Şimdi Ara

sony VGN-CS190 hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "VGN-CS190" bu laptopu almak istiyorum ama anlayamadigim bir sey var. daha once kullandigim laptop core 2 duo P8400 2.26 ghz islemci vardi, alttaki islemci ona gore iyi mi kotu mu cok anlayamadim. biri P serisi biri T serisi anlayamadim farki.

yine ekran karti ile ilgili bir sorum var once ki laptopumda da ayni ekran karti (Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD) vardi ama maximum 1789 mb diyordu, bunda max820 mb diyor. ikisi farkli ekran kartlari mi. yardimci olursaninz cok sevinirim.

Processor : 64 bit Intel Core 2 Duo T9400 @ 2.53GHz
    Memory :2Gb
    Hard Drive :160Gb Sata
    Video :Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD w/ Intel Clear Video Technology w/ Total Available Graphics Memory of 820MB (max.)

extra bilgiler bunlar, cok anlamiyorum laptoptan, yardimci olursaniz sevinirim.

Processor
    * Front Side Bus Speed : 1066MHz
    * L2 Cache : 6MB
    * Speed : 2.53GHz
    * Technology : Intel Centrino 2 processor techology
    * Type : Intel Core 2 Duo Processor T9400

Hard Drive
    * Capacity : 160GB
    * Interface : Serial ATA
    * Speed : 5400rpm

Memory
    * Installed : 2GB PC2-6400 (1GBx2)
    * Maximum : 4GB
    * Speed : 800MHz
    * Type : DDR2

Graphics
    * Chipset : Mobile Intel GM45 Express Chipset
    * Interface : VGA out with Smart Display Sensor
    * Processor : Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD with Intel Clear Video Technology with Total Available Graphics Memory of 820MB (max.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelieee -- 29 Mayıs 2009; 3:14:37 >

• İlk çıkan T serilerine göre P serisi işlemciler üstündü. T9400 gibi sonradan cıkanlar ise gerçekten iyi işlemciler. Sizin belirttiğiniz iki işlemci arasında öne geçen taraf T9400. O da ön belleğinin 6 MB olmasıyla kazanıyor, P8400'ün ise 3 MB ön belleği var. FSB hızları eşit ve 1066 Mhz.

Ekran kartları Windows Vista ile beraber TurboCache olayına girdiler. Kendi RAM'leriyle beraber sistemin RAM'ini de boş kaldığı zaman paylaşabiliyorlar. Yine verdiğiniz örneklerde, iki sistemin sanıyorumki RAM büyüklükleri farklı. 2 GB RAM olan sistemde paylaşım en fazla 820 MB olabilirken, demek ki diğer sistemde 3 ya da 4 GB ram olduğu için paylaşım 1789 MB'a kadar çıkabilmekte. Yani ekran kartları iki sistemde de aynı, sadece kullanabilecekleri sistem bellekleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready2strike -- 29 Mayıs 2009; 23:04:06 >

• ilk bilgisayarimin ram i 4 gb idi, yeni baktigimin rami 2 gb. sanirim ondan kaynaklaniyor sorun. sonradan yeni alacagimin ramini de 4 gb a cikarsam ayni olacak.

cok tesekkur ederim yardimlarin icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egelieee

ilk bilgisayarimin ram i 4 gb idi, yeni baktigimin rami 2 gb. sanirim ondan kaynaklaniyor sorun. sonradan yeni alacagimin ramini de 4 gb a cikarsam ayni olacak.

cok tesekkur ederim yardimlarin icin...

Rica ederim. 4 GB yaparsan tabıı kı daha rahat edersin.

Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.