Şimdi Ara

Sony Vegas 8.0 Pro Eğitim Seti türkçe ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sony vegas pro eğitim seti nerden bula bilirim acil öğrenmem lazım yardım edicek biri olursa çok sevinirim tşkler..

not: herhangi bir versiyonuda ola bilir sony vegas olsun yeter..

• çok zor yaa... ingilizcen varsa problem olmazda türkçe zor yani... bu arada bulursan söylede bizde yararlanalım ok?
  • Bence bu işin hakkından Nodar üstad gelir...
    Genel istek üzerine...
    Rica etsek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerover

evet arkadaşlar sony vegas pro eğitim seti nerden bula bilirim acil öğrenmem lazım yardım edicek biri olursa çok sevinirim tşkler..

not: herhangi bir versiyonuda ola bilir sony vegas olsun yeter..

eğitim seti çook pahalı ya....internette bir çok video var biraz araştır indirirsin ama ingilizcen iiyse yoksa türkçe biraz zor...
    programı bul gerisi geliyor zaten....

• Sony Vegas Pro 11 - 8 ve Adobe Photoshop CS5 Dersleri

Profesyonal Bir Şekilde Grafic Yapabileceğiniz Bu Programlar

Dersleri Bizzat Ben Hazırlayıp koydum Sayfamızda Şuan 40 a Yakın Ders Videosu Mevcuttur Ve Devamı Gelmektedir Profesyonal Bir Şekilde Grafic Yapabileceğiniz Bu Programları kurulumlarıyla birlikte videolu anlatım dersleri verdim linkler günceldir ve kırıldığı zaman hemen ertesi gün yenilenir Tek Yapmanız Gereken Linke tıklayıp dersleri TAkip Edin ve

Emeğe saygı için Beğenmeyi unutmayın

LİNK :https://www.facebook.com/SonyVegasProVeAdobeC5
  • Merhaba ;

Bu konuda oldukça deneyimli olduğunuzu düşünerek sizden bir konu hakkında yardımcı olmanızı rica edeceğim. Sony Vegas Pro 8 ile Battlefield 3 oyununda çekilen veya düzenlenen videoları gördüğümde çeken kişinin silah ve el gibi görüntülerin olmadığı sadece kameraman modu gibi çekim yapılan videoların nasıl yapıldığını anlamanızı rica ederim. Örnek bir videoyu da sizinle paylaşıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=2CaaJUubSgA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.