Şimdi Ara

Sony Xperia 5 II'nin tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam ben de Sony severim ama ben ortada bir mükemmel tasarım göremiyorum. Xperia serisinin aynısı, tek bir farkı yok ve piyasadaki telefonların yüzde 80'i ile aynı! Ayrıca hepsi gibi gereksiz uzun.

• Tasarımım neresi güzel ben anlamadım Xperia serisinin aynısı hiç değişiklik yok. Yine arkası kolay çizilir cam yüzey, tuşlar, kalıp aynı monoton. Piyasadaki telefonların yüzde 80i ile aynı tasarım. Bir de gereksiz uzun. Niye bu kadar ince uzun telefonlar üretiyorlar kullanımı zor ve gereksiz geliyor.Nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

Durumunuzu bilmiyoum ama muhtemelen alamazsınız türkiyedeyken amiral gemisi 500 dolar falan idi şimdi ise amiral gemisi 1200 dolar amerika ve avrupa' da bile çok zenginler alıyor.

Alıntıları Göster

Xperia 5 modeli 650 $ civarı. O fiyata xiaomi alcağıma sony alırım kafam rahat eder 5 sene başka telefon aramam. Xperia 5 II modeli de en fazla 750 $ olur.

• Sony' nin Türkiye'den niçin çekildiğini daha iyi anlıyorum maalesef üzülerek söylüyorum çok gereksiz bilmişler var

• Ben yılladır Sony kullanıyorum ve cok memnunum şuan xa1 ultra kullanıyorum 2 yıl oldu hic bir arızasını görmedim

• Sonynin neden telefon satamadığı çok açık, hem dizaynları çağ dışı hem de model ismi koymayı beceremiyorlar

• Bir sony tutkunu ve kullanıcısı olarak Türkiye pazarından neden çekildi hala bir anlam vermiş değilim biz kullanıcılarına haksızlık bence

• 3.5 yıldır Xperia x kullanıyorum sürekli düşürüyorum hala çalışıyor. Türkiye ye tekrar gelirse yine sony alırım

• GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Xperia 5 ilk çıktığında 900EUR bandında çıktı, şimdi 500-600EUR bandına düştü. Xperia 5 II de muhtemelen aynı seyri gösterecektir. Şahsen alacak olsan lansmandan bir sene sonra alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyut olarak makul sayılır.büyük telefonları ben de sevmiyorum.her neslin en ufak modellerini alırım.

senelerdir modeli isimlendirmesini oturtamadı.amiral gemisi isminden anlaşılmıyor bir türlü.S diyor,Z diyor,XZ,1 diyor.bir de kamera konusunda kendi sensörünü kullanan rakiplerinden hep 1 tık geriden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 21 Eylül 2020; 10:24:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.