Şimdi Ara

sony x3500 mi philips pfl9732d mi hangisini almalıyım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sony x3500
  • kesinlikle sony x3500.
  • Sony ve Philips bu modellerinde iyiler...

Siz birde Sharp LCD TV leri inceleyin...
  • Ben her iki televizyonuda test etme imkanı buldum ve bende Sony KDL-40X3500 ile Philips 42PFL9732D modeli arasında
    ağırlıklı televizyon yayını izlemekteyseniz bence 9732D modeli birazdaha performanslı zaten bu seride bu markanın en
    iyi modellerinden biri hem panel kalitesi hemde gerekli yazılımları ve devre kalitesiyle bütün yayınlarda daha doğal renk
    sunabilmekte bu tabi her insan gözüne göre ayrı sonuçlar göstermektedir fakat en azından ben her iki televizyonuda
    test ettiğim için bir fikir sahibi olabildim bu iki televizyon arasında ben olsam 9732 serisini seçerdim doğal ve naturel
    görüntüden hoşlanan arkadaşlar için bence philips birazdaha ağır basmakta birazdaha parlak ve ekranda azda olsa
    yansımandan hoşlanan ki parlaklığın birazı bundan kaynaklanıyor sony ürününü seçebilir...
  • Philips
  • Sony 40X3500 çok iyi bir görüntüye sahip. Diğer modeller arasından hemen sıyrılıyor. Ne samsungların super clear paneli gibi çok parlak ne de Philipsler gibi çok mat. Tam dengeli bir ekrana sahip. Bence bu alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.