Ben her iki televizyonuda test etme imkanı buldum ve bende Sony KDL-40X3500 ile Philips 42PFL9732D modeli arasında ağırlıklı televizyon yayını izlemekteyseniz bence 9732D modeli birazdaha performanslı zaten bu seride bu markanın en iyi modellerinden biri hem panel kalitesi hemde gerekli yazılımları ve devre kalitesiyle bütün yayınlarda daha doğal renk sunabilmekte bu tabi her insan gözüne göre ayrı sonuçlar göstermektedir fakat en azından ben her iki televizyonuda test ettiğim için bir fikir sahibi olabildim bu iki televizyon arasında ben olsam 9732 serisini seçerdim doğal ve naturel görüntüden hoşlanan arkadaşlar için bence philips birazdaha ağır basmakta birazdaha parlak ve ekranda azda olsa yansımandan hoşlanan ki parlaklığın birazı bundan kaynaklanıyor sony ürününü seçebilir...
Philips
Sony 40X3500 çok iyi bir görüntüye sahip. Diğer modeller arasından hemen sıyrılıyor. Ne samsungların super clear paneli gibi çok parlak ne de Philipsler gibi çok mat. Tam dengeli bir ekrana sahip. Bence bu alınır.