Şimdi Ara

SONY WH-1000XM4 GÜMÜŞ RENK 2525 TL / AMAZON.COM.TR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
6.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

yanda firma filtrele var, oraya aliexpress yazabilirsin

Sony 360 reality audio'yu kullanabilmek için uygulaması üzerinden kulağınızın resmini çekip atıyosunuz (şaka değil gerçek), sonra aktif oluyor, ben tidal 360 audio parçalarını dinledim o kadar da etkilenmedim, bilmediğim için anlamamışta olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 14 Mart 2021; 21:28:35 >
  • H900N konusunda arkadaşa katılıyorum, Mesut Çevik’in kullandığı kulaklıktır. Rtings ses kalitesi puanlamasında hep en üstlerde. Xm3 ile aynı 40mm driverlara sahip, anc chipi bir alt seviye. 800’lere alanlar şanslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla ANC ve kablosuz şart değilse kablolulardan şaşmayın derim. Fiyatın çabuk düşmüş olması güzel ama aynı paraya kablolulardan hemen her zaman daha iyi ses alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Eğer bu işlerin içinde çok değilseniz BT almanızı öneririm. Ama yok "ben Flac müzik bulabiliyorum, kayıpsız dinleyeceğim" derseniz kulaklığın yanında dac almanız gerekir, kulaklığında pahalı, kendini kanıtlamış bir marka olması gerekir (bayerndynamic vs). Maliyetli olur. Öte yandan ben kablosuz tercih ederim kullanım rahatlığı sebebiyle, önerdiğim üründe Sony-WH900N. Amazonda 800 liraya bile düştü Ekim ayında. (Spydropta gözükmüyor anlık bir düşüştü, forumdan bir kaç kişi aldı 15 dakika sürdü). Dediğim modelle tidal master kombosu yaparsınız yeterli. WH900N XM3'ün bir alt modelidir, bas konusunda daha iyi olduğunu yazanlar var, bence ne xm3 ne xm4 en iyisi WH900.
    Eğer daha az para vermek istersen aliexpress'ten anker q20 al geç. Kupon çek bölümünden kuponla 350 liraya vergi dahil gelir, Turkiyede 650 lira en ucuz satılan yerde...

Q10 ses kalitesi q20 den iyi oldugu soyluyorlar... anc yok o ayri

270 tl cekle q10 turkiyeden alabilirim.....

yada 350 tl ye yurt disindan q20 mi onerirsin

anc ozelligi super olmasada q20 de is gordugunu soyluyorlar...

q30 almak isterdim ama su siralar 850 tlll....sence bu paraya degermi

• gunesindostu G kullanıcısına yanıt
    Q30 parasına değmez. Dediğim gibi ben o paralara çıkıldıktan sonra sony 900N için amazon trden indirim beklenmesini öneriyorum. Xm3'ün bir alt modeli, ses konusunda yarıştıranlar var redditte, bassın daha iyi olduğunu söyleyenler var amazon.us yorumlarında.
    Q10'un ise sağ ve sol kulaklıktaki bası dengesiz. Birine daha fazla veriyor. Şarkıyı kapattıktan sonra 5 saniye tıss sesi geliyor, muhtemelen şarkı çalarkende var ama duyamıyoruz o yüzden şarkıyı kapatınca farkediliyor. Ben önermem, hatta iade etmiştim. O kulaklığa gelen güzel yorumların sebebi biraz küçük yaştaki arkadaşlar ucuz diye alıyor ve bu tarz detayları farketmiyorlar.
    Q20 ise daha bekliyorum çinden gelmesini. Sağ ve sol kulaklıklarda bas dengesizliği olmaz umarim, şimdiye kadar bu konuda 1 tane yorum gördüm redditte. Inşallah bana da öyle sorunlu bir cihaz gelmez, bekleyip görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buİnsansa

Q30 parasına değmez. Dediğim gibi ben o paralara çıkıldıktan sonra sony 900N için amazon trden indirim beklenmesini öneriyorum. Xm3'ün bir alt modeli, ses konusunda yarıştıranlar var redditte, bassın daha iyi olduğunu söyleyenler var amazon.us yorumlarında.
    Q10'un ise sağ ve sol kulaklıktaki bası dengesiz. Birine daha fazla veriyor. Şarkıyı kapattıktan sonra 5 saniye tıss sesi geliyor, muhtemelen şarkı çalarkende var ama duyamıyoruz o yüzden şarkıyı kapatınca farkediliyor. Ben önermem, hatta iade etmiştim. O kulaklığa gelen güzel yorumların sebebi biraz küçük yaştaki arkadaşlar ucuz diye alıyor ve bu tarz detayları farketmiyorlar.
    Q20 ise daha bekliyorum çinden gelmesini. Sağ ve sol kulaklıklarda bas dengesizliği olmaz umarim, şimdiye kadar bu konuda 1 tane yorum gördüm redditte. Inşallah bana da öyle sorunlu bir cihaz gelmez, bekleyip görücez.

Q20 gibi kulakligi heryerde kullaniriz... son seste muzik dinleyen biri degilim zaten...bende q20 siparisi vereyım q30 cok para... ılerde sony kulaklıklara bakarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

H900N konusunda arkadaşa katılıyorum, Mesut Çevik’in kullandığı kulaklıktır. Rtings ses kalitesi puanlamasında hep en üstlerde. Xm3 ile aynı 40mm driverlara sahip, anc chipi bir alt seviye. 800’lere alanlar şanslı.

910N de tercih edilebilir, başarılı bir kulaklık

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

Q10 başarılı bir kulaklık, şahsen sony wh h910n de kullanıyorum Anker Q10 da, ikisi de keyifli bir performans veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Q10 başarılı bir kulaklık, şahsen sony wh h910n de kullanıyorum Anker Q10 da, ikisi de keyifli bir performans veriyor.

Yanlış diyemem, Q10 fiyatına göre çok güzel bir kulaklık, eğer kronik arızası olan ürünlerden biri gelmezse tabii ki. O bas dengesizliği olan ürünlerden biri gelirse iade edilmeli zaten. O şekilde dinlenmez. Benim aldığım siyahtı, belki kırmızı seride bir problem yoktur.

Şuan hepsiburada da 280 liraya düştü hatta. Bu paraya bedava.

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-sarj-siyah-gri-a3032-pm-HB00000OELMQ

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

Sony WH-XB900N in Bluetooth sürümü 4.2

Bu saatten sonra v4 alınmaz kanımca...

https://versus.com/en/anker-soundcore-life-q30-vs-sony-wh-xb900n

İlaveten, kendinden 4 Kat fazla fiyatlı sony modeli ile Q30 u kıyaslamışlar. Fena sonuç da almamış...

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm4-vs-anker-soundcore-life-q30/16490/18455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 16 Mart 2021; 18:10:34 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.