Şimdi Ara

sony wf-1000xm3 vs sennheiser momentum true wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sony wf-1000xm3'mü daha iyi ses anlamında ve mikrofon anlamında, yoksa sennheiser momentum true wireless kulaklık mı daha iyi ses ve mikrofon anlamında. Ücret konusunda hiç bir proplem yok sadece bana en iyi sesi ve az da olsa idare eder bir şekilde mikrofon kalitesi sunsun yeter benim için gürültü engelemede fazla ödemli değil zaten çoğunlukla gürültü engelemeyi kapatırım tek çevremde insan olmadığı zaman açarım. Sizden bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Saygılarımla...

• Ben 2 ürünüde test etmiş ve kararımı Sony WF-1000XM3'ten yana kullanmış biriyim. Kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden ve ses konusunda Sennheiser Momentum'dan daha iyi bir kulaklık.
    Teknoloji anlamında çok fazla artısı var. Özellikle HiFi müzik ve 360 Reality Audio konularında tartışmasız tek kulaklık.
    Bu kulaklık sonrası kaliteli müzik dinlemeye başladım.
    Özellikle Tidal'dan HiFi üyelik alıp, albümleri HiFi yada 360 Reality teknolojisinde dinlemek büyük ayrıcalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Ben 2 ürünüde test etmiş ve kararımı Sony WF-1000XM3'ten yana kullanmış biriyim. Kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden ve ses konusunda Sennheiser Momentum'dan daha iyi bir kulaklık.
    Teknoloji anlamında çok fazla artısı var. Özellikle HiFi müzik ve 360 Reality Audio konularında tartışmasız tek kulaklık.
    Bu kulaklık sonrası kaliteli müzik dinlemeye başladım.
    Özellikle Tidal'dan HiFi üyelik alıp, albümleri HiFi yada 360 Reality teknolojisinde dinlemek büyük ayrıcalık.
    Sony'nin ses yüksekliği Sennheiser'a göre düşük kalıyor diye okudum birkaç yerde, bu doğru mu acaba ?
  • Up. Benim de merak ettiğim mevzudur bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de başta bu ikisi arasında kalıp, sonrasında wh-1000x m3 ile momentum 3 kafaüstü kulaklıklarına yöneldim. Benim de amacım kaliteli müzik dinlemekti. Sonrasında madem böyle bir isteğim var neden kafaüstü almıyorum dedim.

Araştırdığım sırada sennheiser kulakiçinin basslarının daha iyi olduğunu, ses netliğinin daha iyi olduğunu gördüm. Ama sony'nin de ondan aşağı kalır yanı yok. İki kulaklık da üst seviye kulaklıklar.

Sony 6mm sürücü, sennheiser 7mm sürücü içeriyor. Bu zaten kağıt üzerinde bile fark yaratır.

Bir de sennheiser'in frekans aralığı daha geniş. Alt seslerin netliği daha iyi olur.

Ama sony teknoloji olarak çok daha üstün cihaz çıkarmış. Her ne kadar sennheiser seste daha iyi sonuçlar verse de ben kulakiçi alsaydım tercihimi sony'den yana kullanırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

Ben de başta bu ikisi arasında kalıp, sonrasında wh-1000x m3 ile momentum 3 kafaüstü kulaklıklarına yöneldim. Benim de amacım kaliteli müzik dinlemekti. Sonrasında madem böyle bir isteğim var neden kafaüstü almıyorum dedim.

Araştırdığım sırada sennheiser kulakiçinin basslarının daha iyi olduğunu, ses netliğinin daha iyi olduğunu gördüm. Ama sony'nin de ondan aşağı kalır yanı yok. İki kulaklık da üst seviye kulaklıklar.

Sony 6mm sürücü, sennheiser 7mm sürücü içeriyor. Bu zaten kağıt üzerinde bile fark yaratır.

Bir de sennheiser'in frekans aralığı daha geniş. Alt seslerin netliği daha iyi olur.

Ama sony teknoloji olarak çok daha üstün cihaz çıkarmış. Her ne kadar sennheiser seste daha iyi sonuçlar verse de ben kulakiçi alsaydım tercihimi sony'den yana kullanırdım.
    Güzel özetlemişsiniz, benim merak ettiğim Sony ses yüksekliği açısından nasıl ? Birkaç yerde daha yüksek olabilirdi diye yazılmış, gerçekten ortalama yükseklikte ses veriyorsa Sennheiser benim için bir adım öne çıkar.

• ilker_kiran kullanıcısına yanıt
    Kulakiçi olduğundan sesinin az olacağını sanmıyorum. Zaten kanal içine yerleştirilen kulaklıklarda işitme problemi yaşamak istemiyorsanız belirli seviyelerde kalmanız gerekir. Tek önemli nokta, genellikle kulakiçi kulaklıklarda ses sınkrlaması oluyor sağlık açısından. Yüksek ses istiyorsanız kafaüstü bakabilirsiniz.

Sony aktif gürültü önleme sistemi olduğundan tahminimce daha düşük sesler bile yeterli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Up. Benim de merak ettiğim mevzudur bu
    Bu durum kişiye göre değişir mi bilemiyorum ancak Sony ses seviyesi açısından bir hayli yüksek. Sennheiser'da tabiki yüksek ama dediğim gibi bu kişisel bir durum. Ben Sony'i ses seviyesi konusunda daha başarılı buldum.
    Özellikle Noise Cancelling özelliğinin ses seviyesine büyük oranda etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 29 Aralık 2019; 17:49:8 >
  • Bu arada Sony WF-1000XM3 kulaklığı IFA fuarında deneyimleme şansım olmuştu ve o zaman 360 Reality Audio özelliği ayrı bir bölümde tanıtılıyordu. Deneyimlediğimde çokta iyi bir performans alamadım. Açıkçası çokta gereksiz bir teknoloji olarak buldum.
    Fakat kulaklığı aldığımda ve ayarlarını yapmaya başladığımda 360 Reality Audio özelliği için extra ayarlar için beni yönlendirmeye başladı. Bu ayarlar bile öyle teknolojik ve havalı ki... Telefona sağ ve sol kulağınızı gösterip, uygulamanın kulak yapısını algılayıp size buna göre bir deneyim sunması size ilginç bir tecrübe yaşatıyor. ve bu ayarlar tamamlandığında ilk örnek 360 derecelik müziği dinlediğinizde şaşırıp kalıyorsunuz.
    O derece heyecan verici.
    360 Reality Audio özelliği bile Sennheiser'ı tercih etmemenize nedendir. Bu özellik Sony'e özel. Bu nedenle tercih etmek için güzel bir teknoloji.

Ancak 360 Reality Audio biraz kısıtlı. Çok fazla alternatifiniz yok malesef. Ben bu nedenle TIDAL'den 30 günlük deneme üyeliği aldım. Buradan 360 müzikleri deniyorum.
    Sizlerede tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 29 Aralık 2019; 18:5:31 >

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Tidal'de her 360 reality müzik aynı atkiyi veriyor mu? Ben birkaç tane dinledim ama pek birşey anlamadım.

• tidal de indirdiğim birkaç müzik var bunlar neden çevrimdışı iken dinlenmiyor biliyormusunuz
    sadece internet bağlantısı ile dinleniyor.

internet paketinden yiyor mu programı kullananlar cevapliyabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalar sonucu bugün itibariyle Sony WF-1000xm3 siparişi verdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    @switel @hdblack35
  • gael kullanıcısına yanıt
    Evet bazı şarkıları indirirken hata veriyor. İndirilemeyen şarkı olduğunu sanmıyorum, bence o şarkılarda yazılımsal bi sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_kiran

Uzun araştırmalar sonucu bugün itibariyle Sony WF-1000xm3 siparişi verdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    @switel @hdblack35
    merhaba hocam, bende aslında arada kalmıştım ancak tercihimi sennheiser trw 2 den yada kullandım. ilk kez www.hifilife.com da görmüştüm ve bu durumlarda bile 2 günde ulasti bana ses ve teknik özellikleri dışında premium hissatıda tam tahminn ettiğim gibi onun dışında sarj suresi baglanti kalitesi gorusme ve muzik kalitesi ultra iyi diyebilirim ve tabiki aktif gürültü engelleme yerine gore cok is gormekte.. bu arada urun size ulastimi? olumlu olumsuz yorumlariniz olabilirmi? vaktiniz olursa seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi american bulldog -- 15 Nisan 2020; 13:21:13 >

• Bir de Sony Wf-1000x kulaklık var. Bu kulaklık Senheiser Momentum TWS kulaklığına göre nasıl acaba. Deneyen arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.