Şimdi Ara

Sony Vegas Pro 13 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben konuyu çok uzatmadan direk sorunuma geçmek istiyorum.Bir kaç videoyu düzenlemem gerektiğinde sony vegas pro önerildi bana.İlk önce sony vegas pro 12 yi indirdim, Sony vegas pro 12 de sorunsuz bir şekilde kurup programı açtığımda o giriş bölümünde ki yüklemeler (yani o mavi yerde vegas pro 12 yazısının altındaki yer) doluyor ondan sonra "Vegas pro has stopped working" hatası geliyor.Bende internette biraz araştırma yaptığımda "ErrorReportClient" isimli dosyanın ismini "ErrorReportClient2" yapınca düzeliyor diye bir yazıyla karşılaştım ve aynısını uyguladım.Tamam hatam çözülmüştü ama o yukarıdada bahsettiğim gibi giriş bölümündeki yükleme bittikten sonra karşıma hiç birşey gelmiyor tepkisiz kalıyor. İnternettede bayağı bir araştırma yaptım bu konuyla ilgili ama bir sonuca ulaşamadım.Bende 1-2 hafta kadar dersler yüzünden uraşamadım.Sonra Sony vegas pro 13 ü indireyim bari dedim belki bunda öyle sorunlarla karşılaşmam diye düşündüm fakat aynı sorun bundada vardı.Gene yukarıdaki adımları uyguladım sonuç aynı tepkisiz kaldı.Bende sizden bu problemin çözümünü bilen varsa hem ben hemde bu soruna maruz kalmış arkadaşlar için cevaplarsa sevinirim. Veya bi çözümü yoksa güzel bir video düzenleme programı önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kes
    Güzel bir video düzenleme programı önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: 0kes
    Güzel bir video düzenleme programı önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Gerçekten çok güzel ve ayrıntılı bir programa benziyor ama bunun yanında karışıkta duruyor.Teşekkür ederim usta artık öğrenmeye çalışıcaz başka çare yok.

• ben de ulead video studio tavsiye ederim.Çok karmaşık değil
    tüm ihtiyaçlarınızı karşılar diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

ben de ulead video studio tavsiye ederim.Çok karmaşık değil

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Zaten profesyonel bir video veya movie hazırlamıyacağım için kullanışlı(düz) ama ihtiyacımı karşılayacak bir program arıyodum tavsiyeniz için saolun.
  • 0kes 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam errorreport vs. dediğiniz şey sadece hatayı alıp almamanızı sağlar.Ben Cyberlink PowerDirector öneririm.Denediğim birçok video edit programının kullanımı en kolay olanı, arayüzü de oldukça hoş.

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 18 Ocak 2015; 15:24:28 >
  • Yeni başlıyorsan bence sony vegas pro veya edius' sun son sürümlerinden başla. Zamanla anlayarak matığını anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0kes 0 kullanıcısına yanıt
    sony vegas 11.0 indir hiç bi sorun yok bu sürümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Hocam errorreport vs. dediğiniz şey sadece hatayı alıp almamanızı sağlar.Ben Cyberlink PowerDirector öneririm.Denediğim birçok video edit programının kullanımı en kolay olanı, arayüzü de oldukça hoş.

Düzenleme:İmla

Cevap verdiğin için çok saol hocam. Yukarıdada arkadaşlar önerdi artık hepsini deneyeceğim hangisinin kullanımı işlevselliği iyiyse onla devam ederim ama hala önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmitunahan97

Yeni başlıyorsan bence sony vegas pro veya edius' sun son sürümlerinden başla. Zamanla anlayarak matığını anlarsın.

Valla aga dediğim gibi sony vegas 12-13 çalışmadı ama edius u denemedim ama çok karışık duruyor. Artık hangisi hayırlıysa bakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

sony vegas 11.0 indir hiç bi sorun yok bu sürümde

Eyv usta ama 11 i çok önermemişlerdi kurmayı deneyeceğim çok saol
  • Adobe Premiere Pro CC 2014'ü de kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreth

Adobe Premiere Pro CC 2014'ü de kullanabilirsin

Çok saolun ama inş karışık bi program değildir bunada bakıcam.
  • Youtube üzerinden sayısızca öğretici video (tutorial) bulmakta zorlanacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreth

Youtube üzerinden sayısızca öğretici video (tutorial) bulmakta zorlanacağını sanmam.

Aynen usta bende 2-3 gündür arkadaşların dediği programları araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

ben de ulead video studio tavsiye ederim.Çok karmaşık değil

Usta ulead video studio 11 i yükledim hem boyutu hemde türkçe yaması ve kolay arayüzün den dolayı ama video yu editliyorum masaüstüne at diyorum %3 de takılıyor ve hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor program kapanıyor.Her videoda aynı hatayı veriyor.Bana video editleme kısmet olmicak heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0kes -- 25 Ocak 2015; 21:51:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.