Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazlarını alan arkadaşlarımız zannediyorum ki henüz cihazlarına kıyamıyorlar ki,detaylı inceleme nezaketini gösteremediler.Şahsen soru-cevap şeklindeki diyaloglara da şimdilik soğuğum,çünkü o anlamda da yeterli performansı görmedim dostlarımızda.....

Nihayetinde kendi işimizi kendimiz göreceğiz anlaşılan...Teşekkürler

Cihazlarınızı güle güle kullanmanız dileğiyle....
  • An itibariyle;Sahibinden aracılığıyla kendine göre kurnaz bir satıcı ile kısa bir diyaloğum oldu.
    Kendisi C4 satıcısı ve LG Türkiye garantili,32gbrom/3gbram G3 cihazımı takas olarak önerdim.

Kendisinin tarafıma geri dönüşü şu şekilde oldu. ''200tl fark verirseniz'' olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Cihazlarını alan arkadaşlarımız zannediyorum ki henüz cihazlarına kıyamıyorlar ki,detaylı inceleme nezaketini gösteremediler.Şahsen soru-cevap şeklindeki diyaloglara da şimdilik soğuğum,çünkü o anlamda da yeterli performansı görmedim dostlarımızda.....

Nihayetinde kendi işimizi kendimiz göreceğiz anlaşılan...Teşekkürler

Cihazlarınızı güle güle kullanmanız dileğiyle....

Hocam sormak istediğiniz ne var aklınıza takılan?
    Şu anda başım çok kalabalık adam gibi telefonumun tadını bile çıkaramadım desem yalan olmaz.
  • Aslinda benim merak ettigim, gunde 3 saat internetle ve 30 dk konusma ile "acaba sarjim yetecek mi" endisesi vermeden gunu cikarip cikartamayacagi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama ekran süresi paylaşacağım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    Wifi ile nette gezinme, uygulama kurma-kaldırma ile ekran sürem. Henüz 4 günlük telefon, batarya oturmadı.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• ryalp kullanıcısına yanıt
    M4 aqua biraz fiyasko bir telefon olmuş hocam , çok araştırdım kasası güzel görünüyor ancak telefon çok çabuk ısınıyor ve kamerası gerçekten tartışılır bir seviyede, ne iyi nede kötü, ancak c4 ü her yönüyle beğendim ekran olsun kamera olsun hız olsun, yalnız geçmişten gelen birşey heralde mediatek işlemcilere karşı bir ön yargımız var ve nedendir bilemiyorum, amd ile intel savaşına döndü resmen, biri bana bunu açıklayabilirse iyi olur öğrenmiş oluruz neden mediatek sevilmiyor :)

• Arkadaşlar neden herkes c4ün işlemcisine Mediatek MT6752 e önyargılı yorumlar yapıyor bir bildiğiniz varsa söyleyin.
  • C4 ile M4 Aqua karşılaştırılmış. Kamera, oyun, müzik, internet vesaire...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_2112

Arkadaşlar neden herkes c4ün işlemcisine Mediatek MT6752 e önyargılı yorumlar yapıyor bir bildiğiniz varsa söyleyin.

6752 iyi bir islemci. Sorun mediatekte. Gecmiste nvidia'nin htc ye attigi kazigi atiyor mediatek. İslemci kaynak kodlarini yayimlamadigi icin tel ureticileri android guncellemelerini cihazlarina veremiyorlardi. Bu nesil ile ne olacak belli degil. Guven sikintisi var anlayacaginiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar z2 ile c4 arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Wifi ile nette gezinme, uygulama kurma-kaldırma ile ekran sürem. Henüz 4 günlük telefon, batarya oturmadı.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

Hocam sd karta uygulama, oyun taşıdınız mı?
    Ben taşıdım fakat şöyle bir problem var, sd kartta gösteriyor uygulama kısmında ama dahilideki hafıza aynı yani taşınmamış gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

Arkadaşlar z2 ile c4 arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim?

İkisini de detaylı inceleyin, videolarıın izleyin gerek Türk gerek yabancı.
    Fikrimi soracak olursanız c4 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

Arkadaşlar z2 ile c4 arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim?

Z2

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Aslında tek sorunuda o zaten, ama bu kaynak kodlarını paylaşmama işinden vazgeçmişler diye bir dedikodu okudum bir yerde, nerde okudum hatırlamıyorum ama sonuçta dedikodu ne olacağı belli olmaz inşallah vazgeçerler bu paylaşımsızlıktan

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

İki kamerası da Samsung'un, LG'nin, iPhone'un ve Asus'un bütün modellerinden iyi. Gözünüzü seveyim saçma sapan yorumlar yapmayın.
    Bu aletten daha iyi geçen 3, 5 tane model ya bulursun ya bulamazsın.

lg g4 ve samsung s6 nın arka kameraları bu telefondan iyi ön kameraları bilmiyorum
    iphone 6 nında arka kamerasının daha iyi olduğunu düşünüyorum

C4 dunyanin.en iyi selfie telefonu

http://shiftdelete.net/sony-xperia-c4-en-iyi-selfie-telefonu-secildi-61156

• Crauls kullanıcısına yanıt
    bende bu haberi görmüştüm ama zaten ben arka kameraları kıyasladım zaten ayrıca belirttiğiniz linktede g4 ve s6 incelenmemiş

c4 iphone 6 dan daha iyi sellfie çekiyor ki zaten iphone 6 nın ön kamera 1.2 megapiksel
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    M2 donanım olarak m1'den kötü. M1'in ne gibi sorunları var hocam? Genelde güzel bir telefon diyorlar. M4 aqua'nın ısınma sorunu olduğu söyleniyor. C4'ü biraz kurcaladım gayet güzele benziyordu burada da pek şikayete rastlamadım gibi. Pili biraz düşündürüyor ama kullanan arkadaşlar fena değil diyor. Lenovo aralarında en ucuzu ve en çok soru işareti olan gibi... Problemleri güncellemeler ile giderildi deniyor yabancı sitelerde bazıları da giderilmedi diyor.

Neyse konuyu farklı telefon modelleri ile kirletmeyeyim.. :)

Takibe devam.

• Denemek için Firefox,u taşıdım. Taşımadan önce dahili hafızada 7.73 mb boş yer vardı, taşıdıktan sonra 7.77 oldu.

Firefox,un 50 küsür mb göründüğünü ve zaten uygulamaların komple taşınamadığını da düşünürsek, bende durum normal.

• yuksek kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba uygulamayı taşıyınca sadece şu önbellek ve kaydedilenleri olduğu kısmı mı taşıyor, uygulamalar yanlış bilmiyorsam Android M den sonra %100 taşınır hale gelecekler böylece rom sıkıntısı kalmayacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.