Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gps kimsede çalışmıyor içim rahatladı güncelleme ile düzelir sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPS çalışmıyor ne demek yahu
  • Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    Checkin yaparken sorun olmuyor da navigasyon uygulamalarında sorun olur heralde gps çalışmıyor ama bu küçük bir yazılım ile düzeltilir sanırım bunu sony e bildirmek gerekiyor sanırm
  • Şu ram kullanımı için bir çözüm lazım fazla kullanıyor sanırım kasma falan olmuyor hiç ama böyle ram temizleme falan yok mu ki xperianın kendisine özel
  • Hocam 300 mb az değil mi ya, telefonun içinde 2 gb ram var 300 kalabilmesi için bayağı bir yüke sokmuş olmanız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xXCiNaYeTXx X kullanıcısına yanıt
    Yok hiçbirşey yapmıyorum yada ben mi yanlış gördüm bilemedim çünkü telefon gayet hızlı yani :D ama dediğim gibi ram kontrolünü falan nasıl yapcaz bu cihazda bulamadım :D
  • Bende bu aksam siparis verdim. teknosadan 1099 tl. iyi mi kotu mu gelince gorcez samsungdan sonra. Bi kac sorum olacak sizlere kilif ve cam filmi onerilerinizi bekliyorum. bide internet ile ucretsiz goruntulu konusma yapilan program (indirmesi ucretsiz olan demiyorum. bi ara bazi programlar kullanilirken mobil veri dusmuyodu boyle bi kampanya varmi hala )

• ata1001 A kullanıcısına yanıt
    1.099 a nasıl sipariş verdiniz
  • Teknosa mobil siteden girip sepete atinca 100 lira dusuyor.mobil siteye ozel kampanya. almayi dusunenler degerlendirmeli bence. bi de magazadan teslim alacam secenegi eklemisler size en yakin magazayi seciyosunuz urun oraya geliyo ordan teslim aliosunuz buda cok guzel.

• Hadi ya benim kredi kartı olmadığı için elden almak zorunda kaldım
  • Neyse hayirli olsun. Havale ile odeme secenegi de var aslinda. gule gule kullanin. bundan sonra alacak arkadaslar degerlendirsin.

• Nasil memnun musunuz telefon nasil. +lari - leri

• ata1001 A kullanıcısına yanıt
    Biraz yukarda yazdım değerlendirmemi :) güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Teşekkür ederim bir sorunum daha var benim gps başlatılamıyor telefonda rica etsem siz de denermisiniz ayarlara girip en alttaki telefon hakkında bölümüne girceksiniz sonrada açılan bencerede 2. sırada diag gibi bi seçenek var ona tıklayıp test bölümüne geçin oradan aşağı taraflarda gps kontrolü var bi bakıp ekran görüntüsü atarmısnız sizde nasıl gözüküyor diye bende gps açılıyor diye baya uzun süre bekletiyorda teşekkür ederim :)

Bende öyle bir ayar bile yok...
  • Hocam oyun performansı nasıl? İncelemelerde asphalt 8 oyununda oldukça donduğunu ve sıkıntılı olduğunu gördüm. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Valla oynadım gayet akıcıydı. Gt raecing 2 mi ne tam yazamıyorum onu falan baya akıcı oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

GPS çalışmıyor ne demek yahu
    quote:

Orijinalden alynty: Kissed by Fire

GPS çaly?myyor ne demek yahu

Gps testte ba?latmyyor onun haricinde runtastic road bike ve HERE! uygulamasyyla sorunsuz çaly?yyor hocam.
    GPS çaly?mamy? olsa zaten konumumu bulamazdy hava durumu için.
  • Ace 2 den buna geçebilirim. Konu takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alynty: Kissed by Fire

GPS çaly?myyor ne demek yahu

Gps testte ba?latmyyor onun haricinde runtastic road bike ve HERE! uygulamasyyla sorunsuz çaly?yyor hocam.
    GPS çaly?mamy? olsa zaten konumumu bulamazdy hava durumu için.

Bende de aynı şekilde, Here, google haritalar ve hava durumu gibi uygulamalarda konum belirleme çalışıyor. Sadece test sırasında hata veriyor. Yani gps çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.