Şimdi Ara

60 Megabit altyapım hangi firmayı seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turknetten dilim fena yandı. Hayatımda aldığım tüm ürünler(sadece internet değil) içinde en kötü hizmeti bana sundular.

Benim de sütten ağzım yandı. Cok bilgim de yok bu konuyla ilgili altyapım bana 63 megabit hız sağlıyor ben de mümkün mertebe yüksek hızı kaliteli almak istiyorum. Hangi firmayı tercih etmeliyim? Ne önerirsiniz?

• bende arıyorum arkadaşlar net galaksi onerdı hemen altta konum 70mbitlik olan

• Ufak firmalardan dilin yanıyorsa Turk Telekom al rahat et. En hızlı teknik servisi onlar sunar, hem 2 sene fiyat artmaz

• Hocam tamamen bilgisizliğimden yazıyorum, şuan için bildiğiniz ve almamı önerdiğiniz bir kampanyası var mi acaba?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için ama bi altta arkadaşın dediği gibi biraz daha güvenilir ve bilindik bir yerden almam sanırım benim için daha iyi olacak.

• Orhan-DO kullanıcısına yanıt

Hocam ne gibi bir sorun yaşadınız? Bağlantı sonrası hizmette mi aksaklık oldu? Altyapınızda mı sorun oluştu? Modem ile mi sorun yaşadınız?

Altyapı ortak olunca konu pek ISS kaynaklı da olmuyor aslında ama.

Netspeed deneyebilirsiniz. 8 aydır kullanıyorum 35Mbit olan paketini.

• High Sierra kullanıcısına yanıt

Genel bilinenin aksine altyapı aynı olsada ISS kaynaklı çok sorunlar yaşanıyor bunlarında başında hız düşüklüğü ve ping sorunları geliyor netgalaksi kullanırken 2 yıl önce hız düşüklükleri internet kesintileri ping sorunları çok yaşıyordum turknete geçtiğim gibi tüm sorunlar çözülmüştü bu benim yaşadığım net bir örnek

• ckm kullanıcısına yanıt
    Tabi ping durumu ayrı başta belirtmediği için es geçerek yazmıştım ping konusunu.

Türknet'in genel olarak sunduğu pingler iyi fakat eğer altyapısında kablo bağlantısında sorun yaşadıysa diye düşündüm bu sebeple.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/turknet-modem-gondermeme-sorunu--152209413#152269299

Su konuda sıkıntı yaşadım hocam. Sorun olmasını anlayabilirim fakat çözüm konusunda çok kötü bir deneyim sundular. İptal ettirdim bende

• Türk telekom bağlattım biraz daha pahalı Turknetten ama yarın gelip bağlayacaklar. Ucuza hiç internetim olacağına biraz pahalıya internetim olsun mantigiyla ilerledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.