Şimdi Ara

Mesut Çevik ayrılmis :/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten kafa olarak son 2-3 yıldır çok kopuktu. Kendi özel kanalında çok daha kaliteli içerik yapıyordu. DH yi pek önemsemiyordu. İsabet oldu.

• Kendisini severdim ve üzüldüm.Donanım Haber ile özleştirdiğim biriydi,emekleri ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Umarım çıktığı yolda başarılı olur,başarılar!

• hayırlısı olsun. kendisi için en iyisi olur umarım. buralarda çok emeği vardır bana göre. erdiyi de mesutu da severim şahsen.çok ürün videolarını izledim.sağ olsunlar.

• MadeGuy kullanıcısına yanıt
    Forum made guy dı Mesut değildi. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben sevindim acikcasi ayrilmasina. zira siyaset yapiyordu politik mesaj verme kaygilari vardi. teknoloji konusuluyorken e gencler bunu nasil alsin diye araya girip konunun akisini degistiriyordu. bir de dilenci modunda bana urun gonderin diye istemesi cok irrite ediyordu beni. apple etkinliginde ne istedi oyle. ha bir de insanlarin dedikleri dogru kendi basina is yapmaya basladiktan sonra buralari bosladi vesselam.

• Çok ama çok boş biriymiş bugün onu anladım. Bilgisiz görgüsüz saygısız. Herşeyi ben bilirim kafasında bomboş biriymiş.
    Sırf biyerlerden aldığı destek ile NetGSM i eleştirip dalga geçer gibi saçma sapan video yapmış. Yaptığı videoyu eleştirip birde bilgisizliğini yüzüne vurunca iyice edepsizleşip kendince laf çakıp engelledi minik çocuk 🙂 zavallı gerçekten.

Şuradan başlıyor konuşma

x (formerly twitter)
    Halil Gürbüz 𐱅𐰼𐰇𐰰 🇹🇷 (@halil_gurbuz_) on X
    https://x.com/halil_gurbuz_/status/1856285285144744244?t=mNTMJo3cEiDq-rXrxue7rg&s=19

Geldiği nokta ise bu. Boş adam.

Mesut Çevik ayrılmis :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    bilgisizlik degil hocam, cesmenin suyu kesilmesin diye bilgisizmiscesine savunmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt

Ayyynen öyle hocam aynen. Yaşım 46. 1998 senesinden beri bilişim sektörü içindeyim. Yanlış anlaşılmasın. Kendimi övmek için demedim bunları. Kalkmış bana bilgisiz diyor. Tam komedi 🙂 Ama insanda biraz utanma olur yaa. Yani bi çıkarın var diye bi dünya insanı ti ye alıp, mevcut olayda Turkcell i haklı bulur şekilde video yapılması ne kadar etik? Edep yahu derler adama. Ama dediğiniz doğru. Adamın derdi cebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 12 Kasım 2024; 17:34:24 >
  • Neyse ki bu ülkede Erdi Özüağ gibi dürüst insanlarda var. Kendisinden güzel bir video bekliyorum açıkçası.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam atışmanızı okudum.

Mesutun videosunu daha önce izlemiştim. Aranızdaki teknik atışma hakkında çok yorum yapamıcam bilgim yok.

Ben mesutun videoyu tarafsız izlediğimde benim aklıma yattı. Sizin yaptıgını eleştiriyi mesuta yapmıyorum.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Elbette ki hocam. Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil. Saygı ile karşılarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 12 Kasım 2024; 19:12:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.