Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnV

Ben de bu telefondan almayı düşünüyorum. Teknosa, Eurasia garantili olarak mı satıyor bu cihazı acaba? Eğer değilse, 100 lira fazla verip yetkili Sony satıcıısından almayı tercih edeceğim.

Teknosa resmi garantili sony telefoblar satiyor sikinti yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Care (destek) uygulamasından girip yazılım güncellemesi kontrolü yaptım. Cihazımdaki derleme numarasına göre site üzerinde daha güncel bir yazılım var görünüyor. Cihazdan güncellemeleri kontrol ettiğimde yok görünüyor. Beklemek lazım :)

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• Arkadaslar önceki sayfalarda goremedim..

Esime hediye almayi dusunuyorum C4,u fakat sunu ogrenmek istiyorum,kapakciklari yipratmamak adina adaptorsuz sarj etme olayi c4 te varmi,soket yada manyetik pad gibi,bu destek varmidir c4 te.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 8 Temmuz 2015; 4:03:32 >
  • Teknosa dan 1100 é é nasıl alıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Teknosa dan 1100 é é nasıl alıcaz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...

Hocam benim telefon boştayken çok sarj yiyor mesela şuanda Wifi herşey kapatıp yatayım sabah 11 gibi kalkayım %12den fazla yer
    Şuan %78

Edit: %77 oldu

Bunu denemek lazım, emin olamadım ama şöyle bir hesap yaptım:

Telefoın standart kullanımda ortalama 48 saat giden bir şarja sahip.
    Standart kullanım nedir? Az konuşma, biraz uygulama ya da müzik, 3G açık diyelim.
    Bu durumda "100/48=" saatte %2 şarj kaybeder demek.

O zaman yaklaşık 6 saat uyuyan birisiysen, normal değil mi aslında?
    Tabi bu durumda diyebilirsin ki "o hesap kullanımdaki telefon için geçerli, ben kullanmıyorum ki uyuyorum o anda". Bunda da haklısın, dediğim gibi denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1001

Ben teknosadan 1100 tl ye aldim. kampanya hala devam ediyor mobil sitede. 100 lira dusmuyorsa 444 55 99 u arayin. Teknosa online satista biraz sikintili ama kim oldugu bilinmez saticidan alirsaniz karsinizda muhatab bulamazssiniz. Bence teknosa dan alin.

Odeme ekranına kadar geldim ama 1201.5 TL cıkıyor.

Arayıp sormak lazım o zaman :)
  • Bu telefonu düşünüyorum. Bayrama kadar bekleyeceğim, Bayram kampanyalarıyla 1000TL'ye alınırsa güzel olur.
  • Arayin sistemde bi sikinti vardir. bende adres telefon bilgilerimi guncelliyemiyordum mus. hiz. aradim yaptilar. hatta kizin biraz. koskoca yillarin teknosasi online satista daha dun kurulan kiytirik sitelerin gerisinde kaldi. ben bu konuda sikayet kaydi olusturdum mus. hiz. sizde olusturun konuyu dikkate alsinlar. bende baktim simdi dusmuyor. hem anasayfada 100 lira indirin diosun hem uygulamiyo sistem. bitti falan derlerse kaldirmamissiniz indirim reklamini deyin vereceksiniz deyin rezillik cikarin. hatta rekabet kurumuna sikayet edicem deyin.

• @Créw hocam başlıktaki "SONY XPERIA™ C4"ün ™'sini kaldırabilirsen iyi olur, ™ nedeniyle arama motorlarında sayfa bulunamıyor.
  • quote:

Arayin sistemde bi sikinti vardir. bende adres telefon bilgilerimi guncelliyemiyordum mus. hiz. aradim yaptilar. hatta kizin biraz. koskoca yillarin teknosasi online satista daha dun kurulan kiytirik sitelerin gerisinde kaldi. ben bu konuda sikayet kaydi olusturdum mus. hiz. sizde olusturun konuyu dikkate alsinlar. bende baktim simdi dusmuyor. hem anasayfada 100 lira indirin diosun hem uygulamiyo sistem. bitti falan derlerse kaldirmamissiniz indirim reklamini deyin vereceksiniz deyin rezillik cikarin. hatta rekabet kurumuna sikayet edicem deyin.

Aynen hocam
  • arkadaşlar bu telefonun dış ses yüksekliği ( kalite değil mp3 dinlerken yükseklik) nasıl ?

almak istiyorum dış sesi yüksekse z3 compactı eşim çok beğendi, ona verdim.

onun z2 yi satıp alacağım.

bazı yerlerde dış sesi çok yüksek 97 db gibi bir ibare duydum endir ne değildir.

beyaz olanın arkası mat mı şeffafmı
  • quote:

Arayin sistemde bi sikinti vardir. bende adres telefon bilgilerimi guncelliyemiyordum mus. hiz. aradim yaptilar. hatta kizin biraz. koskoca yillarin teknosasi online satista daha dun kurulan kiytirik sitelerin gerisinde kaldi. ben bu konuda sikayet kaydi olusturdum mus. hiz. sizde olusturun konuyu dikkate alsinlar. bende baktim simdi dusmuyor. hem anasayfada 100 lira indirin diosun hem uygulamiyo sistem. bitti falan derlerse kaldirmamissiniz indirim reklamini deyin vereceksiniz deyin rezillik cikarin. hatta rekabet kurumuna sikayet edicem deyin.

GELBİALDA 1.107 TL DİSTİRİBİTÖR SİZCE NASIL FİYAT ?

http://www.gelbial.com/asp/product/24859/SONY-XPERIA-C4-16GB-BEYAZ-Sony-Turkiye-Garantilidir-

• kutudan ekran jilatini çıkıyormu t2 ultrada vs çıkıyordu
  • 1099 tl ye Teknosa gibi guvenilir bir magaza hemde Sony Turkiye garantili satarken. siz disbritor garantili 1100 tl demissiniz. 900 tl deseniz bi dusunun derim.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    C4'ün şarj girişinde kapakçık yok. Sadece tek bir kapakçık var, o da sim ve sd kart yuvalarını saklıyor. Bu cihaz suya toza dayanıklı cihazlar ailesinden değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

@Créw hocam başlıktaki "SONY XPERIA™ C4"ün ™'sini kaldırabilirsen iyi olur, ™ nedeniyle arama motorlarında sayfa bulunamıyor.

Cok sagolasin uyardigin icin . Kaldiriyorum hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...

Hocam benim telefon boştayken çok sarj yiyor mesela şuanda Wifi herşey kapatıp yatayım sabah 11 gibi kalkayım %12den fazla yer
    Şuan %78

Edit: %77 oldu

Bunu denemek lazım, emin olamadım ama şöyle bir hesap yaptım:

Telefoın standart kullanımda ortalama 48 saat giden bir şarja sahip.
    Standart kullanım nedir? Az konuşma, biraz uygulama ya da müzik, 3G açık diyelim.
    Bu durumda "100/48=" saatte %2 şarj kaybeder demek.

O zaman yaklaşık 6 saat uyuyan birisiysen, normal değil mi aslında?
    Tabi bu durumda diyebilirsin ki "o hesap kullanımdaki telefon için geçerli, ben kullanmıyorum ki uyuyorum o anda". Bunda da haklısın, dediğim gibi denemek lazım.

Şu an uyandım ve yüzde 61 sarj hocam
    Dediğiniz doğru saatte yüzde 2 kaybetmesi ama normal kullanımda o.
    Benimki hiç kullanılmıyor ki stamina da sürekli açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 8 Temmuz 2015; 16:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Benim telefon niye az çekiyor anlamış değilim :(

Bu bahsettiğin sorun bendede var hocam eski teleefonumun full çektiği yerlerde iki çubuk falan çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Benim telefon niye az çekiyor anlamış değilim :(

Bu bahsettiğin sorun bendede var hocam eski teleefonumun full çektiği yerlerde iki çubuk falan çekiyor

2g 3g farkı olabiirmi acaba yani eski telefonun 2g ile ful çektiği yerde bu cihaz 3g istasyonu algılayıp 2 çubuk çekiyor olabilirmi.daha önce yaşadığım bir mevzuydu aklıma geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.