Arkadaşlar Turknetten dilim fena yandı. Hayatımda aldığım tüm ürünler(sadece internet değil) içinde en kötü hizmeti bana sundular.
Benim de sütten ağzım yandı. Cok bilgim de yok bu konuyla ilgili altyapım bana 63 megabit hız sağlıyor ben de mümkün mertebe yüksek hızı kaliteli almak istiyorum. Hangi firmayı tercih etmeliyim? Ne önerirsiniz?
Türknet modem göndermeme sorunu
2022 yılında gerçekten internet bağlatma süresinin bu kadar sorunlu olmasını anlayamıyorum. İlk kez ev taşıdım ve yeni evde internet altyapısı daha iyi olduğu için Turknete başvurdum. Modemi de onlardan alayım tek seferde hallolsun diye düşündüm (Eski evde adsl modem vardı, Vdsl gerekiyordu).
Gectigimiz hafta başvurdum, modemi de siparise ekledim. İnternet için kuruluma gelen arkadaşlar geldi bağladı interneti hala modemi kargoya veremediler.
Musteri hizmetleri sürekli ilettim aciliyetini diyor.
İki gün bekleyiver diyebilirsiniz fakat ben evden çalışıyorum ve internet bağlatma sürecinin en basit olması gereken adımı nasıl bu kadar zor olabiliyor anlamadim.
Musteri Hizmetlerine de ilettim bugün de verilmezse kargoya yarin iptal islemini baslaticam, farklı bir operatöre geçicem.
Android'den Iphone'a geçtim arkadaşlar ama anladığım kadarıyla Whatsapp verilerini transfer etmek tam bir çözümsüz sorun.
Bu sorunu nasıl çözebilirim, bu konuda bilgisi olan var mı?
Mesut Çevik ayrılmis :/
Yeni sistem ekrana görüntü gelmiyor.
|
|
Erasmus Vizesi Yardım!
|
Bir Öğrencinin İlk İşi İçin Tavsiye!
|
Forum Online Sayısı
|
Popüler Mesajı Beğenmeme
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.162 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 131 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware