Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0Burak52

super otomatikte de diğer ayarlarda da çektim memnun kalmadım teknosalarda var telefon incelemeni tavsiye ederim herkesin beklentisi farklı sonuçta

Telefona sahibim
  • İzlediğim videolarda cihaz masa üstüne konulunca hoparlör konumundan kaynaklı ses neredeyse %80 gidiyor. Kullanan arkadaşlar bir deneyebilir mi? Bu konuda şikayetiniz oldu mu?
  • Raikirin kullanıcısına yanıt
    Evet o olay doğru benim başıma geliyor ama yumuşak zeminlere konunca oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Sizin niye benden fazla çıkmış :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

İzlediğim videolarda cihaz masa üstüne konulunca hoparlör konumundan kaynaklı ses neredeyse %80 gidiyor. Kullanan arkadaşlar bir deneyebilir mi? Bu konuda şikayetiniz oldu mu?

Nasıl bir çözüm bulsam diye düşünüyorum bu probleme aklıma aliminyüm kılıf almak geliyor başka bir çözümü var mı bilmiyorum.
  • Benimki daha iyi de ondan :)

Şaka bi yana, teste başlarken cihazınızın ram ve hafızası benimkine göre daha fazla dolu olabilir, belki bu tip şeyler etki ediyordur. Sonuçta arada sadece küçük bir fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin verdiğiniz antutu değerlerine bakınca mt6752'nin ne kadar güçlü olduğu belli oluyor. Aynı çözünürlükte olan S615 işlemcili vodafone smart 6 30.000 altı puan alıyor diye biliyorum.

Gerçekten süper...

Bu arada Türkiye'de satılan C4 tek sim kartlı mı yoksa çift sim kartlı mı?

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz tek simli. Herhalde hepsi öyledir. Vatan'dan satın aldım.

Tamamdır hocam.
    Kaç gün oldu alalı? Pil nasıl? Aldığınız ekran süreleri nedir?

• Telefonun bir sıkıntı yanı var beni gözümde şarjı fullenmesi 3 saat süreyi alıyor arkadaşlar
    Ayın 1'inde aldım. Wifi ile internet kullanımı, program yükleme-kaldırma ile 5 saatten fazla ekran süresi aldım. Ekran parlaklığı yarıdaydı ve 25 dk kadar da telefon görüşmesi var. %20 civarında pil kalmıştı. Önceki sayfalarda ekran alıntısıyla paylaşmıştım.

Akaşm 9-10 gibi şarjdan aldım ve diğer gün iftara bir saat kala falan %20 civarı şarja taktım.
  • Bu telefonun kulaklık müzik performansı nasıl ?
  • Bugün bende aldım telefonu şu ana kadar pek inceleme fırsatım olmadı yarından itiaren deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım arkadaşlar bende

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Bugün bende aldım telefonu şu ana kadar pek inceleme fırsatım olmadı yarından itiaren deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım arkadaşlar bende

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • Arkadaslar cok kararsiz kaldim ve yorumlariniza ihtiyacim var. Samsung e7 almayi dusunuyordum. Sonra bu telefonu gorunce bu daha cok icime sindi. Sonra vodafone smart 6 yi gorunce fiyati buna gore 300 lira daha uygun ve neredeyse ozellikleri birebir ayni. Sizin oneriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Sizin niye benden fazla çıkmış :((

Ben de ilk seferinde 45.940, ikincisinde 42.700 aldım.
    Rakam biraz kıvrak ama 40-45k seviyesinde diyebiliriz.
    Yeni bir telefon için %50 ekran parlaklığı ile gerçekten iyi bir ekran süresi...
    Pili biraz az gibi gelmişti ama gerçekten iyiymiş. Antutu puanı da gayet iyi. Biraz kurcalama fırsatı bulmuştum gayet seri çalışan bir telefon.
    Kameraları da gayet iyi. Zaten bir yerde en iyi selfie telefon seçilmiş diye okumuştum. Çoğu insanı memnun edecek bir telefon. Dolar daha düşük seviyelerde olsa 999 tl'ye bile satılabilirdi bu telefon.

• Kymophobia kullanıcısına yanıt
    Orta seviye bir işlemci kullanan bir telefon için gayet iyi sonuç hocam.
    Gayet başarılı bir telefon olmuş.
    Burada da pek fazla şikayet eden yok.
    Normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeter de artar da. Hem 1000 TL cebinizde kalır... Kaç kişi aldığı "amiral gemisi" telefonun özelliklerini sonuna kadar kullanıyor.

Türkiyeye iyi bir fiyattan geldi bence abd fiyatı 379 dolar ve telefonu türkiyede 1100 tl seviyesinde satan siteler var

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Telefonun bir sıkıntı yanı var beni gözümde şarjı fullenmesi 3 saat süreyi alıyor arkadaşlar

şarj aleti kaç amper ki cihazın. 3 saat fazla gibi şarjdayken wifi yada mobil veri açıksa bu da şarj süresini etkiler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.