Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alynty: Kissed by Fire

GPS çaly?myyor ne demek yahu

Gps testte ba?latmyyor onun haricinde runtastic road bike ve HERE! uygulamasyyla sorunsuz çaly?yyor hocam.
    GPS çaly?mamy? olsa zaten konumumu bulamazdy hava durumu için.

Bende de aynı şekilde, Here, google haritalar ve hava durumu gibi uygulamalarda konum belirleme çalışıyor. Sadece test sırasında hata veriyor. Yani gps çalışıyor.

Sadece meraktan hocam antutu puanı kaç bide telefonda 1 saatten sonra ısınma var mı sürekli kullanımda?Bende sony t3 veya c4 almayı planlıyorum.

• Ram uygulaması olarak şu programı önerebilirim ''ES Task Manager(Task Killer)'' masaüstüne bir ikon bırakıyor ve cidden telefonu rahatlatıyor. Ayrıca şarj olayı için ekranı otomatik parlaklıkta kullanmayın direk parlaklığı yarı seviyesine getirin masa üstünde hareketli duvar kağıdı kullanmayın ve gereksiz widget kullanmayın gps hep açık olmasın wifi ve mobil veri aynı anda açık olmasın hangisini kullanıyorsanız o an o açık olsun. Arkada uygulama çalışmamasına da özen gösterin uygulama ile işiniz yoksa direk kapatın. Şarjınızı tamamen bitirin telefon kendiliğinden kapansın sonra şarja takın ve telefon kapalı bir şekilde fullenmesini bekleyin 4 saat falan öyle kalsın. Telefonun şarjını tamamen boşaltıp şarj etme işlemini ayda 1 yapsanız yeterli çok yapmak da sıkıntıdır. Bilgisayardan değil pirizden şarj edin ve %100 olmadan çıkartmayın. Ayrıca tema olarak sony orjinal temaları dışına çıkmayın. İyi geceler

• 45.000 - 46.000 civarı antutu puanı alıyor telefon. Normal kullanımda ısınma yapmaz kamerayı fazla yorarsanız yada ağır bir oyun oynarsanız ısınma yapabilir. Kap ile kullanırsanız hiç sorun bile olmuyor çünkü ısınması performansı hiç etkilemiyor.
    Ayrıca t3 dediğiniz telefonda 1gb ram var ve 1.4ghz 4 çekirdekli işlemci var. Ekranda HD, FullHD değil yinede siz bilirsiniz tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 7 Temmuz 2015; 5:09:49 >
  • hocam cok sag olun.Fiyatina gore iyi bir urune benziyor.C4 veya Lenoba vibe x2 dusunuyodum ama c4te hafiza kart destegi var.Telefon cercevesi nasil kaba duruyor mu?Ondeki flash rahatsiz ediyormu.Suya ve toza dayanikli degil ayrica gorilla glass yok.Nedersiniz telefonu dusursen bozulur mu?Benim samsung ace var onu bin defa dusurdum bi sey olmadi :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeve oranı gayet güzel kullanılmış ön kamera hiç rahatsız etmiyor kırılmaz cam ve kılıf ile kullanmanı öneririm :)

• Dün siyah olanını gördüm beyaz mı siyah mı kararsızlığım eklendi. Cihaz çok şık duruyor bence. Ekran çerçeve oranı da baya başarılı.
  • ilkdostun kullanıcısına yanıt
    Size kalmış renk ben beyaz kullanıyorum siyah kullanan arkadaşlar da var memnunuz zevk sonuçta :)

• Merhaba,
    Asus Z2 ile Sony C4 arasından C4 daha ağır basıyor.
    Güncelleme bakımından sıkıntı vermeyecek 2-3 yıl donma kasma yapmayacak bir telefon gibi duruyor.
    Acaba kampanyalarla en "Sony garantili" olarak en uygun nerden alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Ram uygulaması olarak şu programı önerebilirim ''ES Task Manager(Task Killer)'' masaüstüne bir ikon bırakıyor ve cidden telefonu rahatlatıyor. Ayrıca şarj olayı için ekranı otomatik parlaklıkta kullanmayın direk parlaklığı yarı seviyesine getirin masa üstünde hareketli duvar kağıdı kullanmayın ve gereksiz widget kullanmayın gps hep açık olmasın wifi ve mobil veri aynı anda açık olmasın hangisini kullanıyorsanız o an o açık olsun. Arkada uygulama çalışmamasına da özen gösterin uygulama ile işiniz yoksa direk kapatın. Şarjınızı tamamen bitirin telefon kendiliğinden kapansın sonra şarja takın ve telefon kapalı bir şekilde fullenmesini bekleyin 4 saat falan öyle kalsın. Telefonun şarjını tamamen boşaltıp şarj etme işlemini ayda 1 yapsanız yeterli çok yapmak da sıkıntıdır. Bilgisayardan değil pirizden şarj edin ve %100 olmadan çıkartmayın. Ayrıca tema olarak sony orjinal temaları dışına çıkmayın. İyi geceler

Hocam %99 da bırakmak daha sağlıklı diye okumuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skymoonraider

Merhaba,
    Güncelleme bakımından sıkıntı vermeyecek 2-3 yıl donma kasma yapmayacak bir telefon gibi duruyor.

N11den reyontek isimli satıcıdan aldım öneririm bir kaç sayfa öncede de link var sakın bundan alayım demeyin

http://m.n11.com/sony-xperia-c4-e5303-white-P68048328

1200 TL'lik telefonu 1600küsüre satıyor

• Tsk ederim :)

http://www.epttavm.com/item/10744250_sony-xperia-c4

burdaki nasıl acaba,
    Sony garantili oldugunu yazmıs
  • quote:

Merhaba,

Arkadasin biri 1-2 sayfa geride teknosa mobil sitesinden siteye girip sepete atinca 100 lira indirim oluyor demis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Merhaba,

Arkadasin biri 1-2 sayfa geride teknosa mobil sitesinden siteye girip sepete atinca 100 lira indirim oluyor demis.

Merhaba,

denedim ama 1201.5 tl fiyat cıktı sepette :S
  • Buyrun arkadaşlar cihazın pili hakkında fikir oluştursun diye paylaşıyorum. %60 şarjım kaldığında 2 saat bir ekran süresi aldım tabiki içinde oyun oynadım ve beklemeden kaynaklı gitmelerde oldu. 4-5 saat arası gider gibi gözüküyor. Parlaklığım değişkendi full olduğu zamanlarda oldu yarım olduğu zamanlarda oldu.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• Oyun ve uygulama olarak buradan alışveriş yapabiliriz benim oyun olarak oynadığım Boom Beach var sadece :D uygulama yönünden yoksunum :/

• Cihazı kullanan arkadaşlar kılıf vb ne kullanıyorsunuz? Açılıp kapanan deri kılıfla kullanmayı düşünüyorum. İyi ve yeterli olur mu, yoksa kırılmaz cam ve silikon kılıfa mı yönelsem. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 7 Temmuz 2015; 16:44:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda kızılötesi var mı? uzaktan kumanda oluyor mu?, ayrıca stabil ve hızlı mı? ( oyun falan oynamam o yüzden gpu önemli değil) telefon fonksiyonlarında sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Cihazı kullanan arkadaşlar kılıf vb ne kullanıyorsunuz? Açılıp kapanan deri kılıfla kullanmayı düşünüyorum. İyi ve yeterli olur mu, yoksa kırılmaz cam ve silikon kılıfa mı yönelsem. Ne önerirsiniz?

Hocam bugi arkadaşın kullandığı kılıftan aldım ben siyahını aldım şimdi geldi normal silikondan daha değşik duruyor yanları tuşların olduğu yerler premium hissi verdi
    herhalde silikon kılıfıtan çok yüksek bir beklentim olmadığı için bana öyle geldi kırılmaz ekran filmini de yapıştırmaya korktum şu anda kabarcık kalacak diye.
  • quote:

Tsk ederim :)

http://www.epttavm.com/item/10744250_sony-xperia-c4

burdaki nasıl acaba,
    Sony garantili oldugunu yazmıs

Satıcı ürünün bir hafta sonra tekrar geleceğini söylemişti ben alırken.

http://www.n11.com/sony-xperia-c4-e5303-sony-eurasia-garantilidir-P66587889?cid=604001&gclid=CMiboe__rMYCFQsMcwodYFECfA

tekrar mesaj atıp sorun derim.

• O kılıfı siz de öneriyorsunuz yani. O zaman ben de ona yöneleyim. Kırılmaz camı telefoncularda sorunsuz taktırırız herhalde?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.