Bildirim
Sony Wireless Kulaklık
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ürünün kodu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Muptela
ürünün kodu nedir?
Sony MDR-RF820R______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Ne kadar kullanıldı? Yanında tüm kutu içeriği mevcut mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nekadar kullanıldı bilmiyorum. Oturupta onuda düşünemem. Uzun zamandır dolapta duruyordu.Fotoğraflarda ne durumda olduğu gözüküyor zaten. Eksik bir parçası yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Dostum pm den bana ulasirmisin? Pm atamiyorum nedense :/ maltepeden talibim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: starvays
Nekadar kullanıldı bilmiyorum. Oturupta onuda düşünemem. Uzun zamandır dolapta duruyordu.Fotoğraflarda ne durumda olduğu gözüküyor zaten. Eksik bir parçası yok.
Beyefendi, siz ürünü satışa koymuşsunuz, ben de almayı düşünüp bir soru sormuşum. Cevap vermeye üşenecekseniz cevap vermeyin. Böyle "Oturupta onuda düşünemem" gibi bir üslupla konuşacak olursak bir yere varamayız. İnsan nezaketen "aşağı yukarı 6 ay kullanıldı diye düşünüyorum" şeklinde bir şey yazar hiç bir fikri olmasa bile. Bu takındığınız tavır da hiç hoş olmadı. Size hayırlı satışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: erginegeli
quote:
Orijinalden alıntı: starvays
Beyefendi, siz ürünü satışa koymuşsunuz, ben de almayı düşünüp bir soru sormuşum. Cevap vermeye üşenecekseniz cevap vermeyin. Böyle "Oturupta onuda düşünemem" gibi bir üslupla konuşacak olursak bir yere varamayız. İnsan nezaketen "aşağı yukarı 6 ay kullanıldı diye düşünüyorum" şeklinde bir şey yazar hiç bir fikri olmasa bile. Bu takındığınız tavır da hiç hoş olmadı. Size hayırlı satışlar.
Eyvallah.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X