Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
39
Favori
269.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil lütfen yardim benm vegas pro 11 de vidio yu kaydettigimde vidio siyah oluyor . Bide kaydediyorum 3.gb 17.gb oluyor yardım lütfen aciö nasil çözerm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusufakyl

Acil lütfen yardim benm vegas pro 11 de vidio yu kaydettigimde vidio siyah oluyor . Bide kaydediyorum 3.gb 17.gb oluyor yardım lütfen aciö nasil çözerm

videonun siyah olmasıyla ilgili crack hatası olduğunu düşünüyorum silip tekrar yükleyin ayrıca video boyutları çok yüksek olduğuna göre render ayarlarında bir sıkıntı vardır şöyle açıklayayım :
    Eğer sen 480p bir videoya 1080p bir render seçersen böyle boyutlara ulaşırsın Internet HD 720p ayarlarını kullanıyorum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanano

Sony Vegas Pro 13 kullanıyorum videom tam bitecekken ekran Önizleme penceresi karardı videolar gözükmüyor bu 4. Duzenleyisim hep ayni sey oluyor videomu kaybediyorum hep nasıl düzeltebilirim kaybetmeden

videonun siyah olmasıyla ilgili bazen crack hatalarından dolayı önizleme kısmında bazı sıkıntılar olabiliyor örneğin bende bulanık gözüküyordu renderladığımda düzeliyordu
    bunu deneyin yinede olmassa silip tekrar yükleyin yine olmassa vegas 11 i yükleyebilirsiniz şimdiden kolay gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaur.

Selam, arkadaşlar Sony Vegas Pro 13 çalışmanı tam ekranda önizleme nasıl yapa bilirim amma bulanık değil kaliteli?

önizleme penceresinin üstünde bi ekran simgesi var ona tıklayarak yapabilirsin bazen önizleme kısmın kalitesiz gözüküyo onun çözümünü ise önizleme penceresinin üstünde
    Draft , Prewiew , Good , Best yazılarından biri olacak ordan besti seçersen eğer kaliteli bi şekilde önizleme yapabilirsin kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfateam42 -- 15 Eylül 2015; 19:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfateam42

quote:

Selam, arkadaşlar Sony Vegas Pro 13 çalışmanı tam ekranda önizleme nasıl yapa bilirim amma bulanık değil kaliteli?

önizleme penceresinin üstünde bi ekran simgesi var ona tıklayarak yapabilirsin bazen önizleme kısmın kalitesiz gözüküyo onun çözümünü ise önizleme penceresinin üstünde
    Draft , Prewiew , Good , Best yazılarından biri olacak ordan besti seçersen eğer kaliteli bi şekilde önizleme yapabilirsin kolay gelsin

Çok teşekkür ediyorum . Peki Sony Vegas Pro 13.0-ın video reng effektleri, alt yazı effektleri (haberlerde ve programlar da olduğu gibi) ve bunun gibi başka free pluginleri nereden indire bilirim?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ediyorum . Peki Sony Vegas Pro 13.0-ın video reng effektleri, alt yazı effektleri (haberlerde ve programlar da olduğu gibi) ve bunun gibi başka free pluginleri nereden indire bilirim?

youtube da bi adam görmüştüm şuan adını tam hatırlamıyorum ancak vegas pro plugins gibi araştırarak bulabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

youtube da bi adam görmüştüm şuan adını tam hatırlamıyorum ancak vegas pro plugins gibi araştırarak bulabilirsin

Alt yazı arka fon effektleri (haberlerde ve programlar da) olanın hazır bir şekilde bulamıyorum ki sadece metni deyiştirerek işi hall ede bileyim, Corel VideoStudio Pro da böyle şeyler var amma oda malesef ki Türkçe harfleri tanımıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alt yazı arka fon effektleri (haberlerde ve programlar da) olanın hazır bir şekilde bulamıyorum ki sadece metni deyiştirerek işi hall ede bileyim, Corel VideoStudio Pro da böyle şeyler var amma oda malesef ki Türkçe harfleri tanımıyor.

hiç o tür şeylerle ilgilenmediğim için pek bi bilgim yok o konuda internetten ingilizce şekilde araştırabilirsin bu konuda pek fazla Türkçe kaynak yok

• İnşAllah başka bilenler söyler ve bu arada reng effekti üçün Magic Bullet Looks adlı bir plugin buldum süperdir. Peki 2-3 saata kayd edilen bir videonu kayd etme işlemin dürdurub ertesi gün kaldığı yerden devam etmek mümkündürmü?

• quote:

quote:

Teşekkür ediyorum . Peki kayd etme 2 saata bittikde kayd etme işlemin durdurup yarın kaldığı yerden devam etmek mümkündürmü? Bazan bu çok acil lazım oluyor.

• Beyler bu hata ile ilgili ne yaptıysam çözemedim bi yardımcı olun lütfen varmı karşılaşan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenough

Beyler bu hata ile ilgili ne yaptıysam çözemedim bi yardımcı olun lütfen varmı karşılaşan

ses driverlarını güncellemeyi dene olmuosa programı sil tekrar yükle
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sony vegas ta videoların arasına geçiş eklemek isyorum ama bunu mesela 20-30 videonun arasına otomatik olarak eklesin istiyorum.Tek tek yapmıycam hepsini birden yapmam lazım.
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var ben bizim düğünümüzde çektiğim videoları birleştirmek istiyorum ama böyle videolar zaman olarak birbirinden biraz uzak mesela ilk video çektim bitirdim 1 dk sonra aynı yerde tekrar çekmeye başladım tabi arkadan gelen müzik ve ses değişti görüntü değişti ben bunları birleştirirken video hiç durmamış gibi olması istiyom yani izlerken videonun durup yeniden başladığı anlaşılmasın bunu sony vegas yapabilirmi? yaparsa nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruchs

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var ben bizim düğünümüzde çektiğim videoları birleştirmek istiyorum ama böyle videolar zaman olarak birbirinden biraz uzak mesela ilk video çektim bitirdim 1 dk sonra aynı yerde tekrar çekmeye başladım tabi arkadan gelen müzik ve ses değişti görüntü değişti ben bunları birleştirirken video hiç durmamış gibi olması istiyom yani izlerken videonun durup yeniden başladığı anlaşılmasın bunu sony vegas yapabilirmi? yaparsa nasıl.

Seslerin bölündüğü barizse neredeyse imkansız, yeni bir ses eklemeniz gerek.

Yapılsaydı çok basit "S"(split) tuşu ile videoları keserek yeniden birleştirebilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Merhaba bir sorum olucaktı programı yükledim ama bi sorun oluştu, programa videoyu atmadan önce gayet netken programla birlikte açınca bariz bir şekilde bulanıklaşıyor çözünürlük ayarlarının tümünü denedim ama malesef duzelmedi, biliyorsaniz ve yardimci olursaniz sevinirim. teşekkürler.
  • Arkadaşlar Sony Vegas Pro 12.0 kullanıyorum, Project ayarlarım: Video sekmesinde ki; Field order: None, Pixel format: 8-bit, Full-resolution rendering quality: Best Audio sekmesinde ki; Resample and strech quality: Best şeklinde. Render As ayarlarım: 1080p, Frame rate: 59,940000, Field order: None, Allow source to adjust frame rate: Seçili değil, Variable bit rate: Maximum (bps): 20.000.000, Average (bps) 20.000.000 Encode mode: Render usibg CPU only (Bazen CUDA' yıda alıyorum, daha hızlı render edebilir diye tahmin ediyorum?) Project sekmesinde; Video rendering quality: Best şeklinde.

Problemim ise Video' yu çekiyorum OBS ile Total bitrate'si 17847 kbps Frame rate 60, Sony Vegas ile render yapınca YouTube videosunun belirttiğim kısmında bir pikselleşme oluyor. Bunun sebebi nedir acaba?

Bilgisayar özelliklerim: ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3, Intel Core i7-2600K (4,8Ghz), Corsair VENGEANCE 2x4Gb (1600Mhz), ASUS GTX970 STRiX. Video render çıktısını SSD' me kayıtlıyorum Corsair ForceGT 60Gb. Ham video HDD kayıtlanıyor.

YouTube linki (Pikselleşme sorununun olduğu saniyeden, video da bazı bölümlerde tekrarlama yapıyor. Ham video da bu mevcut değil.):https://www.youtube.com/watch?v=ryIwL9HTHX0&feature=youtu.be&t=14m47s

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba Banada bir konuda yardımcı olurmusunuz

elimde sony vegas studio 13 ve 11 platinum var
    sorunum ise

videolara efekt vermek için
    pan/crop sekmesinde position un altında mask kutucuğu olmalı fakat bende yok bunun nedenini bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar montaj esnasında sürekli ekran siyaha düşüyor. Her ne yaptıysam sorunun üstesinden gelemedim. İlk başta sadece mov dosya ile çalışırken mp4'ü attıktan sonra bu şekilde mov dosyalarının belli bir süreden sonra siyaha düşmesi ve ardından programın kendini kapatması çok sinir bozucu bir durum. Mov dosyalarını convert edip sorunun üstesinden gelebilirim fakat bu beni günlerce geriye sürükler. Bu sorunu nasıl aşabilirim, bilen, gören, duyan birileri varsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.