüntüyü, 480p'ye bile razı olurum.
  • eee boşuna dememişler ''DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR DİYE''
    artık kimler alınması gerekiyosa bu laftan alınsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power512 -- 2 Mart 2007; 14:38:36 >
  • PS3'de nasıl olsa oyun yok oyun çıkana kadar titretirsiniz artık bol bol
    Biz Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu iksboksüçyüzaltmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Aynen oyle lordvader...Sony tüketiciyi kandırma politikalarına devam ettikçe anti-Sony ciyiz, PS3 cü degil.
    Her yalan dolan işlerine, her tüketici aleyhine olan icraatlarını saf saf benimseyip, birşey yokmuş gibi davranan fan olmaktansa gerçekleri görmeyi tercih ediyorum..Darısı başına diyorum

Sen onu bunu boşverde cevap ver şimdi, ne yapıyorsun, titreşimsiz kolunun yanında bi 50$ daha bayılıp titreşimlisini alacakmısın ?
    HDMI kablona ekstradan verdigin dalırlar gibi diyorum...Hani şu gerçek nextgen denen cihazdan çıkmayan HD kablodan bahsediyorum.
    Bunlar iyi, güzel icraatlar degilmi, kral sony yaparsa senin gibi tüketiciye laf etmek düşmez, çıkarır yeşil dalırını ceplerine koyarsın.Sonrada böyle pohpohlamaya devam edersin.Ne kadar ironik

sony tüketiciyi kandırıyorsa microsoft daha sahtekar kardeşim.sizde next-gen bir cihaz alalım derken tost makinası aldınız farkında değilsiniz.xbox 360 önünü çevir ekmek kızart arkasını çevir yumurta yap.veya fritöz olarak kullan.çok amaçlı bir makina.amerikan mantığı işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

sony tüketiciyi kandırıyorsa microsoft daha sahtekar kardeşim.sizde next-gen bir cihaz alalım derken tost makinası aldınız farkında değilsiniz.xbox 360 önünü çevir ekmek kızart arkasını çevir yumurta yap.veya fritöz olarak kullan.çok amaçlı bir makina.amerikan mantığı işte.

Belli ki çok fantastik film izliyorsun
  • yahu tamam en iyisi x360 hadi yemeğe gidelim...

oldu mu ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Aynen oyle lordvader...Sony tüketiciyi kandırma politikalarına devam ettikçe anti-Sony ciyiz, PS3 cü degil.
    Her yalan dolan işlerine, her tüketici aleyhine olan icraatlarını saf saf benimseyip, birşey yokmuş gibi davranan fan olmaktansa gerçekleri görmeyi tercih ediyorum..Darısı başına diyorum

Sen onu bunu boşverde cevap ver şimdi, ne yapıyorsun, titreşimsiz kolunun yanında bi 50$ daha bayılıp titreşimlisini alacakmısın ?
    HDMI kablona ekstradan verdigin dalırlar gibi diyorum...Hani şu gerçek nextgen denen cihazdan çıkmayan HD kablodan bahsediyorum.
    Bunlar iyi, güzel icraatlar degilmi, kral sony yaparsa senin gibi tüketiciye laf etmek düşmez, çıkarır yeşil dalırını ceplerine koyarsın.Sonrada böyle pohpohlamaya devam edersin.Ne kadar ironik

tost makınesı ıle benzetme cok yanlıs olmus,sen hiç ısındığı halde bozulan tost makınesı gordun mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

quote:

Belli ki çok fantastik film izliyorsun

fantaziyi siz yaşıyosunuz da farkında değilsiniz.deja vu bu deja vu bir iki üç wake up.

• Ooof of.İyice fake doldu burası.Önce türkçe konuşmayı öğrenin forumda!

Bir ısınma problemi bu kadar abartılıyor ya bravo size gerçekten de.Ama bunun önüne geçmek zor.Oyun mve başarı açısıdnan söylenecek bir eşy kalamyınca konu buralara çekiliyor.Sonra da korayg'ye laf atılıyor.Hemd e sagı çerçevesi dışında.Seviye hakikaten düştü....

Biraz öğren öyle konuş memphis11tr.Klasik PS3 fanboy senaryosu.PS3 sever değil,sadece isme bakıp yorum yapan fanboy senaryosu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 2 Mart 2007; 16:16:16 >
  • Haber için SONYMANIA'ya teşekkürler...Eminim açtığına açacağına pişman olmuştur şu yazılanlardan sonra...Hiçbir oyunda hiçbir zaman titreşim özelliği açtığımı hatırlamıyorum o nedenle bu habere çok fazla sevinmedim ama üzülecek de halim yok, öyle veya böyle titreşim özelliği de kazandırıldı diyip bunu bir artı olarak görmek lazım. Çünkü daha ps3 almamış milyonlarca kullanıcı var ve onlar ekstra bir ücret ödemeden direk titreşime kavuşabilecekler...Bizim gibi ilk alanlarda ekstra bir ücret ödeme zorunda kalırki ben burda sırf titreşim var diye ekstradan bir kol alacak birisini tanımıyorum...Ha zaten 2. bir kol şart, onu titreşim olsa da alıcaktık olmasada...Şimdi gidip titreşimlisini tercih edersin, bu ekstra bir ödeme sayılmaz, dediğim gibi 2. bir kol zaten alınacaktı.

Son olarak şunu görüyorumki gerek ps3 sever gerekse 360 sever arkadaşlar bazen bende dahil birbirimizi çok fazla kırmaya başladık...Ama birkaç arkadaş varki onlar kendini bilir hakikaten çok sinir bozucular, o kadar sinir bozuyorlarki ister istemez onlara cevap yazanlarda o bozuk sinir anında bozuk yazılar yazıyorlar...,

Mesela megazort nikli arkadaşın söylediği cümlelerinde birçok yanlışlık olmasına rağmen çok kritik doğrularda var, korayg ve diğer 360 severler içinde böyle...Ama her iki tarafda bardağa boş tarafından bakıp "evet megazort dostum şunu yanlış demişsin ama bak şurda haklıydın" veya " evet korayg şurda yanlışsın ama burda haklıydın" diyemiyoruz. Arkadaşlar kalp kırmak Allah'ı incitmektir ve günahı büyüktür (bunu bende zaman zaman yaptım), bunun vebalini üstünüzde daha fazla taşımak istemiyorsanız şu düşmanlığa son verelim artık ben bunun çağrısı yapıyorum..Gerisi size kalmış...

SONYMANIA paylaşımın için tekrar teşekkür ederim, devamını bekliyor ve seni burda daha sık görmek istiyoruz...Herkese iyi oyunlar...

• ps3 ıcın konusunca fake 360 ıcın konusunda oyuncu oluyor dımı...ısınma problemını kımse abartmıyor,dogru düzgün konusulmuyor bıle laf atılmasa,aslıda dakika bası ıgnelemek lazım,yüzyılın konsol hatasını yapmıs adamlar bundan öte rezillik olur mu hiç,,herkesın cebınde ıkıncı kez 360 alacak parası yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

Benim için video oyunlari ailemden, dinimden, herşeyimden daha önemlidir.

Bir dakika, bir dakika! Asla ve kati suretle KİMSEYE bu cümleyi kurdurtamam forumda, eğer bu değer yargılarına sahip birisi kendisine ''insan'' diyorsa BEN İNSAN DEĞİLİM.

Arkadaşın forumdan süresiz banlanmasını talep ediyorum, aksi takdirde forumu terkedeceğimi belirtmek isterim.

Senin o saymadığın değerler için gerekirse forumu bırakıp giderim. İnsanı insan yapan nitelik ve nicelikleri bu denli kimseye karalatamam.

Kusura bakmayın!

3fruz kardeş megazortun gerçekten öyle birisi olduğuna inanmıyorum sanırım bu cümlesinden dolayı o da pişman olmuştur ve sözünü geri alıp özür dileyecektir biraz zaman tanıyalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Ooof of.İyice fake doldu burası.Önce türkçe konuşmayı öğrenin forumda!

Bir ısınma problemi bu kadar abartılıyor ya bravo size gerçekten de.Ama bunun önüne geçmek zor.Oyun mve başarı açısıdnan söylenecek bir eşy kalamyınca konu buralara çekiliyor.Sonra da korayg'ye laf atılıyor.Hemd e sagı çerçevesi dışında.Seviye hakikaten düştü....

Biraz öğren öyle konuş memphis11tr.Klasik PS3 fanboy senaryosu.PS3 sever değil,sadece isme bakıp yorum yapan fanboy senaryosu....

canım benim senin yaşın kaç ki bana konuşmayı öğreticen millete ahkam kesme kimseye de avukatlık yapma.insanları farklı şekilde yönledirmeye çalışıyorsunuz.her ps3 forumunun içinde siz varsınız.millete kulp takmaya çalışıyosunuz.kimsenin ismi cismi beni ilgilendirmiyor.firmalar kimseye zorla mal satmıyorlar sonuçta tüketici gözünü açsın politikası kafadan yanlış.sizin yere göğe sığdıramadığınız tost makinasını microsoft size çok güzel sığdırmış hadi bakiim

• Arkadaşım dinime, ırkıma, milletimin aile yapısına asla laf ettirmem. Kim olursa olsun, babam olsun yine laf ettirmem. İnanılmaz derecede sinirlendim şu an, yani bir insan evladı nasıl bu denli gaddarca bir cümle kurabilir hayal edemiyorum. Arkadaş zaten birkaç gündür nickinin hakkını veren eylemlerde bulunuyor. Forumun sağlığı açısından banlanması çok iyi olacaktır, kusura bakmayın ve bu konuda çok ısrarcı olacağım.
  • Konu gereksiz tartışmalar nedeniyle kitlenmiştir. Haddini aşan üyeler gerekli cezaları alacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.