Şimdi Ara

Mesut Çevik ayrılmis :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• uzun süredir zaten bi içerik gelmiyordu galiba foruma. Hatta geçen günlerde aklıma geldi hala dhde resmi olarak çalışıyor mu diye profiline falan bakmıştım.

Kendi youtube kanalı zaten dhninkini geçecek nerdeyse. Twitchden falan da yayın yapıyormuş.

Videoları baya izleniyor.

NFT bazlı browser game projesi var.

İyi bir girişimcilik örneği.

DH ye girmeye fırsat bile bulamıyordur zaten artık. Ki dhden kazandığının çok daha fazlasını kazanıyordur sanırım.

Erdi abinin Youtube kanalı da çok iyi. inşallah o da ayrılmaz dhden

• Geç bile kaldı

• Foruma gelir miydi hiç, rastlayan oldu mu, nicki neydi ?

• iyi olmuş sevmezdim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik ayrılmis :/
  • neler oluyor foruma

Mesut aga blie terk etti

• Bedir reis bunu beğendi.

• Vay be bir dönemin daha sonu. Eskiden çoğu kişi Mesut’u DH nin kurucusu sahibi falan zannederdi. Zaten uzun zamandır DH de görünmüyordu, belliydi böyle bir şey olacağı.

• limbesh kullanıcısına yanıt
    Speed-step gibi şeydi sanırım

• İyi bilirdik.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Mesut Bey gittiyse siz Mesut Bey'in yerine kadroya girebilirsiniz hocam.

• Asgari ücretmi aliodu neden ayrildi

Ay sonunumu getiremiodu Mesut Çevik ayrılmis :/ 

• limbesh kullanıcısına yanıt

uzun süredir zaten bi içerik gelmiyordu galiba foruma. Hatta geçen günlerde aklıma geldi hala dhde resmi olarak çalışıyor mu diye profiline falan bakmıştım.

Kendi youtube kanalı zaten dhninkini geçecek nerdeyse. Twitchden falan da yayın yapıyormuş.

Videoları baya izleniyor.

NFT bazlı browser game projesi var.

İyi bir girişimcilik örneği.

DH ye girmeye fırsat bile bulamıyordur zaten artık. Ki dhden kazandığının çok daha fazlasını kazanıyordur sanırım.

Erdi abinin Youtube kanalı da çok iyi. inşallah o da ayrılmaz dhden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 19 Ekim 2021; 18:39:6 >
  • üzücü bir haber donanımhaber ile özdeşleşmiş bir isimdi hala inanamıyorum bu habere duyunca keşke ayrılmasaymış dedim umarım hakkında hayırlısı neyse o olur kendisi iyi bir insan

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Ben dh'yi sadece dhForum olarak biliyor ve kullanıyorum :) şuanki yöneticiler buna darlanmaz umarım, onları sima olarak bile tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 19 Ekim 2021; 18:43:34 >
  • Mesut Çevik ayrılmis :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arka Destroyer -- 19 Ekim 2021; 17:50:41 >
  • Yüz yüze tanışma fırsatım olmuştu.Kendisi görünenin aksine çok kibar bir insan. Bazı videoları youtuber ları falan rahatsız ediyordu ama adam gerçekleri hep anlattı. Yolu açık olsun. Forumunda adı da siyasihaber.com olur bu gidişle artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Yüz yüze tanışma fırsatım olmuştu.Kendisi görünenin aksine çok kibar bir insan. Bazı videoları youtuber ları falan rahatsız ediyordu ama adam gerçekleri hep anlattı. Yolu açık olsun. Forumunda adı da siyasihaber.com olur bu gidişle artık.
    Gençlere destek olduğu için, sorunlarımızı dile getirdiği icin, elini taşın altına koyduğu için gerçekten ben de müteşekkirim. İşinde de başarılı. Merak edilen konuları iyi bir şekilde araştırıp, sentezleyip sunabiliyor. Kendisinin gündem konularını çok severim.

Ama bazen her şeyi ben bilirim havasına girebiliyor. Videoda yanlış bir şey söyledi. Söyledim yanlış konuşuyorsunuz diye. Yok efendim bana bir makale gösterebilir misin falan da diye cevap verdi. Sanki ben sallıyormusum gibi. Neyse "xyzxyzxyz" yaz dedim Google akademiye, bu konuyla ilgili onlarca araştırma makalesi çıkacaktır dedim. İstediğine bak dedim. Cevap gelmedi.

• apple fanboyu olduğundan ve parayı kırdığından beri çok bozmuştu zaten.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.