Şimdi Ara

Sony Xperia ArcS- Samsung Galaxy W ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisinin arasında belki çok fark vardır tam net bilmiyorum fakat samsungun ikinci eli 600, sony nin ikinci eli 950 lira civarlarında.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
    Sony için aradaki 350 lira farka değermi sizce ? Görünüşü aşırı hoşuma gitti ama bütçemide çok zorlamam gerekicek onun için.

Sizin fikriniz nedir ?

• donanım özelliği olarak arc s'in sadece kamerası daha üstün ve ekranı biraz daha büyük.

işlemci, grafik kartı ve ram'leri aynı. ekran boyutu konusunda ise wonder'in 3.7"lik ekranı gayet yeterli.
    sıfırlarının arasında tam tamına 2 kat fiyat farkı var. bu fiyat farkı da arc s'in tasarımından kaynaklanıyor.

elinizde çok şık bir alet olsun istemiyorsanız aradaki fiyat farkını vermeye asla değmez. xperia arc bu seçimde tasarım için tercih edilebilir ancak. eğer arc s'in görünşüne aşık değilseniz kesinlikle galaxy wonder.

bir de ics 4 güncellemesini arc s alacak wonder almıycak. ics 4'ü çok gerekli görmeyin bence. wonder güncellemeleriyle stabil bir kullanımı zaten sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquilizer -- 3 Nisan 2012; 16:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

donanım özelliği olarak arc s'in sadece kamerası daha üstün ve ekranı biraz daha büyük.

işlemci, grafik kartı ve ram'leri aynı. ekran boyutu konusunda ise wonder'in 3.7"lik ekranı gayet yeterli.
    sıfırlarının arasında tam tamına 2 kat fiyat farkı var. bu fiyat farkı da arc s'in tasarımından kaynaklanıyor.

elinizde çok şık bir alet olsun istemiyorsanız aradaki fiyat farkını vermeye asla değmez. xperia arc bu seçimde tasarım için tercih edilebilir ancak. eğer arc s'in görünşüne aşık değilseniz kesinlikle galaxy wonder.

bir de ics 4 güncellemesini arc s alacak wonder almıycak. ics 4'ü çok gerekli görmeyin bence. wonder güncellemeleriyle stabil bir kullanımı zaten sağlıyor.

Peki hocam şu an elimde htc Desire S var. 768 mb ramli. Bunu satıp Galaxy W almayı düşünüyorum.
    Öyle çok sık uygulama kullanan, deli gibi oyun oynayan biriside değilim zaten.
    Pişman olurmuyum sizce ? İşlemcisi samsungun daha iyi ama rami daha az.

• desire s varsa neden wonder almak istiyorsunuz ki anlamadım?

wonder'ın desire s'e üstün bir tarafı yok. ayrıca android telefonlarda işlemci mi önemli ram mi önemli derseniz ram daha önemlidir. desire s daha performanslı bir telefon yani.
  • Sık sıkılan birisiyim. O yüzden değiştirmek istiyorum.
    SE arcs s almaya niyetlenmiştim ama bulamadım. O yüzden galaxy w ya döndüm.
    Bir süre sonrada xperia arc s yada xperia s i almayı düşünüyorum.
    Acaba şimdi galaxy w da attan inip eşşeğe binme lafını doğrulamış olurmuyum ? :)
  • o kadar da olmaz. galaxy w ile desire s aynı ayarda cihazlar.

forumda bir atrix furyasıdır gidiyor. atrix alın siz sonra sıkılır arc s alırsınız sonra da xperia s sonra evo x derken öyle gider.

biz 20 liralık telefon kullanalım millet sıkıntıdan 600 liralık - bin liralık cihazları değiştirsin dursun. oh ne ala
  • Sık telefon değiştiren biri isen arc s mutlaka kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Sony Xperia Xa Ultra
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha arc s mutlak daha önde

Arc s diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

o kadar da olmaz. galaxy w ile desire s aynı ayarda cihazlar.

forumda bir atrix furyasıdır gidiyor. atrix alın siz sonra sıkılır arc s alırsınız sonra da xperia s sonra evo x derken öyle gider.

biz 20 liralık telefon kullanalım millet sıkıntıdan 600 liralık - bin liralık cihazları değiştirsin dursun. oh ne ala

Valla bende arkadaş gibi çok sık telefon değiştiririm. Ama bence sık değiştirmekte bir bakımdan iyi oluyor çünkü elimdeki telefonun değeri ölmeden iyi bir fiyata ikinci elde satabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.