Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun arka kamerasını zenfone 2 ile karşılaştırabilecek olan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xperia c4 ile iligli ekşisözlükte kymophobia 'nın yazdığı genel değerlendirme niteliğinde olmuş.
    Kulak verin derim, aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü zenfone 2 diye bekledim yok m4 aqua diye bekledim alacakken son anda vazgeçip c4'e yöneldim iyi ki almışım diyorum.
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    HocaM bugün vatanda iki telefonuda denediM zenfone2 den uzak dur deriM niye diyecek olursan ekran parlaklığı vasat parlaMıyor resMen beniM eski zenfone 5 gibi aynı parlaklık sorunu var ve kaMerası harbiden çok kötü parlaklık pek sorun yapMazda hızı falanda iyi kaMerayı görünce cebiMden 100 lira daha fazla çıkarıp c4 aldıM :) git dene ne deMek istediğiMi anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada bir konuya açıklık getireyim cihazı vatan computer'dan aldım oradan aldığım ürünün de garantisi eurosia yani içiniz rahat olsun.

Eurosoia yanlış yazım oluyor. Eurasia doğrusu, Sony Euraisa. Sony Türkiye garantisi anlamına geliyor.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Olay doğru yanlış yazım değil anlayan anladı Hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaza sahip arkadaşlar pil performansı başta olmak üzere gözlemlerini paylaşırsa iyi olur...
  • Akşama birşeyler paylaşmaya başlayacağım
  • Eyvallah.
  • İnşallah hocam, günlerdir adam akıllı bir incelleme bekliyoruz, pil süresi fotoğraf kalitesi felan, önemli olan bunları öğrenmek zaten cpu testleri tonla var internette ama ekran açık kalma süresi yada fotoğraf kalitesi hiç yok

Edit: Erdi beyden de bekliyoruz detaylı bir inceleme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXCiNaYeTXx -- 1 Temmuz 2015; 18:20:03 >

• telefonunuz hayırlı olsun. arka ve ön kameranın diyafram açıklığı değerlerini yazarmısınız çekilen fotoğrafın ayrıntılarına bakarsanız yazması lazım

• Kimsenin değerlendirme yapmaya niyeti yok galiba

• Yarım saate evdeyim söz bakıcam :D

• "Şarjı yarım günü" çıkarmaz diyen vatandaşı ciddiye almayın, bırakın ara ara konuşup gitsin.
    merak edenler için:https://eksisozluk.com/entry/52482710
  • Kırılmaz cam takılırken kabarcık fazla olmaz diye biliyorum ama bekleyin biraz daha araştıralım güzel bir kılıf bulunca veririz siparişleri acele etmemek lazım ki sony çizilmez güvencesi vermiş telefona bu arada eve yeni geldim arkadaşlar merak ettiğiniz testler falan varsa söyleyin o fotoğraf olayına bakıyorum şimdi :D

• Arkadaşlar bu ön kamera değerleri ama otomatik modda çektim yani herhangi bir ayar kendim değiştirmeden çektim.
  • quote:

Kırılmaz cam takılırken kabarcık fazla olmaz diye biliyorum ama bekleyin biraz daha araştıralım güzel bir kılıf bulunca veririz siparişleri acele etmemek lazım ki sony çizilmez güvencesi vermiş telefona bu arada eve yeni geldim arkadaşlar merak ettiğiniz testler falan varsa söyleyin o fotoğraf olayına bakıyorum şimdi :D

Asus zenfone 2 mi yoksa xperia c4 mü hangisini tavsiye edersiniz. Daha önce xperia z kullandim ve kamerada siyah lekeden muzdariptim ve servise verdim cihazi bu yüzden sony cihazlarina temkinli yaklasiyorum sizce hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

quote:

Kırılmaz cam takılırken kabarcık fazla olmaz diye biliyorum ama bekleyin biraz daha araştıralım güzel bir kılıf bulunca veririz siparişleri acele etmemek lazım ki sony çizilmez güvencesi vermiş telefona bu arada eve yeni geldim arkadaşlar merak ettiğiniz testler falan varsa söyleyin o fotoğraf olayına bakıyorum şimdi :D

Asus zenfone 2 mi yoksa xperia c4 mü hangisini tavsiye edersiniz. Daha önce xperia z kullandim ve kamerada siyah lekeden muzdariptim ve servise verdim cihazi bu yüzden sony cihazlarina temkinli yaklasiyorum sizce hangisi?

Asus sadece dizüstü ya da ekran yapsın bundan sonra...
    Telefon işini yapamadılar...

• kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Gittim vatana 2 gün önce ikisinide elimde inceledim c4 aldım zenfone un kamerası ve ekran parlaklığı yüzünden almadım c4 e yöneldim direk şuana kadar da bir sorun ile karşılaşmadım yani :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.