Şimdi Ara

Sony ve Immersion Anlaştı : Titreşim geri geldi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama ben şahsen gereksiz buluyorum çünki next-gen bi teknoloji değil artık titreşim .
    Ben çok samimi söylim hiç açmazdım titreşimi oyunlarda . burda tek sevinen sanırım Hideo Kojima-San olacak MGS 4'de çok aricam demişti... SONY aslında en büyük silahı MGS4 için , hideo-San'ı kıramadı . çünki birtek Hideo_san her dafesında titreşimi çok istediğini dile getiriyordu roportajlarında .

NOT : Ben şahsen sixaxis 'den sonra ; ki kendileri çok mükemmel bir teknoloji çıkacak olan daha da yeni ve akıl almaz bir teknoloji'yi yani EYE_TOY 2 de ki ( 3D motion sensing ) olayını merak ediyorum . kamera 3 boyutlu sizi ve çevrenizi algılayacak .SONY adeta biz playstation severlere " tom cruise " abinizden ne eksiğiniz var diyor ...

Haber kaynakları :

NOT 2 : Haber kesindir , altta verdiğim ilk link zaten Immersion şirketinin resmi sitesindendir

http://immr.client.shareholder.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=232152

http://biz.yahoo.com/prnews/070301/sfth075.html?.v=79

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3157615

Sony ve Immersion Anlaştı : Titreşim geri geldi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONYMANIA -- 2 Mart 2007; 4:43:40 >

• HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BUDA ANTI PS3 ÇÜLERE CEVAP OLSUN BU HABERİNİ PS3 CLUB A SENİN ADINI BÜYÜK BİR GURURLA VEREREK ALINTI YAPIYORUM DOSTUM BU HABER BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

• quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BUDA ANTI PS3 ÇÜLERE CEVAP OLSUN BU HABERİNİ PS3 CLUB A SENİN ADINI BÜYÜK BİR GURURLA VEREREK ALINTI YAPIYORUM DOSTUM BU HABER BENİ ÇOK MUTLU ETTİ
    quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BUDA ANTI PS3 ÇÜLERE CEVAP OLSUN BU HABERİNİ PS3 CLUB A SENİN ADINI BÜYÜK BİR GURURLA VEREREK ALINTI YAPIYORUM DOSTUM BU HABER BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Ne demek , sende sağol bütün PS3 severlere yani hepimize hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SONYMANIA

quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

Ne demek , sende sağol bütün PS3 severlere yani hepimize hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    Titreşim nasıl next gen değil?
    Titreşim bir zorunluluk. Silahla ateş ederken , yarış oyunlarında yoldan çıktığında ,
    Korku oyunlarında kalp atışları / korku anları, daha sayamayacağım yerlerde kullanıldığında hiç de gereksiz birşey değil bence.
    özellikle GRAW oyununda Helikopterden mermi kusarken gamepad resmen çıldırırcasına titriyodu süper bi histi.

Bence PS3'deki Titreşim özelliği Sixaxis ve Titreşim olmak üzere yalnız biri açılacaktır oyunlarda.
    İkisi birden tahminimce açmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Titreşim nasıl next gen değil?
    Titreşim bir zorunluluk. Silahla ateş ederken , yarış oyunlarında yoldan çıktığında ,
    Korku oyunlarında kalp atışları / korku anları, daha sayamayacağım yerlerde kullanıldığında hiç de gereksiz birşey değil bence.
    özellikle GRAW oyununda Helikopterden mermi kusarken gamepad resmen çıldırırcasına titriyodu süper bi histi.

Bence PS3'deki Titreşim özelliği Sixaxis ve Titreşim olmak üzere yalnız biri açılacaktır oyunlarda.
    İkisi birden tahminimce açmazlar.

Alıntıları Göster
    Ttireşim ile tilt özelliği bir arada olamaz.Ama çok iyi bir pwm işlemcisi eklerlerse belki olur.O da maliyetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Ttireşim ile tilt özelliği bir arada olamaz.Ama çok iyi bir pwm işlemcisi eklerlerse belki olur.O da maliyetli.

Alıntıları Göster
    Sony adamların parasını ödemeyi en sonunda kabul etti demekki :)
    Peki bu titreşim nasıl bir titreşim ? Çakma titreşimmi olacak, hani sizlerin deyimiyle "360 daki çakma 1080p" gibimi olacak yani ?

Yoksa millete fazladan bir kol daha iteleyeyim mantığıylamı böyle birşey yaptılar diyede düşünmemek elde degil.Elinde zikzakçiz kolu olanlar birde rumble lı kol alsınlar yani..Geç oldu geç.Kasımdan önce bunu duyurmaları lazımdı.
    Sony style deniyor buna.Sizde seviniyorsunuz çok iyi bir iş yapmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Mart 2007; 8:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kralemre

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İyi bi haber..Acaba şu anki kollara nasıl adapte edecekler..Eğer başka kol almak gerekirse yazıklar olsun valla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Peki bu titreşim nasıl bir titreşim ? Çakma titreşimmi olacak, hani sizlerin deyimiyle "360 daki çakma 1080p" gibimi olacak yani ?

Yoksa millete fazladan bir kol daha iteleyeyim mantığıylamı böyle birşey yaptılar diyede düşünmemek elde degil.Elinde zikzakçiz kolu olanlar birde rumble lı kol alsınlar yani..Geç oldu geç.Kasımdan önce bunu duyurmaları lazımdı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

ÖNCE SONY VARDI
    ÖNCE PLAYSTATION VARDI
    SIRF PS2 110 MİLYON SATTI...

PSX VE PS3' E HİÇ GİRMEYELİM İSTERSEN. NASIL OLSA ENİNDE SONUNDA SEN DE DOĞRU YOLU BULACAKSIN. SONY KALKIP PARAYI BASTIRDIĞINDA, HALO VE GOW' U PS3 E ÇIKARDIĞINDA BU FORUMDA YAZACAK HALİN KALMAYACAK.
    3 KIRMIZI IŞIĞINLA MUTLULUKLAR.

BİZ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ OYUN KONSOLUNA, TİTREŞİME, MİLYONLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ KLASİK OYUNLARIN YENİLERİNE VE DAHA NİCELERİNE, SIXAXIS' LE, CELL ŞLEMCİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDERKEN...

SİZ DİKEN ÜSTÜNDE OYUN OYNAMAYA, '' ŞU OYUNU DA OYNAYAYIM, ONDAN SONRA 3 KIRMIZI YANSIN NE YAPALIM. '' KOMEDİSİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDERKEN...

BİZ UÇUYOR OLACAĞIZ.

UNUTMA!!!

XBOX360 BUNDAN 1 YIL SONRA BİLGİSAYARLAR TARAFINDAN GEÇİLDİĞİNDE, BUNDAN 5 YIL SONRA BİGİSAYARLAR İÇİN EMÜLATÖRLERİ ÇIKTIĞINDA, EN ÖNEMLİSİ DE BİZSİZİN TÜM OYUNLARINIZI DALGA GEÇERCESİNE OYNATABİLECEK BİR KONSOLA SAHİPKEN...

SİZ BU SEFER BİZİM GEÇMİŞTE OYNAYAMADIĞIMIZ DOOM GİBİ, FEAR GİBİ OYUNLARI OYNAYAMAYADIĞINIZDA, SİNİRDEN ÇATLAYIP PATLAKEN...
    BİZ ZEVKTEN AĞLARKEN...

SONY' NİN DEĞERİNİ İŞTE O ZAMAN ANLAYACAKSINIZ. AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAAAN GEÇMİŞ OLACAK. ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLDUĞUNDA BAKALIM NE YAZACAKSINIZ BURAYA...

PS3:

DAHA AKILLI,
    DAHA SAĞLAM,
    DAHA TEKNOLOJİK,
    DAHA KULLANIŞLI,
    DAHA OĞLU DAHA VE,
    ASLA BOZULMAYACAK bir ürün...

XBOX360:

ESKİ TEKNOLOJİLİ, ( PİYASAYA ÇIKALI NEREDEYSE 1,5 YIL OLACAK )
    HATALI, ( SAYMIYORUM, HEPİNİZ İŞKENCELERİ BİLİYORSUNUZ )
    GÜÇSÜZ, KULLANIŞSIZ KALIYOR PS3' ÜN YANINDA...
    BOZULUP DURUYOR...

BİR DOSTUMUNDA DEDİĞİ GİBİ...

HER XBOX360 BİR GÜN 3 KIRMIZI IŞIK VERECEK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 2 Mart 2007; 10:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: megazort

quote:

ÖNCE SONY VARDI
    ÖNCE PLAYSTATION VARDI
    SIRF PS2 110 MİLYON SATTI...

PSX VE PS3' E HİÇ GİRMEYELİM İSTERSEN. NASIL OLSA ENİNDE SONUNDA SEN DE DOĞRU YOLU BULACAKSIN. SONY KALKIP PARAYI BASTIRDIĞINDA, HALO VE GOW' U PS3 E ÇIKARDIĞINDA BU FORUMDA YAZACAK HALİN KALMAYACAK.
    3 KIRMIZI IŞIĞINLA MUTLULUKLAR.

BİZ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ OYUN KONSOLUNA, TİTREŞİME, MİLYONLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ KLASİK OYUNLARIN YENİLERİNE VE DAHA NİCELERİNE, SIXAXIS' LE, CELL ŞLEMCİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDERKEN...

SİZ DİKEN ÜSTÜNDE OYUN OYNAMAYA, '' ŞU OYUNU DA OYNAYAYIM, ONDAN SONRA 3 KIRMIZI YANSIN NE YAPALIM. '' KOMEDİSİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDERKEN...

BİZ UÇUYOR OLACAĞIZ.

UNUTMA!!!

XBOX360 BUNDAN 1 YIL SONRA BİLGİSAYARLAR TARAFINDAN GEÇİLDİĞİNDE, BUNDAN 5 YIL SONRA BİGİSAYARLAR İÇİN EMÜLATÖRLERİ ÇIKTIĞINDA, EN ÖNEMLİSİ DE BİZSİZİN TÜM OYUNLARINIZI DALGA GEÇERCESİNE OYNATABİLECEK BİR KONSOLA SAHİPKEN...

SİZ BU SEFER BİZİM GEÇMİŞTE OYNAYAMADIĞIMIZ DOOM GİBİ, FEAR GİBİ OYUNLARI OYNAYAMAYADIĞINIZDA, SİNİRDEN ÇATLAYIP PATLAKEN...
    BİZ ZEVKTEN AĞLARKEN...

SONY' NİN DEĞERİNİ İŞTE O ZAMAN ANLAYACAKSINIZ. AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAAAN GEÇMİŞ OLACAK. ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLDUĞUNDA BAKALIM NE YAZACAKSINIZ BURAYA...

PS3:

DAHA AKILLI,
    DAHA SAĞLAM,
    DAHA TEKNOLOJİK,
    DAHA KULLANIŞLI,
    DAHA OĞLU DAHA VE,
    ASLA BOZULMAYACAK bir ürün...

XBOX360:

ESKİ TEKNOLOJİLİ, ( PİYASAYA ÇIKALI NEREDEYSE 1,5 YIL OLACAK )
    HATALI, ( SAYMIYORUM, HEPİNİZ İŞKENCELERİ BİLİYORSUNUZ )
    GÜÇSÜZ, KULLANIŞSIZ KALIYOR PS3' ÜN YANINDA...
    BOZULUP DURUYOR...

BİR DOSTUMUNDA DEDİĞİ GİBİ...

HER XBOX360 BİR GÜN 3 KIRMIZI IŞIK VERECEK...

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: **********

Alıntıları Göster
    çok mega bir yazı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralemre

çok mega bir yazı olmuş

Alıntıları Göster
    megazort , yazını yılın en komik yazısı olarak ilan ediyorum...Bu kadar sallama bir yazı daha görmedim

360 1 yıl sonra geçilsin bilgisayarlara muhim degil.2.5 yıldır oynuyor oluruz.En azından daha çıkmamış cihazdaki RSX gibi 2005 senesinin GPU su yok konsolumuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Mart 2007; 10:47:20 >

• quote:

megazort , yazını yılın en komik yazısı olarak ilan ediyorum...Bu kadar sallama bir yazı daha görmedim

360 1 yıl sonra geçilsin bilgisayarlara muhim degil.2.5 yıldır oynuyor oluruz.En azından daha çıkmamış cihazdaki RSX gibi 2005 senesinin GPU su yok konsolumuzda

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

BEN DE SENİN XBOX SAHİBİ OLUP, KENDİNE ONUN DANDİKLİĞİNİ YEDİREMEDİĞİNDEN DOLAYI PLAYSTATION FORUMUNDAN ÇIKMAYIŞINA GÜLÜYORUM. VE SENİ YILIN KOMİK ÜYE' Sİ İLAN EDİYORUM...
    HALİNİÇLER ACISI. BURADAYAZIYOR OLMAYI NASIL KENDİNE YEDİREBİLİYORSUN? KRALIN SARAYINDAYIZ, BURADA PİYONLARA YER OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

ONA BAKARSAN BİZ PS2 LER İLE XBOX ÇIKMADAN ÖNCE OYNUYORDUK. XBOX IN ÇIKMASI BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEMİŞTİ. DÜNYADA HALİ HAZIRDA 200 MİLYONA YAKIN SONY PLAYSTATION KULLANICISI VAR. TOPLASAN 50- 60 MİLYONDA XBOX VE 360 KULLANICISI VAR. BOŞUNA DEBELENMENİN ANLAMI YOK. MICROSOFT ONCE COKMEYEN PC SİSTEMİ YAPSIN, YARIMYAMALAK KONSOL DEĞİL.

XBOX360 I VAROLMADI SAYIYORUM...

ÜLKEMİZE BİLE GETİRMEYE GÜCÜ YETMİYOR MICROSOFT' UN. BU KADAR REZALET BİR DURUM...

WII farklı, Ps3 GÜÇLÜYKEN...

XBOX360 IN TANIMLAMASI NEDİR?

ORTA KARAR YANİ OLMASA DA OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 2 Mart 2007; 11:07:38 >

• quote:

quote:

BEN DE SENİN XBOX SAHİBİ OLUP, KENDİNE ONUN DANDİKLİĞİNİ YEDİREMEDİĞİNDEN DOLAYI PLAYSTATION FORUMUNDAN ÇIKMAYIŞINA GÜLÜYORUM. VE SENİ YILIN KOMİK ÜYE' Sİ İLAN EDİYORUM...
    HALİNİÇLER ACISI. BURADAYAZIYOR OLMAYI NASIL KENDİNE YEDİREBİLİYORSUN? KRALIN SARAYINDAYIZ, BURADA PİYONLARA YER OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

ONA BAKARSAN BİZ PS2 LER İLE XBOX ÇIKMADAN ÖNCE OYNUYORDUK. XBOX IN ÇIKMASI BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEMİŞTİ. DÜNYADA HALİ HAZIRDA 200 MİLYONA YAKIN SONY PLAYSTATION KULLANICISI VAR. TOPLASAN 50- 60 MİLYONDA XBOX VE 360 KULLANICISI VAR. BOŞUNA DEBELENMENİN ANLAMI YOK. MICROSOFT ONCE COKMEYEN PC SİSTEMİ YAPSIN, YARIMYAMALAK KONSOL DEĞİL.

ÜLKEMİZE BİLE GETİRMEYE GÜCÜ YETMİYOR MICROSOFT' UN. BU KADAR REZALET BİR DURUM...

Alıntıları Göster
    Megazort Müthiş Yazılar Yazıon Valla

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    megazort, öncelikle forumlarda küçük harfle yazılır..
    Sonra bilmiyorsundur diye söyliyim, hali hazırda elimde PS2, GC de vardır.Xbox dan once PS2, oncesindede PSOne vardı.Sen daha adlarını bile duymamışken ben oynuyordum.

Ayrıca yine bilmiyorsundur diye belirteyim, konsol oyunları başlıgından gidersen tüm grupları ortak olarak görürsün.PS, Xbox ayrımı olmaz.Bak ne çok şey ögrendin 2 dk da

Xbox360 ın tanımlamasını hala ögrenemediysen umutsuz vakasın.Seninki komplekse girmiş.Ayrıca çık 200 milyon degil, yarım milyar insanda PS var, ayıp ediyorsun.Sana faydası olmayan şeylerle avunacagına, evine gidince açıp, HDTV ne, monitorune takıp, içine kalite oyun koyabiliyormusun ona bakacaksın.Yoksa dünyadaki 100 milyon PS kullanıcısı seni neden ilgilendiriyor ? Cebine paramı veriyorlar ?

Neyse zaman kaybısın.Ne teknik , ne konsol konusunda bilgin yok belliki.MS kompleksi olanlarla haybeye tartışacak degilim.MS de beni ilgilendirmez.Ben evime gidince açıp GOW, Lost Planet, PES6, RB6 oynayabiliyormuyum ona bakarım.Hadi biraz daha çalışta gel.Komplekslerini at, şöyle mantıklı şekilde olaylara bakma yetisi kazan, sonra tartışırız..

• quote:

Orijinalden alıntı: **********

Megazort Müthiş Yazılar Yazıon Valla

Alıntıları Göster
    sakin megazort karşındaki koray gates parayı basıp, senide alır vallahi. Bill amca exclusive için para basıyor, koray gates de müttefik toplamak için... "neden ps3 ü bekliyorsun ki ? biz oynuyoruz" yazan birinden pek başka birşey bekleme. O xbox360 fan ı değil. O anti-ps3 çü. Benim işim sizler anti ps3 çüler lair e laf atanlar zaten beni karşısında bu resimle bulur, hafızalarını tazelerim

• quote:

sakin megazort karşındaki koray gates parayı basıp, senide alır vallahi. Bill amca exclusive için para basıyor, koray gates de müttefik toplamak için... "neden ps3 ü bekliyorsun ki ? biz oynuyoruz" yazan birinden pek başka birşey bekleme. O xbox360 fan ı değil. O anti-ps3 çü. Benim işim sizler anti ps3 çüler lair e laf atanlar zaten beni karşısında bu resimle bulur, hafızalarını tazelerim

Alıntıları Göster
    Aynen oyle lordvader...Sony tüketiciyi kandırma politikalarına devam ettikçe anti-Sony ciyiz, PS3 cü degil.
    Her yalan dolan işlerine, her tüketici aleyhine olan icraatlarını saf saf benimseyip, birşey yokmuş gibi davranan fan olmaktansa gerçekleri görmeyi tercih ediyorum..Darısı başına diyorum

Sen onu bunu boşverde cevap ver şimdi, ne yapıyorsun, titreşimsiz kolunun yanında bi 50$ daha bayılıp titreşimlisini alacakmısın ?
    HDMI kablona ekstradan verdigin dalırlar gibi diyorum...Hani şu gerçek nextgen denen cihazdan çıkmayan HD kablodan bahsediyorum.
    Bunlar iyi, güzel icraatlar degilmi, kral sony yaparsa senin gibi tüketiciye laf etmek düşmez, çıkarır yeşil dalırını ceplerine koyarsın.Sonrada böyle pohpohlamaya devam edersin.Ne kadar ironik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Mart 2007; 11:32:24 >

• quote:

Aynen oyle lordvader...Sony tüketiciyi kandırma politikalarına devam ettikçe anti-Sony ciyiz, PS3 cü degil.
    Her yalan dolan işlerine, her tüketici aleyhine olan icraatlarını saf saf benimseyip, birşey yokmuş gibi davranan fan olmaktansa gerçekleri görmeyi tercih ediyorum..Darısı başına diyorum

Sen onu bunu boşverde cevap ver şimdi, ne yapıyorsun, titreşimsiz kolunun yanında bi 50$ daha bayılıp titreşimlisini alacakmısın ?
    HDMI kablona ekstradan verdigin dalırlar gibi diyorum...Hani şu gerçek nextgen denen cihazdan çıkmayan HD kablodan bahsediyorum.
    Bunlar iyi, güzel icraatlar degilmi, kral sony yaparsa senin gibi tüketiciye laf etmek düşmez, çıkarır yeşil dalırını ceplerine koyarsın.Sonrada böyle pohpohlamaya devam edersin.Ne kadar ironik

Alıntıları Göster
    quote:

Bana konsol hakkında bilgin yok demeden önce benim kim olduğumu araştır. Ps3' ü çıktığı günden bir hafta önce Japonyaya gidip almış birine, Ps2'yi de aynı şekilde oradan almış birine sen konsoldan anlamazsın demeden önce, bilgilen demeden önce git araştır.

O kadar komik şeyler yazıyorsun ki, forum da adın çıkmış...

Şu alıntı yaptığım yazında yazdığın şeye bak, vay canına gözlerime inanamıyorum hala!

Ekstradan titreşimli kontrolör' e 50 dolar bayılmaktan bahsederken sanırım kendi konsolun yanmasın diye harcayacağın 90 dolarlık fan' ı yok sayıyorun.

HDMI kablonun çıkmamasının sebebi herkeste HDtv olmayışıdır. Sony' nin bunu düşünüp de içine o kabloyu koymayarak kar ettiğini anlamayacak kadar işin özünü bilmiyorsun.

Ayrıca hd dvd filmleri oynatabilmek için alacağın 150 dolarlık hd dvd player aparatını şimdi burada söylemek istemiyorum.

Final' i de buraya yapıştırırım istersen ama sinirinden ağlama diye yazmıyorum.

Benim için video oyunlari ailemden, dinimden, herşeyimden daha önemlidir. Sanırım bu benim ne kadar işin içinde olduğumun sana tokat değil, uçan tekme gibi bir cevabı olmuştur ve buna ne derler biliyor musun bizim buralarda...

KAPAK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 2 Mart 2007; 11:52:38 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ben pohpohlamıyorum gates sony şimdilik composite kabloyu veriyor ve bu görüntü şimdilik standart bir görüntü ve çok çok yüksek kalitede alamadığın bir gerçek. HDMI kablo konusunu bilmiyorum, xbox360 ta var mı ? ya da daha doğrusu şunu sorayım, Xbox360 ta, next gen olmasına rağmen HDMI var mı ? Biliyorum, HD görüntü alabilmek için illa HDMI gerekmiyor ama birçok işi hemen kolaylaştrabiliyor. Xbox360 ta yok, olacak, zephyr ile. microZORT yine herzamanki gibi, yazılımlarındaki gibi bunun da yamanmış versiyonu olan Zephyr i çıkaracak. Ben Zephyr in siyah olacağından bide şüpheliyim ya, neyse. Ben açıkçası, bill amca bıraktıktan sonra microZORT un pek kalkınabileceğini sanmıyorum Ama Bill amca desteğini esirgemezse (destek te ne destek, Exclusive ler için birer öğle yemeğinin parasınıı veriyor EA games e multi oyunlar daha iyi olsun para basmalar, ps3 exclusivelerini kapmak için para basmalar vs.) xbox360 biraz daha kalkınabilir, ama bill amca xbox360 tan çekilirse o zaman sadece devam oyunları kalacaktır x360 a (lost planet 2,3, mass effect 2,3, Gears of war 2,3) birde multi oyunlar. Ayrıca sony bence microsoft tan daha iyi birşey yaptı, tamam Ertelemesi çok büyük bir hata , ona bende katılıyorum ama xbox360 gibi çıktıktan hemen sonra Trafik ışıkları bombardıman ına tutulmadı. "Konsol u biranönce piyasaya süreyim" diye, birçok kullanıcıyı şuan x360 konusunda önyargılı bıraktı. Son zamanlarda hata oranı biraz daha düzeltilmiş olmasına rağmen 100% gitmedi. Peki bana şuna cevap ver... Bill Gates, Yeryüzündeki en zengin insan ve de belki sayılı dahilerden biri. 10 yaşındaki çocuk bile olsa, GPU nun üstüne fan takmayı akıl ederdi, Bill Gates bunu neden yapmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 2 Mart 2007; 11:54:18 >

• quote:

quote:

ben pohpohlamıyorum gates sony şimdilik composite kabloyu veriyor ve bu görüntü şimdilik standart bir görüntü ve çok çok yüksek kalitede alamadığın bir gerçek. HDMI kablo konusunu bilmiyorum, xbox360 ta var mı ? ya da daha doğrusu şunu sorayım, Xbox360 ta, next gen olmasına rağmen HDMI var mı ? Biliyorum, HD görüntü alabilmek için illa HDMI gerekmiyor ama birçok işi hemen kolaylaştrabiliyor. Xbox360 ta yok, olacak, zephyr ile. microZORT yine herzamanki gibi, yazılımlarındaki gibi bunun da yamanmış versiyonu olan Zephyr i çıkaracak. Ben Zephyr in siyah olacağından bide şüpheliyim ya, neyse. Ben açıkçası, bill amca bıraktıktan sonra microZORT un pek kalkınabileceğini sanmıyorum Ama Bill amca desteğini esirgemezse (destek te ne destek, Exclusive ler için birer öğle yemeğinin parasınıı veriyor EA games e multi oyunlar daha iyi olsun para basmalar, ps3 exclusivelerini kapmak için para basmalar vs.) xbox360 biraz daha kalkınabilir, ama bill amca xbox360 tan çekilirse o zaman sadece devam oyunları kalacaktır x360 a (lost planet 2,3, mass effect 2,3, Gears of war 2,3) birde multi oyunlar. Ayrıca sony bence microsoft tan daha iyi birşey yaptı, tamam Ertelemesi çok büyük bir hata , ona bende katılıyorum ama xbox360 gibi çıktıktan hemen sonra Trafik ışıkları bombardıman ına tutulmadı. "Konsol u biranönce piyasaya süreyim" diye, birçok kullanıcıyı şuan x360 konusunda önyargılı bıraktı. Son zamanlarda hata oranı biraz daha düzeltilmiş olmasına rağmen 100% gitmedi. Peki bana şuna cevap ver... Bill Gates, Yeryüzündeki en zengin insan ve de belki sayılı dahilerden biri. 10 yaşındaki çocuk bile olsa, GPU nun üstüne fan takmayı akıl ederdi, Bill Gates bunu neden yapmadı ?

Alıntıları Göster
    ALPTEKIN Hoca Yetiş Buraya!
    Arkadaşlar lütfen sakin olalım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.