Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buralardayım.Jailbreak çıktıktan sonra iPhone ile meşgül oldum biraz.

Bu arada Vaio Control Settingsten Display-Color Mode Setting-Do not apply color mode dediğimiz zaman CCC renkleri aktif oluyor.

Daha canlı tonlar hakim gibi geldi bana.
  • Walla ben daha önce bir arkaşın yazdığı gibi windowsun görüntü ayarlama olayını kullanıp bir ayarlama yaptım. Gayet parlak ve güzel bir görüntü elde ettim. Senin bahsettiğini denedim çok az bir değişim oldu.
    Bu arada ekran artık biraz ayar yapınca led ekranı pek aratmıyor görüntü kalitesi olarak.
    Bu arada haklını hakkını vermek lazım Sayın... Helal sana bu teknoloji konusunda açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 18 Ekim 2010; 20:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Estağfurullah ANTHYPATHY =)

Buralardayım.Jailbreak çıktıktan sonra iPhone ile meşgül oldum biraz.

Bu arada Vaio Control Settingsten Display-Color Mode Setting-Do not apply color mode dediğimiz zaman CCC renkleri aktif oluyor.

Daha canlı tonlar hakim gibi geldi bana.

annemin eb1s1e'sini de arada ben kullanıyorum.şu dediğin ayarları yapınca güzel oldu bilgisayar ya sen de benim gibi iphone konusuna takılmaktan notebook konusuna pek uğramıyorsun galiba @Sayın notebook bölümünü özlemişim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 18 Ekim 2010; 20:13:17 >

• @ ANTHYPATHY

Eyvallah , tamamen hobi benim için teknoloji.

@ EmR_3153

Sorma ya yok posixninja yok greenposion bide 10.10.10/10:10 pm i bekledik.

Geohot ortada bile yoktu adam çat diye yayınladı JBi
  • Şunu açıkça belrteyim teknoloji benim için hobi ama senin için artık gayet profosyonelce bir uğraş olmuş. Açıkçası keşke teknoloji mağazalarında senin gibi arkadaşlar çalışsa. Adamların hiç birisi bir şey bilmiyor denk gelmedi bana.
    :)
    Bizim i3 işlemciyi 4 çekirdek diye anlattı bana geçen birisi birde idda ediyor. Daha hypertrading den habersiz...
    :)
  • Bilgisayar mühendisliği okuduğum için profesyonel olmam gerekiyor bir anlamda.

Splitter görünce kibrit kutusu sanan mühendislerden olmak istemiyorum
  • E doğrusu bu aslında...
    Bu arada ben Sonic marka 7.1 ses kartı buldum uygun fiyata ancak Surround desteği var mı bilmiyorum. model a-cm106 olup olmadığını nasıl anlarım yada bilgins olan var mı diyer sorsam. Şu an bütçem ancak buna yetecek açıkçası. Cep tel alsam iyi olacak onun için para ayırıyorumda. Bu ekstra denk geldi.
  • Ürün budur ;http://www.pckoloji.com/1936-post1.html

Fena değilmiş , ama fiyat nedir?

80 TL civarına Creative Xfi bulunabiliyor şuan.(2. el)
  • walla 45 lira bunun sıfırı açıkçası o fiyat beni cezbetti... eskişehirde de canlı gözle görüp buldum yani ilginçtir.
    Bu arada son sorum aslında cevabını tahmin ediyorum ama özellikle dvd ve blueray filmlerde ben bu kartla surround desteği alabilir miyim? Hatta abartıp daha detaylı sorayım benim creativeinspire 5200 5+1 sistemde iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 19 Ekim 2010; 23:46:18 >
  • İlk defa duyduğum bir ürün bir fikrim yok.

Ama ben derimki ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-donanim-creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-usb-31707222/detay?

Pazarlıkla 70 liraya alınabilir gibi.

Ekleme ; 5200 ile iş görür tabiki.En azından çevresel ses alırsın.Bluray ve DVD filmlerden surround ses alabilirsin.

Birde ileriye yönelik düşün.Mesela daha iyi bir ses sistemi aldığın zaman o Asonic kart ne kadar performans verecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 19 Ekim 2010; 23:50:33 >

• Yok önemli değil işin açıkçası ilersi benim için şu anda. Beni bu kart 1 yıl bu sistem ile idare etsin yeterli. Bu süre sonunda daha üst seviye bir kart almama gerek kalmayacak zaten niyetim güzel bir ev sinema sistemi almak.
    İşin aslı Şu an o kadar vakit harcayıp indirdiğim Bluerayleri 6 kanal ses varken 2 kanalla izlemiyeyim bana yeter.
    Açıkçası sayın ses kartı forumunda bu kadar çabuk ve net cevap alamamıştım.
    Teşekkürler...
  • Rica ederim , o zaman al o kartı.

Kötü kart değil.F/P oranı gayet iyi.
  • Selam arkadaslar yeni vaio laptopum geldi detaylar imzamda (Anthypahty imzani kopyaladim kusura bakma :D ). Su an herhangi bir isinma ve fan sesi yok. Islemciden tiz ses geliyor fakat duymuyorum basindayken. Full hd arkadaslarin dedigi gibi karakterler kucuk ama ekran harika. bir de benim eski vaioda yoktu bunda macdeki gibi yukariya quick kisa yol tuslari koymuslar harika olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeremo32 -- 20 Ekim 2010; 19:40:28 >
  • @ SAYIN her zamanki gibi teşekkür ederim. Sana yolum düşerse bir yemek sözüm olsun yada senin buralara...

@ jeremo32 bir imzanın lafı mı olur canım ne demek. Zaten sen daha güzel bir makina almışsın blueray felan gayet donanımlı... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Bu arada işlemciden gelen bir ses o dert değil yani işlemcinin kapatılmasıo esnasında geldiğini düşünüyorum ben. Yüksek performansa girince ve işlemciyi devre dışı bırakma seçeneğini kapadığında geçiyor. Ama gerek yok.
    O kısayol programı bilgisayarın bilhassa açılışını kapatıyor. Ben kapattım istersem açıyorum ama hiç de açmadım şimdiye kadar.
  • Gereksiz sony vaio programlari nelerdi arkadaslar? Hizlandirmak icn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeremo32 -- 21 Ekim 2010; 7:06:34 >
  • Vaio care, Vaio update, Vaio control center, Vaio recovery center bunları kaldırma belki bunların arasına data restore tool u da ekleyebilirsin. Diğerleri senin seçimine kalmış bahsettiğim programlar bilgisayarın bakımı ve güncellemeleri için önemli.
    Bu arada birde MCAFEEden vazgeç derim ben. O da gayet yavaşlatıyor. Birde arc soft var web camde effekt vs yaptırıyor açınca göreceksin web cami. Güzel ama hayati bir program değil. Keyfine kalmış yani.
  • Eyvallah dostum ne zaman yolun,işin düşerse hiç çekinme.
  • Bende seni beklerim ama haberin olsun...
  • Sayın

demişsin ama ben bu ayarı yapamadım nerden yapılıyor acaba vaio control settings nerde bulamadım nasıl girerim o dediğin ayarlara ?

Bide arkadaşlar ben 5 ay oldu bu cihazı alalı ama pek bi ayar yapmadım açıkçası aldığım gün ne ise o şekil kullanyorum . Performans ekran kalitesi vs vs arttırmak için yapılması gereken sizin yaptığınız ayarlar oldumu yapılması gereken önemli ayarlar varsa bi zahmet paylaşırsanız memnun olurum dediğim gibi aldığımdan beri hiç performansa yada ekran kalitesine yönelik ayar yapmadım. varsa bildiğiniz yapılması gereken ayar bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • Control Settingse denetim masasından ulaşabilisin.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.