Şimdi Ara

Xiaomi 15 serisinin bir özelliği daha belli oldu: Nihayet geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 15 serisinin bir özelliği daha belli oldu: Nihayet geliyor
    Geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılan Xiaomi 14 ve 14 Pro, hem kamera hem de Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılmış ilk akıllı telefonlar olarak ses getirmeyi başarmıştı. Ancak şimdiden Xiaomi 15 modellerinin nasıl olacağı konuşulmaya başlandı. Yeni bir rapora göre Xiaomi 15 serisi, biyometrik güvenlik konusunda beklenen özelliğe kavuşuyor. 

Xiaomi 15 serisinin bir özelliği daha belli oldu

Bildiğiniz gibi biyometrik güvenlik teknolojileri, akıllı telefonlar başta olmak üzere uzun zamandır hayatımızda. Hatta optik ekran altı parmak izi sensörleri neredeyse giriş seviyesi cihazlara bile var. Kirli ve ıslak parmakları algılayan ultrasonik parmak izi sensörleri ise halen yaygınlaşmadı. Ancak bu durum çok yakında değişebilir.

Digital Chat Station'dan gelen bilgilere göre Xiaomi 15 serisi, Snapdragon 8 Gen 4 başta olmak üzere Goodix'in tek noktalı ultrasonik parmak izi tanıma teknolojisine sahip olacak. Hatta Xiaomi 15, 15 Pro ve 15 Ultra dahil olmak üzere testlerin şimdiden başladığı belirtiliyor. Bu da yeni nesil telefonların selefinden ayrılmasını sağlayacak.

Kaçıranlar için Xiaomi'nin ultrasonik parmak sensörleriyle geçmişi Xiaomi 5 serisine kadar uzanıyor. 2016 yılında tanıtılan akıllı telefonlar dünyanın ilk gözeneksiz ultrasonik parmak izi tanıma özelliği ile karşımıza çıkmıştı. Ancak gelişim aşamasındaki sorunlar nedeniyle, tekrar ekran altı optik parmak izi teknolojisine dönüş yapıldı.

Ayrıca Bkz.Güncelleme desteği sonlanan Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Xiaomi 15 serisi hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak seri üretim sürecinin eylül ayında başlayacağı söyleniyor. Bu da Ekim ile Aralık ayında lanse edileceğini gösteriyor diyebiliriz. Hatırlayacak olursak Xiaomi 14 serisi de, Ekim ayında vitrirne çıkmıştı. Dolayısıyla daha fazla bilginin gelecekte paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/04/xiaomi-15-series-reportedly-tests-ultrasonic-in-screen-fingerprint-scanners/

• Gelir şimdi Xiaomi 14 yeni çıktı hayırdır diyip telefonu 1 ayda tasarlanıp üretiliyor sananlar.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 14 yeni çıktı

• Ya kardeşim ekran camını niye geliştirmiyorlar ya ?
    Yahu bu akıllı telefon furyası başlayalı neredeyse 15 sene oldu de mi ? Akıllı telefonda ekran camı sağlamlığı niye yerinde sayıyo ?
    Telefonu cebine koyuyon , bişey geliyo çarpıyo , bi bakıyon ekran çatlamış . Bazen koltukta üstüne oturuyon , bi bakmışın ekran pert ! Bu konuda geliştirme yapan bi apple var işte . Biraderimde 7 yıllık ifon 7 var . Tamir görmedi , ekranda çizik yok anasını satayım . Adam sağlam telefon yapmış abi . Ama işte o da telefonu alırken diğerlerinden 4-5 kat pahalı sattığı için senden kırmadığın ekranların parasını peşin peşin alıyo . 2019da aldığım redmi s2yi 5 gün öncesine kadar kullanıyodum . Emmc çip gitti telefon artık çöp .
    3 defa ekran değiştirdim . Her seferinde sinir stres tahtakalede geziniyorsun . Orjinal mi acaba gerçekten , kazıklandım mı vs....
    Her işimi görüyordu sadece nfc eksikliği vardı. Çip bozulmasa ittire ittire 3-4 sene daha kullanırdım yani .
    Yaşımız gelmiş 43e ! Whatsapp , face , mobil bankacılık , yemeksepeti , g. haritalar(navigasyon) , flaş-fener , qr ... Bu kadar ! Başka ne işe yarar olum telefon la !?
    5 senede bi kere oyun indirdiğimi hatırlamıyom google playden . Napam ben , ne işim olur oyunla , kamerayla . Saysan 100 tane resim çekmemişimdir . O da iş icabı . Bana 10 sene öncesinin kamera teknolojisi yetiyo da artıyo kardeşim . Napam ben cigabaytları daaa
    Ulan oyun oynamak isteyen adam gider bilgisayarda oyun oynar . Cıggada şeylen oyun mu oynanır !?
    Bu piyasa hep ergen ihtiyacına göre şekillenmiş . Oyun , depolama , kamera yetenekleri ! Ama ekran yerinde sayıyo ! 50 bin lira para çıkartacam ve bir cihaza basacam ve o cihazın ekranının her an kırılma riski olacak !?
    Olum ekranı geliştirin ulan ekranı !!! Ekranlar kırılmasa inanın çok kişi elindeki telefonla gittiği yere kadar gider .
    Bana ekranı kolay kolay kırılmayan sağlam bi telefon verseler donanımı ve kamerası vasat , işte o telefona ellibin lirayı basarım abi . Bizim ihtiyacımız ekranı kırılmayan telefon abi gerisi teferruat !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 4 Mart 2024; 14:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi 16 haberleri agustos gibi tanitirlar:)

• Yavaş.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hatta xiaomi 17 sızıntıları da ardından gelir , xiaomi 18 resmi gösterirler derken yanlışlıkla 19 sürerler 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

Oldu olasi xiaomi gicikliği var isinamadim bi türlü şu markaya:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Gezegen üzerindeki en yazılım özürlü ve müşteri memnuniyetini sallamayan firmadır bana göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.