Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzantıdan oldugunu fark etmişdimde format f. hiç aklıma gelmemişdi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

sony vegas 13 u sildim 11 i yukledim 11 acayip kasiyor nedense

beyler videoyu saga cevirip kesmek istiyorum cozunurlugunden bahsediyorum yanlar siyah oluyor videoyu cevirince

kare bi goruntu olmasini istiyorum 800x800 gibi sonyde nasil yapcaz bilen var mi?

Videoya sağ tıklıosun ---> Çıkanlardan Switches ---> Maintain Aspect Radio tikini açıyosun... Olmuş olması gerekli şimdiden kolay gelsin
  • Kimsenin sorulara cevap atmadığını farkettim bu yüzden hergün girip bilgim kadarıyla soruları cevaplamaya çalışcam
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfateam42

quote:

beyler videoyu saga cevirip kesmek istiyorum cozunurlugunden bahsediyorum yanlar siyah oluyor videoyu cevirince

kare bi goruntu olmasini istiyorum 800x800 gibi sonyde nasil yapcaz bilen var mi?

Videoya sağ tıklıosun ---> Çıkanlardan Switches ---> Maintain Aspect Radio tikini açıyosun... Olmuş olması gerekli şimdiden kolay gelsin

Eyv denicem saolasn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
    UP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfateam42

quote:

Eyv denicem saolasn

İşe yarayıp yaramadığıyla ilgili bilgi verirsen güzel olur.Sorununun çözümü içip başka bişeylere bakabilirim

• Eee sorusu olan yokmu ??? !!!
  • Video renderı yüzde doksanda takıldı ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oito

Video renderı yüzde doksanda takıldı ne yapmalıyım.

Videonun .veg adlı dosyasını kaydedip programı silip tekrar yüklemeyi dene eski bi sürümse yenisini yüklemeyide deneyebilirsin kolay gelsin...
  • Arkadaşlar merhaba.
    Sony Vegas ile video düzenlemeye yeni başladım ve şuan ayrı ayrı videolara aynı ayarları yapmam gerekiyor? Bunu kolay bi şekilde nasıl yapabilirim? Elimde 150 tane video var ve aynı çerçeveyi ve aynı video efektini uygulamam gerekiyor. Tek tek yapmaktan ziyade farklı kolay bi yöntemi vardır diye düşünüyorum? Toplu render almayı batch render'den çözdüm gibi ama ayar olayını yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Arkadaşlar merhaba.
    Sony Vegas ile video düzenlemeye yeni başladım ve şuan ayrı ayrı videolara aynı ayarları yapmam gerekiyor? Bunu kolay bi şekilde nasıl yapabilirim? Elimde 150 tane video var ve aynı çerçeveyi ve aynı video efektini uygulamam gerekiyor. Tek tek yapmaktan ziyade farklı kolay bi yöntemi vardır diye düşünüyorum? Toplu render almayı batch render'den çözdüm gibi ama ayar olayını yapamadım.

efekti kaydedebilirsin sonra hemen kayıtlı efekti seçip render alırsın.

150 videoyu tek videoda render alacaksan ve tek efekt olucaksa onuda katmandan yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Arkadaşlar merhaba.

efekti kaydedebilirsin sonra hemen kayıtlı efekti seçip render alırsın.

150 videoyu tek videoda render alacaksan ve tek efekt olucaksa onuda katmandan yapabilirsin

arkadaş zaten nasıl kayıt edilceğini sormuş biraz daha açıklayıcı yazarsan anlayabilir (Cevaplamak isterdim ben ama pek bi bilgim yok )

• Arkadaşlar videoyu MP4 oalrak yani AVC ile RENDER ettim, videodaki siyah yerleri karartmış. Videoyu çok hızlı kaydedip siyah çıkartmayan kayıt türü nedir acaba?

Önce (MOV)http://i.imgur.com/nXvaFvP.jpg
    Sonra (MP4)http://i.imgur.com/JrueAL3.jpg

Düzenleme: Çözümü buldum! Bu videodaki adımları uygulrsanız sorun morun kalmaz. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=aLVvgfE_kSI

Orijinalhttp://i.imgur.com/l3wm532.jpg
    Orijinal RENDERhttp://i.imgur.com/mN98BZW.jpg
    Efektli RENDERhttp://i.imgur.com/LiYEyQz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Sezgin -- 12 Temmuz 2015; 0:18:43 >

• Benim vegas çok fena saçmalıyor acaba nedendir ?

Mp3ler hızlandırılmış bi ses gibi sadece cızırtılı oluyor.

Yaptığım şeyleri render edince alakasız şeyler ortaya çıkıyor.

Acaba biyerlere mi tıkladım ki.

Tamamen default ayarlara döndürmeyi nerden yaparım ?
  • Arkadaşlar bu programla videodaki tv logosunu silebilir miyim ?
  • none of the files dropped on vegas pro could be opened hatası alıyoruum ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Benim vegas çok fena saçmalıyor acaba nedendir ?

Mp3ler hızlandırılmış bi ses gibi sadece cızırtılı oluyor.

Yaptığım şeyleri render edince alakasız şeyler ortaya çıkıyor.

Acaba biyerlere mi tıkladım ki.

Tamamen default ayarlara döndürmeyi nerden yaparım ?

sil geri yükle eğer crackliyse butür sorunlar olabiliyor
  • Arkadaşlar filmdeki 5-10snlik bi konuşmayı kopyalamak istiyorum. atıyorum 1:50:10 ile 1:50:20 arası kopyalıcam. bu 10snlik videoyu açtığımda bu süre aralığındaki konuşma çıkıcak. nasıl yapabilirim sony vegas 11 kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0v3ly

Arkadaşlar filmdeki 5-10snlik bi konuşmayı kopyalamak istiyorum. atıyorum 1:50:10 ile 1:50:20 arası kopyalıcam. bu 10snlik videoyu açtığımda bu süre aralığındaki konuşma çıkıcak. nasıl yapabilirim sony vegas 11 kurulu.

10 sn lik konuşmayı kopyalıyıp bi yere mi ekliyceksin yoksa 10 sn lik konuşmayı ayrı bir videomu yapcaksın

Kopyalıyıp başka bir yere ekliceksen 1:50:10 a gel ve CTRL+S yap sonrasında 1:50:20 ye gel tekrar CTRL+S yap o ayrı bir parça olur o konuşmaya CTRL+C yap koypala istediğin yere yapıştır

Ayrı bi video yapacaksan videoları koyduğun yerin üstünde 2 sarı çeltik var bunların birini 1:50:10 a diğerini 1:50:20 ye getir ardından sol üst köşedeki File tuşuna bas ardından Render As... eğer nasıl render ayarları yapılcağını bilmiyorsan youtube da videoları var şimdiden kolay gelsin

• Arkadslar register yapmadan kullanamiyoZ mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.