Şimdi Ara

Sony WH-1000Xm3 İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
4
Favori
11.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, keyifli kullanımlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba kulaklığın ses seviyesiyle ilgili bir şey soracağım. Açıkçası bana biraz düşük geldi. Genel kullanımda yeterli ancak biraz gaza geleyim az daha yükselteyim sesi dediğimde daha yukarı çıkacak kapsite yok maalesef. Konu içinde bahsedilmiş ama olayı anlamadım. iphone ve apple tv ile kullanıyorum. Siz de yaşıyor musunuz aynı sorunu? Headphones uygulamasına baktım ses şiddetini arttırabileceğim bir ayar da bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borkun B kullanıcısına yanıt
    Hocam deli bir yüksekliği olmasa da yeterli acaba cihazın kendi sesi kısık olabilir mi?

3.5mm ile bağlayarak cihazın sağ pad'inden sesi yükseltip deneyebilir misiniz?
    Kablo ile bağladığımda bluetooth bağlantısını kesiyor sağ taraftaki touchpad çalışmadığı için herhangi bir ses ayarı yapılamıyor. Ama sanırım zaten sesi sonda benim beklentim biraz daha yüksek olabilir yönündeydi heralde. Dediğim gibi aslında yeterli ama mesela ses şiddeti düşük bir şarkı dinleniyorsa (tidal üzerinden 360 reality parçaları örneğin) daha fazla sesin artmasını istiyorsunuz.

• Ses için başta ben de sanki daha fazla yükselmeli diye hissettim. Ama sonra en yükse değil %50-60’da dinlemenin de yeterince tatminkar olduğunu fark ettim. Yani ses %100 de iken ile %60 da iken aldığım müzik keyfini kıyaslandığında hala basları ve müziği çok keyifle duyabildiğim için kendimi bu seviyelere alıştırdım. Şimdi yükseltince gerçekten yüksekmiş hissini ben alıyorum. Şahsi görüşüm tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torice T kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapmaya başladım açıkçası. Gürültü engelleme o kadar iyi ki düşük ses şiddeti de tatmin ediyor

Anladım hocam bana yükselik yeterli geliyor ama yüksek sesle dinleme anlışkanlığım olmadığını da vurgulamak lazım.

Bu arada hocam Tidal'da 360 RA kısmını artık göremiyorum kategori olarak. Sadece liste ve müzikşeri duruyor sizde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 15 Ocak 2020; 17:35:54 >
    Hocam Tidal’ın çok yeni kullanıcısıyım keşfet kısmında sadece liste ce albümlerden oluşan bir 360 RA bölümü var. Eskiden nasıldı bilmiyorum açıkçası

Bölüm olarak gözüküyor yani hocam?

Arama ekranında şu şekilde gözüküyor

Sony WH-1000Xm3 İnceleme

Kaybolmuştu bende de geri gelmiş.Çok teşekkür ederim.

Sony WH-1000Xm3 İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 16 Ocak 2020; 20:55:38 >
  • Ben normalde apple music kullanıyorum Tidal çok pahalı geldi deneme süresindeyim. Çok fazla da kullanamadım parasını hakediyor mu gerçekten? 35 tl çok fazla aylık bence

Geçen aylarda kampanya vardı. 4 aya 2₺ verdik sonra bir de 5 aya 5₺ verdik. Çoğu kişi öyle kullanıyor sanırım. Yeni üyeler için indirim vardı. Bir araştırın devam ediyor olabilir.

Kişiden kişiye göre, önceliklere göre değişir. Özellikle bir müzik tutkunuz yoksa size göre değil bence Tidal ancak müziğe tutkum var, Hi-Res Audio sertifikalı bir telefonum ya da hiç olmazsa amiral gemisi iyi bir ses çıkışına sahip telefonum var diyorsanız (Bluetooth üzerinden kullanacaksanız muhakkak LDAC destekli cihaz arayın) parasını hak eden bir servis hele de yukarıda arkadaşın belirttiği gibi çok uygun fiyatlara abone oldu iseniz bedava.

Ancak iyi bir cihaz olmazsa olmaz dediğim gibi. Bu arada Türkçe arşivinin zayıf olduğunu belirtmem lazım, bu konuda Deezer HIFI daha iyi olsa da onda da 24bit Hi-Res Audio/MQA müzikler yok.

• İyi forumlar. Ldac açıkken ekolayzır ayarı yapamıyorum sony programı içinden. Yaparsam sbc oluyor ve ses kalitesi modu da ses kalitesine öncelikten kararlı bağlantıya geçiyor. Yıprandım :)

• Merhaba, lg v30 sahibiyim, kulaklık siparişi verdim. Tidal kullanıyorum müzik için, yukarıda mesajlarda farklı playerlar önerilmiş tidal entegrasyonu olan. Bu iki cihazı kullanan arkadaşlar hangi platformlarda müzik dinlediklerini söyleyebilirler mi? İyi forumlar.

• umut_1981 kullanıcısına yanıt
    Normal bir durum o hocam çünkü bu tür komutları LDAC taşıyamıyor, bir nevi LDAC ve benzeri modülasyonlar ses kalitesini en üst düzeyde taşıyabilecek şekilde bluetooth bağlantısının sınırlarını zorluyorlar haliyle bu tür veriler taşınamıyor haliyle. Ancak yaptığınız ayarlar kaydedileceği için tekrar LDAC modülasyonu ile dinlemeye devam edebilirsiniz.

• Hocam siz ne dersiniz? @reoix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 13 Şubat 2020; 14:13:1 >
  • Arkadaşlar v30 kablo ile 50 ohm ayarında tidal master ile şarkı açtığımda ses kalitesi tamamen bozuluyor ve cızırdama geliyor, bu sorunla karşılaşan oldu mu kullanan arkadaşlardan?
    Herkese tekrardan merhaba:)
    Açıkçası Ldac'ı çok kısa süre kullandım ve eq ayarını her zaman varsayılanda kullanırım ama bir araştırayım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.