dh imkanları sayesinde bu noktaya gelen mesut çevik yaptığı videoda kendisini dh'den büyük görme ilüzyonunu yaşamıştır. DH mesut çeviği bu günlere getirmiştir. mesutsuz da dh olurdu ve bu günlere gelirdi. kibirlenme mesut. senden büyük dh var. herkese bol şans |
DonanımHaber Mesut Çevik'ten büyüktür.
-
-
Özelleştirmeler için stil vermek istediğin kısmı işaretle. Görsel eklemek için dosyayı sürükleyip bırakabilirsin. @ işareti ile kullanıcı adı yazıp,üyeleri haberdar edebilirsin. YouTube, Twitter vb. medyalar için bağlantıyı kutucuğa yapıştırman yeterli.
-
mesut çevik bu forumun tayyip erdoğanıdır. karşılıksız sevdiğimiz, gerekirse dh ofisine kefenimizi giyip gideceğimiz bir idoldür. saç ektirdiğinde bile saçının uzamasını gün gün takip ettik.
-
of ne mesutu ne dionuz ya
-
Donanımhaber bitti. Sitenin sahibinin bile umurunda değil, salmış durumda. Bu saatten sonra gittiği kadar modundalar.
-
DH mi kaldı ya. Mesut çevik en iyisini yaptı. Baktı seviliyor, izleniyor. Ne diye kendi işinin patronu olmasın. Tabi YouTube böyle bir imkan saglamasaydi bu imkansızdı ama artık böyle bir devir var. O da bu imkanı kullandı. Foruma gelince, kaç zamandır girmiyordum buraya, mobil sürüm reklamdan geçilmiyor. Her sayfa geçtiğimde alttan banner çıkar mı Allah aşkına. Doğru düzgün insan da kalmamış. Çok yakında tarih olacak gibi duruyor ama işte sıcak fırsatlar vb. birkaç bölüm sayesinde ayakta. O da artık kaç sene kurtarır bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut olmasada olur dediğim biri mecbur kalmadıkça yazısını okumaz idim sonradan da videolarına bakmanaya bakıyorum gerek duymadık hiç alternatif çok benim için ısınmıyor ona
Çare LP, Murat Gamsız ve Erdi Özüağ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceden kurumsal kimlik daha önemliydi, mesutcevik.com açsaydı teknoloji haberleri yapsaydı tutunamazdı ama şimdi de isim önemli. Yurt dışına vs. direkt firmaların davetlisi olarak her türlü masraf onlardan olmak üzere gidip yiyip, içip, haber yapıp dönüyorlar. O da bunu kullandı bakıyor keyfine. Önceden de sevmezdim, şimdi de sevmem
-
DH forum ve site çok bir şey kaybetmezdi ama dh yt kanalı tamamen Mesut Çevik ile orantılıdydı. Dh youtube kanalını izleyen var mı hala :? İkisi bir, mesut çevik ile canlı, mobilite fln derken teknoloji kanalı olarak zirveydi DH yt kanali ama çöktü artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dh, gelişen teknolojiye ayak uydurmayan, demode, gelişmeyen ve değişmeyen bir teknoloji sitesi, ne kadar ironik değil mi? İlerde unutulmaya mahkum bence. Ayrıca Mesut Çevik yoluna ayrı devam etmekte geç bile kalmıştı.
çesut mevik kim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sitenin sahibi.
-
Reklamlardan Chrome kasıyor bazen telefonda. Dh kendi ayağına sıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 4 Kasım 2021; 11:29:0 >
Varsayalım ki öyle bize ne bundan sana ne bundan?
Komisyon mu veriyorlar savununca sana.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Donanımhaber bitti. Sitenin sahibinin bile umurunda değil, salmış durumda. Bu saatten sonra gittiği kadar modundalar. |
mesut çevik bu forumun tayyip erdoğanıdır. karşılıksız sevdiğimiz, gerekirse dh ofisine kefenimizi giyip gideceğimiz bir idoldür. saç ektirdiğinde bile saçının uzamasını gün gün takip ettik. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X