Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

Bu cihazla Lenovo P70'i karsilastirirsak aradaki fiyat farkina bunu almaya deger mi sizce? Lenovo P70 800 liradan satilacak.

Lenovonun artisi pilinin 4000 mah'lik olmasi. Ekrani da 720p (eksi olup olmadigi tartisilir). Ekran boyutu 5" ile biraz daha kucuk.

Hocam kağıt üstünde her şey belli olmuyor maalesef, Zenfone 2 diye bekliyordu herkes fos çıktı başka telefonlara yöneldi.
    Ben de onlardan biriyim, bence biraz bekleyin çıkınca incelemesini vs. izleyin ondan sonra alın. İlla demiyorum Türkiye'yi bekleyin yurtdışı incelemelerini inceleyin, izleyin.

Doğru söylüyorsun hocam.Bir müddet daha yorumlara bakacağım daha sonra karar vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ön kameranın diyafram değeri iyiymiş arka kameranın da diyafram değerine bakıp yazabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: unik

emektar nokia n8 kullandıktan sonra c4 e geçmek biraz tuaf olucak heleki 5.5 inc olunca
    eşekten inip ata binmiş gibi olurum herhalde

3 gune alisir iyiki gecmisim dersiniz.

İnşallah...zamanında zenfone 6 almayı düşünürken boyutundan dolayı vazgeçmiştim.Sonra klasik z2 mi g3 mü die uzun süre kararsız düşünürken c4 ü gördüm ve işin garip yanı direk budur tmm dedim :)

• arkadaslar note 3 neo satip c4.e gecmeye degermi inceledim telefonu baya basarili neonun kamera batarya perfotmansindan memnunum ama cok kararsiz kaldim

• SHARKY kullanıcısına yanıt
    Note 3 neo eski telefonumdu kamera olarak c4 çok daha güzel ama neonun batarya performansı daha iyidi ayrıca ekran olarak c4 çok daha iyi diyebilirim.
  • Bataryası 2600 yani 5 inç olsaydı uygun bir batarya olabilirdi, 5.5 inç olduğunu düşünürsek 2600 batarya zayıf bence, 5.5 inç oldu mu 3000 mAh aşağısı kurtarmaz, deneyenlerden en çok bunu test etmelerini bekliyorum açıkçası.
  • bex0ve kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz da konu bir türlü ilerlemiyor, m4 ün konusuna bakıyorumda her türlü detay mevcut, ekran açık kalma süresi yada fotoğraf kalitesi hepsi mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 saat arası ekran süresi aldım bugün.
  • arkadaşlar kısmetse bugün bende c4 telefonumu alıyorum. alan arkadaşlara bir sorum olacak. kutudan ekran jelatıni çıkıyormu ...birde görüntülü görüşme yaptınız mı?
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şey ekranı korumak için takılan filmler ise ise; benimkinin kutusundan jelatin çıkmadı. (Vatan'dan aldım)

Görüntülü görüşme yapmadım.

• yuksek kullanıcısına yanıt
    peki ekran koruma yada cam filmi taktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bex0ve

Bataryası 2600 yani 5 inç olsaydı uygun bir batarya olabilirdi, 5.5 inç olduğunu düşünürsek 2600 batarya zayıf bence, 5.5 inç oldu mu 3000 mAh aşağısı kurtarmaz, deneyenlerden en çok bunu test etmelerini bekliyorum açıkçası.

Ortalama 1, geniş kullanımda 1,5, çok boş bırakırsan 2 gün ve biraz fazla gidiyor.
  • Ben 24 liraya kılıf ve ekran koruyucu sipariş ettim krılmaz cam bugün elime ulaştı akşam takacağım fotoğraf falan paylaşırım kalitesi de önemli tabiki daha elime geçmedi kız arkadaşım da şuanda :D

• Arkadaşlar kamera gerçekten çok güzel ama ayarları var biraz karışık geldi bana bu arada kılıf çok güzel oldu tavsiye ederim kırılmaz cam da gayet kaliteli

• Merhaba, sizce bunu mu almalı yoksa Huawei G7 mi?

• o_tunc O kullanıcısına yanıt
    sony c4 huawei g7 den daha iyi bir cihaz zaten arada fiyat farkıda var
    ancak huaweinin bataryası sonyden daha uzun süre gider diye düşünüyorum

• Mudur resim bekliyoruz birde link alalım nerden aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

sony c4 huawei g7 den daha iyi bir cihaz zaten arada fiyat farkıda var
    ancak huaweinin bataryası sonyden daha uzun süre gider diye düşünüyorum

Ben telefonda en çok sosyal medya uygulamaları ve web tarayıcıyı kullanırım. Aslında Sony'i marka olarak çok seviyorum. Az önce c4'ü inceledim vatanda. Hoşuma gitti, ama cihazın en önemli farkı selfi kamerası. Ama benim selfiyle melfiyle hiç işim olmaz. Çirkin bir adamım zaten, sevmem de öyle fotoları 😁 Genel ihtiyaçlarımı göz önüne alırsam sanırım G7 veya zenfone 2'ye yönelmem doğru mu olacak?

• Zenfone 2 parlaklığı rezil :( Hocam fotoğraf çekip detayları paylaşacağım şimdi ama ayar olayı var ve ben hiç anlamadım gerçekten ayarları nasıl yapacağımızı :D 13mp kamera ama ben 9 çekiyormuş yeni farkettim mesela :D

• C4 ü bugün inceleme şansı buldum. Ön kamerası ve arka kamerası kötü. Benim için önemli olan kameraydı o yüzden sadece kameradan bahsedicem. Ön kamerası hiç öyle övüldüğü kadar bir fazlası yok z3 compact, z2 s4 ten aklınıza gelicek çoğu telefondan kötü. Alıcak arkadaşların bakmadan incelemeden almamasını tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.