Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony Vegas ile çektiğim videoya şarkı ekledim düzelttim vs.
    en son render als ile kaydettiğimde videoyu açıp izlediğmide 15 sanyelik bir siyah video çıkıyor hiçbişey yok simsiyah üstelik düzelttiğim videonun süresi 5.30 dk ne yapmalıyım ?
  • arkadaşlar bandicam ile oyun videoları kaydediyorum kaydettiğim videolarda hiç bir sorun yok, ancak sony vegas 13 ile render yapıyorum belli bir noktadan sonra ses kayması oluşuyor ses görüntüden önce geliyor, bir çok şey denedim ancak bir çözüm bulamadım videoları mp4 formatında internet hd 720 olarak renderliyorum önerebileceğiniz bir çözüm varmı ?
  • Arkadaşlar Bandycam ile çektiğim masa üstü görüntüsünde herşey çok güzel ama bunu sony vega 13'e atıp müzik eklediğimde render yaptığımda görüntü kalitesi hem çok kötü hemde çok karanlık çıkıyor ayarlara girip en üst seviye ayarları seçmeme rağmen malesef ki yine görüntü çok kötü ve karanlık youtube'da karanlık videoyu düzeltme ile ilgili bir video buldum denedim ama malesef olmadı belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olacaktır diye konuya ekliyorum

• RMVB formatını kabul etmiyormu ?
  • Gençler bu oyunla ilgili bir videoyu baz alarak konuya değiniyorum. Bu videoyu alttaki linkte bulunan resimdeki ayarlarda renderliom (Videonun renkler normal)
    http://i.hizliresim.com/8l4NWA.png
    Render bittikten sonra aşağıdaki gibi renkler diğerine göre daha koyu oluyo
    http://i.hizliresim.com/P5LOA7.png
    Nedeni var mıdır yoksa render ayarı mı böyledir eğer böyleyse önereceğiniz ayar hangisidir? :)

• Beyler Vegas'ı yeni yükledim klavyeden CTRL tuşuna basınca fare imleci sol üst köşeye kayıyor neden acaba?

'Sony Vegas' Çözümleri

Bir de üst sekme bu şekilde tam görünmüyor.

Anlayan yardım ederse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunkedUp -- 19 Nisan 2015; 11:44:54 >

• Up!
  • arkadaşlar Sony Vegas kullanıyorum genellikle.
    Sistemimi değiştireceğim ama İşlemciye mi yoksa Ekran kartına mı ağırlık vereyim onu bilemiyorum.
    Hiç deneyen oldu mu. Aynı özellikli bir videoda Cuda ile mi daha hızlı render alıyor yoksa işlemci ile mi.
  • Selamlar
    Ben sony vegas pro ile bi video renderlamaya çalışıyorum ama video bozuk çıkıyor yani arada ekran siyah olup geri geliyor sanki fişiyle oynanıyormuş gibi. Problemi bir türlü çözemedim herşeyi denedim olmuyor yardm edin lütfen
  • Bandicam ile çektigim videoları sony vegas kabul etmiyor. Sebebi ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

'Sony Vegas' Çözümleri
  • arkadaşlar merhaba,

https://www.youtube.com/watch?v=DfcpKTKNx0Q

buradaki yazıların üzerine yazıldığı siyah şerit sony vegas ile nasıl yapılıyor?
  • BEN VEGAS 11 DE İNTRO TASARLIYORUM ANCAK RENDER AS ' A BASTIĞIMDA ŞU HATAYI ALIYORUM YARDIM LÜTFEN
     'Sony Vegas' Çözümleri
  • Herkes soruyor cevaplayan yok boşuna yazmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  'Sony Vegas' Çözümleri

arkadaşlar videoyu izleyemiyorum
  • Arkadaşlar sony vegas ile yabanvı konuşmalı videoları altta türkçe çevirisiyle nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb beyler goruntu kesildi hatasi aliyorum render yapinca %45 de takili kaliyor nedir sorun bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony vegas 13 u sildim 11 i yukledim 11 acayip kasiyor nedense

beyler videoyu saga cevirip kesmek istiyorum cozunurlugunden bahsediyorum yanlar siyah oluyor videoyu cevirince

kare bi goruntu olmasini istiyorum 800x800 gibi sonyde nasil yapcaz bilen var mi?
  • İyi günler bugün bi' video çektim ve bunu cookie cutter ile yuvarlak yapmak istedim ama olmadı... Videolar falan izledim hepsinde aynı şekilde efekti sürüklüyor ve bırakıyor tak oluyor.Bende neden olmuyor anladım bissürü şey denedim ama hiçbirinde olmadı çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin

Bu arada hazır bunu sormuşkan bi sorum daha var... Fotoğrafta gözüktüğü üzere sony vegasda resimler bulanık gözüküyor ama render yapıyorum kalitesi geri geliyor bu ön izleme kısmındaki bulanıklığı nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim
     'Sony Vegas' Çözümleri

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yeni gördüm sorununun çözümü uzantı ile ilgili Sony Vegas avi uzantılarını kabul etmiyor...Format Factory diye bir program kullanıyorum ben o program sayesinde videonun uzantısını değiştirebilirsin... Ayrıca bu program sayesinde video boyutlarını inanılmaz ölçüde küçültebilirsin şimdiden kolay gelsin.

Foto ekledim sağ tarafaki videonun sony vegastan çıktıktan sonraki hali sol tarafdaki ise format factory den sonraki hali
     'Sony Vegas' Çözümleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

Selamlar
    Ben sony vegas pro ile bi video renderlamaya çalışıyorum ama video bozuk çıkıyor yani arada ekran siyah olup geri geliyor sanki fişiyle oynanıyormuş gibi. Problemi bir türlü çözemedim herşeyi denedim olmuyor yardm edin lütfen

Kardeşim iyice yaklaş videoya mouse un ortadaki şu top mudur nedir onunla belki aralarda küçücük kesintiler olmuştur aklıma şuan başkı birşey gelmedi...
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.