Şimdi Ara

SONY WH-1000XM4 GÜMÜŞ RENK 2525 TL / AMAZON.COM.TR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
6.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony ürün isimlendirmesi yapsan diyorum ? random atmışlar yine

• Almadan önce listeyi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bose QuietComfort 35 II/QC35 II 2.300 TL’ye kadar düşmüştü.

rtings.com
    Headphones Table Tool
    https://www.rtings.com/headphones/tools/table

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 14 Mart 2021; 1:55:5 >

• Bir ölücü hiçbir kulaklığa 2000 küsür lira vermez. Onun için 200 liralık kulaklık 2000 tl değerindedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Henüz sony kazığı yemedim. Yersem dolaşmaya başlarım.

• İmkanı olanlar için çok güzel firsatmis. Sony kalitesi zaten tartışılmaz ancak xm4 ust seviye bir kulakliktir.

• snomask kullanıcısına yanıt

XM4'ün yanında QC2'nin esamesi okunmuyor artık.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Yediğiniz kazık sony kazığı değil, dolar kazığı. 300 birime satılan bir kulaklık bu, sony'de aramayın suçu. Ha her bir kuruşuna değer ANC yüzünden ancak siz devam 200 liralık "kulak"lığınıza.

• Chronotide kullanıcısına yanıt

500tl lik sony kazığı var en az. Yurtdışında 200 dolara kadar düşüyor. 2500tl fırsat fiyatı bizde.

Benim ihtiyacım yok. Anc bir işime yaramaz, istemem zaten. Şirket jabra evolve 75verdi, onu da hiç kullanmadım. 200tl ye aldığım kablolu pioneer konfor, ses kalitesi olarak memnun ediyor. Her beklentimi karşılıyor. Birçok kişinin buna da ihtiyacı yok.

Bu tarz bir kulaklık alacak olsaydım da anker q30 alır geçerdim 800tlye.

• xm3 var bende. kulaklık harika birşey

• commandx C kullanıcısına yanıt

Yurt dışında Mark 4'ün gördüğü en düşük fiyat 270 dolar civarı sıfır ürün için. Vergisiyle yurt dışındanda ucuza alıyoruz neredeyse.

Birçok kişinin neye ihtiyacı olup olmadığına siz karar vermiyorsunuz ne yazık ki. Her gün milyonlarca insan toplu taşıma kullanıyor. ANC metro-otobüs gibi yerler için biçilmiş kaftan. Herkes bireysel aracıyla rahat kafayla işe gidebilecek kadar şanslı değil. Şimdi arabası olmayan adam 2500 lira bir kulaklığa mı verecek muhabbetide yapmayın, senelerce (sony kalitesi ortada, xm2'mi hala her gün kullanıyorum) belki her gün kulağınızdan düşmeyecek ve sizi toplu taşıma sesinden kurtaracak bir şey için gayet uygun bir yatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

500tl lik sony kazığı var en az. Yurtdışında 200 dolara kadar düşüyor. 2500tl fırsat fiyatı bizde.

Benim ihtiyacım yok. Anc bir işime yaramaz, istemem zaten. Şirket jabra evolve 75verdi, onu da hiç kullanmadım. 200tl ye aldığım kablolu pioneer konfor, ses kalitesi olarak memnun ediyor. Her beklentimi karşılıyor. Birçok kişinin buna da ihtiyacı yok.

Bu tarz bir kulaklık alacak olsaydım da anker q30 alır geçerdim 800tlye.

LDAC dinleyecek kaynağı olmayan, LDAC ile SBC arasındaki farkı duyamayacak olan lütfen bu kulaklıkları almasın, yoksa dediğiniz gibi ''her şeyin en iyisi olsun'' açgözlülüğü, görgüsüzlüğü olmuş oluyor. Apple ürünleri içinde geçerli.

• heheh geçen amazon şimdi de sony sanki bir kalite karşıtlığı var, bundan sonra sevmediğiniz ürünleri özellikle takip edeceğim SONY WH-1000XM4 GÜMÜŞ RENK 2525 TL / AMAZON.COM.TR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritonreloaded -- 14 Mart 2021; 14:0:55 >
  • Buİnsansa kullanıcısına yanıt

apple airpods max sadece aac destekliyor, ldac veya aptx olmadan da kaliteli muzik dinleyeiblirsin

• Anker q20 ve q30 almak icin bakiniyordum. Ama testlerde bass nedense 3.9 verilmis.. bu testleri bulgisyaardan yapiyorlar gibi geldi bana... sizin yorumlariniz nedir...

SONY WH-1000XM4 GÜMÜŞ RENK 2525 TL / AMAZON.COM.TR

• bass tepkileri iyi ama ne tür muzik dinlediğiniz ile de ilgisi var, rock ve jazz için yeterli olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçeniz yetiyorsa, kaliteli muzik dinleyebileceğiniz en iyi anc desteği veren kulaklığı bu fiyata kaçırmayın derim. Bu arada Anker tavsiye edenler lütfen kullanıp tavsiye etsinler, çoğu kullanıcıdan bir süre sonra batarya ve bağlantı sorunu geri dönüşü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

Anker q20 ve q30 almak icin bakiniyordum. Ama testlerde bass nedense 3.9 verilmis.. bu testleri bulgisyaardan yapiyorlar gibi geldi bana... sizin yorumlariniz nedir...

sennheiser 458bt kullanıyorum bass ve tiz mükemmel görünüyor sony wh-1000xm4 almaya gerek yok o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

XM4'ün yanında QC2'nin esamesi okunmuyor artık.

bu nasıl bir yorum anlamadım gerçekten? ben oraya link koymuşum, yapılan testler, test aşamaları, verilen puanlar, diğer kulaklıklarla karşılaştırmaları varken siz kendi fikrinizi mi beyan ediyorsunuz? yoksa bir yerde farklı daha yararlı bir inceleme mi var anlamadım? altını doldurmadığınız bu tarz yorumların hepsi boştur. yoksa esamesi okunmuyor tarzı yorumların kimseye faydası yok.

• bi kac tane sadece ses karsi;astirmasi yapmaniz icin ekledim. Testlerde kulak ici airpods pronun degerleri mukemmel.. frekans genisligi 9.3 ve mid tiz bas hepsi 8.5 ... pasif gurultu engelleme haric cok iyi.. en alttaki sony 910n

• snomask kullanıcısına yanıt

Neyini anlamadın? WH1000 artık QC35'in çevresinde turlar atıyor diyorum, 2300 300 yıllık QC35'e verilene kadar 2500 XM4'e verilir. Daha rahat, daha iyi sese sahip, daha iyi ANC, daha iyi pil süresi, daha iyi malzeme kalitesi. Kendi fikrimin beyanı değil internette yüzlerce incelemenin beyanı bu. Attığın linki açmayı deneseydin aynı şeyleri orada da okuyabilirdin.

Altını boş şeylerle doldurduktan sonra yorumunu çok bir manası olmuyor seninki gibi. Konuşmuş olmak için konuşmayın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.