Şimdi Ara

SONY VPCEB24FX/WI almayı düsünüyorum yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY VPCEB24FX/WI arkadaslar bunu alcam ama pek karsılasmadım forumda kimsede. neden acaba? kötü mü ki. anlamadım walla yaa...

bunun dısında SONY VPCEB23FX/BI ve SONY VPCEB23FM/BI su modellerde var. en iyisi benim baktıgım daha dgrusu en pahalısı:) (pahalı iyidir psikolojisi:) )

ne yapsam bilemedim walla. arkadastan alcam elinde bu üçü var ve bayi fiyatına vercek.. hangisini tavsiye edersiniz. ben sırf beyaz diye o SONY VPCEB24FX/WI begendim ama. beyaz bilgisayar kötü mü olur? siyah daha mı iyi.. kararsız kaldım resmen... lütfen yardımcı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sponkebob -- 5 Eylül 2010; 17:36:01 >

• Yanlış görmediysem, paylaşımlı ekran kartı mevcut modelde. İşlemci de standartları karşılıyor. 1500 TL fiyatı var ortalama. Sony'nin kazık fiyatlarına güzel bir örnek. Piyasada bunu cebinden çıkaracak dünya kadar model var. Doğru düzgün oyun falan oynanmaz, uygulamalarda çuvallar. En iyi yapacağı iş film izletmek ve internete girmek olur. Onu da netbooklar yapıyor zaten.
  • özellikle sony mi istiyosun??
  • ya özellikle sony degil aslında ama yukarıda yazıldıgı kadar kötü olacagını da tahmin etmemiştim.

ben acer istemiyorum. eski bilgişsayarım acer ve cok sıkıldım..

bu yorum da moralimivozdu bugun alacaktım 1420 liraya
  • o zaman asus ve toshiba modellerine bakmanı öneririm. özellikle asusun n61ja serisi çok tercih ediliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.