Şimdi Ara

Sony XM-GTX6041 ile olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok profesyonel olmamakla birlikte beni mutlu edecek bir sistem yapma istiyorum.
    daha önceden elimde çıkışı hakkında hiçbir şey bilmediğim 1 adet pioneer amfi vardı ama çok eskiydi.
    aracımı satarken o amfiyi de başka hoparlörlere bağlayıp sattım. şimdi bir araç aldım kendime ve kendimi eğlendirecek camları falan kırmayacak basit bir sistem istiyorum.
    kafamda bir şeyler var bunu paylaşıp sizinde fikrinizi almak istedim.

aracım 2002 model peugeot 307 orjinal teybi ve hoparlörleri var üstünde ve teybin amfi çıkışı var mı bilmiyorum. yoksa onuda değiştireceğim o yüzden bana vereceğiniz teyp önerileri de benim için önemli.

elimde
    2 adet JBL GTO 935e hoparlör
    1 adet JBL GT3-10 bass
    1 adet pioneer EQ 6500 ekolayzır var

bu sistemi aracımı her sattığımda bir sonraki için söküyorum ve orjinallerini takıp satıyorum. çünkü dediğim gibi önceden yapmış olduğum bilinçsiz sistem beni fazlasıyla memnun etmişti. o sistemden sadece amfi gitti gerisini elimde tutuyorum.

almayı düşündüğüm ve keseme uyan amfi ise Sony XM-GTX6041

4 kanallı bir amfi ki siz zaten bunu biliyorsunuz. aracıma bas için ayrı hoparlörler için ayrı bir amfi takmak istemiyorum amacım hepsini bu amfiye bağlamak ve çıkan sesle mutlu olmak. tekrar söyleyeyim abartmak istemiyorum. bu amfi 600W çıkışlı ama benim bass 1000 W bunu destekler mi yoksa amfi bu bass ile kullanılamaz mı bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.

ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• o amfiyle bastan performans alamazsın. bütçen 200 lira civarı sanırım. sana Jameson USA - 754 4 tavsiye ediyorum.

ama 300 lira gibi bir bütçen varsa çok iyi bir amfi biliyorum o paraya.
  • teşekkür ederim 300 lira beni 1az aşar ama bakarım. nedir acaba dediğiniz marka ve model? bir araştırma yapayım...
  • jameson usa 515
  • tam olarak bilmemekle beraber jameson bana hep basit bir marka adı gibi gelmiştir. bir sıkıntı olur mu? dedimya acemiyim tek bildiğim şey jbl, pioneer, sony, kickers gibi bilinen markalar. bu dediğiniz 55 modelini kac liraya kadar bulursam iyi bir fiyat olur yoksa 754 olana bakıcam galiba. 2000 w çıkış demiş sony 600 dü ondan olmaz dediniz galiba dimi 1000 lik bass için? ufak açıklamalar yazarsanız sevinirim. birde mp3 lü falan bir set öneriniz olur mu acaba? mümkünse usb girişi arkadan kablo vasıtasıyla olsun çok zorda kalırsam önden girişli olmasını tercih ederim.
  • Amfi de ismini bilmediğimiz yada dandik tabir edilen markaların çok iyi amfileri oluyor.
    şuan kicker , jbl xetec gibi amfilerin iyisi 500 lira ve üstü o yüzden bu amfilere yönelmek gerekiyor.

515 i 300 liraya sıfır olarak alabilirsiniz. ben 2. el ses sisteminde kablo dahil tercih etmiyor, önermiyorum.

sizin bas yanılmıyorsam 250 rms veriyor. 515 bile tam besleyemez ama tatmin eder.

teyp olarak bütçenizi bilmiyorum ama Pioneer DEH-X 7550 SD tevsiye ederim. 300 liradır.
  • teşekkür ediyorum ben bir daha degerlendireyim bu arada soylediginiz teyp
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-pioneer-deh-x-7550-sd-usb-li-hafiza-karti-girisli-oto-mp3-teyp-123347905/detay/
    adresinde 285 TL. onada bir bakıcam. bu set işin içine girerse sanırım 754 e yonelmeliyim. yinede tesekkur ediyorum. durumdan haberdar ederim sizi. maddiyat işlerini halletmem lazım öncelikle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncok1907

arkadaşlar herkese selamlar.
    çok profesyonel olmamakla birlikte beni mutlu edecek bir sistem yapma istiyorum.
    daha önceden elimde çıkışı hakkında hiçbir şey bilmediğim 1 adet pioneer amfi vardı ama çok eskiydi.
    aracımı satarken o amfiyi de başka hoparlörlere bağlayıp sattım. şimdi bir araç aldım kendime ve kendimi eğlendirecek camları falan kırmayacak basit bir sistem istiyorum.
    kafamda bir şeyler var bunu paylaşıp sizinde fikrinizi almak istedim.

aracım 2002 model peugeot 307 orjinal teybi ve hoparlörleri var üstünde ve teybin amfi çıkışı var mı bilmiyorum. yoksa onuda değiştireceğim o yüzden bana vereceğiniz teyp önerileri de benim için önemli.

elimde
    2 adet JBL GTO 935e hoparlör
    1 adet JBL GT3-10 bass
    1 adet pioneer EQ 6500 ekolayzır var

bu sistemi aracımı her sattığımda bir sonraki için söküyorum ve orjinallerini takıp satıyorum. çünkü dediğim gibi önceden yapmış olduğum bilinçsiz sistem beni fazlasıyla memnun etmişti. o sistemden sadece amfi gitti gerisini elimde tutuyorum.

almayı düşündüğüm ve keseme uyan amfi ise Sony XM-GTX6041

4 kanallı bir amfi ki siz zaten bunu biliyorsunuz. aracıma bas için ayrı hoparlörler için ayrı bir amfi takmak istemiyorum amacım hepsini bu amfiye bağlamak ve çıkan sesle mutlu olmak. tekrar söyleyeyim abartmak istemiyorum. bu amfi 600W çıkışlı ama benim bass 1000 W bunu destekler mi yoksa amfi bu bass ile kullanılamaz mı bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.

ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

pioneer gm-6500f yeterli olucaktır. teyp olarak 7550 idealdir fakat daha ucuz derseniz pioner 3650 ui alabilirsiniz ama aralarında 40 lira gibi bir fark var.

• önerileriniz için teşekkür ederim. bu modeli görmüştüm bu kadar uygun fiyatlı olduğuna dikkat etmemişim. bu 4 kanallı pioneer de olabilir. peki bass için 2 kanaldan köprü mü yapmak gerekiyor direk tek kanala mı bağlamak gerekiyor. inanın yabancı olduğum konular bana bağlantılar hakkında öneride yapabilirseniz sevinirim. ilginize teşekkür ederim. 40 tl büyük bir fark değil iyi olanı almayı tercih ederim.
  • quote:

önerileriniz için teşekkür ederim. bu modeli görmüştüm bu kadar uygun fiyatlı olduğuna dikkat etmemişim. bu 4 kanallı pioneer de olabilir. peki bass için 2 kanaldan köprü mü yapmak gerekiyor direk tek kanala mı bağlamak gerekiyor. inanın yabancı olduğum konular bana bağlantılar hakkında öneride yapabilirseniz sevinirim. ilginize teşekkür ederim. 40 tl büyük bir fark değil iyi olanı almayı tercih ederim.

Araya girmiş.gibi oldum kusura bakmayın Bass için 2 Kanalı köprülemek lazım hocam o şekilde sürülecek amfiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar hayır araya girmiş gibi değil tam üstün basmış oluyorsunuz. bende hızlı hareket edip yanlış işler yapmak istemiyorum. inanın bu işlerle ilgili pek bir bilgim yok. şimdi önerilen amfi 750lik. bendeki bass sadece 1000 lik bu bir sıkıntı yaratır mı? bu arada aracınızın 307 olması benim için daha önemli. bu sayede daha net fikir edinebilirim. benim aracım 2002 model xt. mesela bunun kendi setinde amfi çıkışı var mı? yoksa benim alacağım set ve amfi konusunda arkadaşlar bir şeyler söylediler ama sizin de bir fikriniz var mı öğrenmek isterim. çıkabileceğim en yüksek meblağ taksitli olmak koşuluyla teyp + amfi için 500 tl. şuan için 7550 ve gm 6500 olacak gibi duruyor. ama dediğim gibi acele edip yanlış yapmak istemiyorum.
  • quote:

merhabalar hayır araya girmiş gibi değil tam üstün basmış oluyorsunuz. bende hızlı hareket edip yanlış işler yapmak istemiyorum. inanın bu işlerle ilgili pek bir bilgim yok. şimdi önerilen amfi 750lik. bendeki bass sadece 1000 lik bu bir sıkıntı yaratır mı? bu arada aracınızın 307 olması benim için daha önemli. bu sayede daha net fikir edinebilirim. benim aracım 2002 model xt. mesela bunun kendi setinde amfi çıkışı var mı? yoksa benim alacağım set ve amfi konusunda arkadaşlar bir şeyler söylediler ama sizin de bir fikriniz var mı öğrenmek isterim. çıkabileceğim en yüksek meblağ taksitli olmak koşuluyla teyp + amfi için 500 tl. şuan için 7550 ve gm 6500 olacak gibi duruyor. ama dediğim gibi acele edip yanlış yapmak istemiyorum.

pioneer deh 7550 ve gm 6500 f yeterli olur ileride mono amfi takmak isterseniz bu teypte 3 rca çıkışı var onada 1 tane rca çıkışı çekebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.