Şimdi Ara

Mesut Çevik ayrılmis :/ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gider ayak şu adminleri de götürseydi...

aha kutsal admin kelimesini kullandım uyarı/uzaklaştırma/ban coming

• meraba ben mesut çevik. bu gün sizlerle nokyanın beşbinsekizyüz ekspres müzik modelini inceliycez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @fx57 de büyük ihtimal uçacaktır. DH forum kısmından ziyade editöryal tarafındalardı. Buradaki tartışmalara pek de girmiyorlardı.

Yolları açık olsun.

• mesut çevik yerine forumun gereksiz adminlerini işten çıkarsanız daha yerinde olurdu.

Ban is coming.

• Adam ayrıldı diye ifşaları çıkmaya başladı, bu ssleri nereden buldunuz ya  

• Bence Erdi Özüağ da gitti. Uzun zamandır youtube kanalında inceleme göremiyorum. Dh tüm kalifiye personellerini kaybetti.

• Konu dışının bitmesine daha çok üzülüyorum. Gemiyi en son kim terk edecek bakalım?

• Çöp sitenin çöp adamı, tamamen kapanması dileği ile...  

• Bir de üzülenler var . Tam komedisiniz. Sizene , size mi para kazandiriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Ayrica Yotube'da DH videolari altinda kendi kanalinin reklamini yapiyordu surekli. Belli populeriteye ulasinca burayi birakip gitti belli ki.

Youtube boyle platformlari öldürdü malesef, herkes tekil para kazanmaya bakar oldu. Erdi Ozuag'in da kanali varmis mesela, bilmiyordum ve sık sık da video atiyor oraya, DH'de en son Steam Deck videosunu gordugumden beri aylar gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 20 Ekim 2021; 18:16:27 >
  • hayırlı olsun, anladığım kadarıyla kripto para piyasasına transfer olmuş. eh çağa ayak uydurmak lazım o da bunun farkında.

bir yandan kendi youtube kanalını da canlı tutar yürür gider. Allah kolaylık versin.

• nasıl ki internet portalları dergi piyasasını öldürdü, uzun zamandır youtube'ta bu portalların yerini almaya başladı; youtube'ta herkes bireysel olarak yeteneklerini kendi kanalında sergileyebiliyor.

sadece donanımhaber değil diğer portallar da zayıflama sürecince. tüm dünyada böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 21 Ekim 2021; 1:9:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber forumda girdiği saçma sapan tartışmalarla kullanıcıları irrite edip çöküşünü başlatan arkadaştı. Bu sitenin ekmeğini iyi yedi.

• evet kurtardık sonunda...

• Tunahan Asa T kullanıcısına yanıt
    Şu güne kadar vallahi bende öyle sanıyordum vallahi.

• Ben severdim iyi admadı kendisi ne diyelim Allah yolunu açık etsin

• yolu açık olsun iktidar kadar ömrü olmuş
    onlardan önce gitti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

uzun süredir zaten bi içerik gelmiyordu galiba foruma. Hatta geçen günlerde aklıma geldi hala dhde resmi olarak çalışıyor mu diye profiline falan bakmıştım.

Kendi youtube kanalı zaten dhninkini geçecek nerdeyse. Twitchden falan da yayın yapıyormuş.

Videoları baya izleniyor.

NFT bazlı browser game projesi var.

İyi bir girişimcilik örneği.

DH ye girmeye fırsat bile bulamıyordur zaten artık. Ki dhden kazandığının çok daha fazlasını kazanıyordur sanırım.

Erdi abinin Youtube kanalı da çok iyi. inşallah o da ayrılmaz dhden

Bu adamlar kaliteli içerikler yapıyorlar Erdi de bunlardan biri Erdi de bağımsız içerik üretme potansiyeli var. Hatta proje de geliştirebilir. Kısacası bu arkadaşların dh ye çok ihtiyaçları yok izleyici kitleleri çok fazla. Dh sadce onlar için tecrübe ve basamak oldu.

• Meandroslu kullanıcısına yanıt

Evet.

Erdi üretiyor zaten içerik. Youtube kanalı çok başarılı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.