Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncelleştirmeyi kurdum ama değişiklik çarpmadı gözüme kuran ve bir şeylerin değiştiğini farkedenler haber etsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 8 Temmuz 2015; 18:27:32 >
  • Telefonu alalı 3 gün oldu, nasıl oluyorda ekran süreniz 6-6 buçuk oldu hocam ben 3 buçuk saati geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 8 Temmuz 2015; 19:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kafam karıştı telefonu almaya karar vermiştim fakat yeni bir telefon almaktaki en büyük sebeplerimden biri vaadettiği kullanım süresi bu a da iyi diyenler de var yeterli değil de hiç olmazsa bir günü çıkartabiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seryus -- 8 Temmuz 2015; 19:55:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Telefonu alalı 3 gün oldu, nasıl oluyorda ekran süreniz 6-6 buçuk oldu hocam ben 3 buçuk saati geçemedim.

3.5 saatte neler yaptiginizi, ekran parlaklığını yazar misiniz. Stamina mod kullandınız mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 8 Temmuz 2015; 19:55:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün Media Markt'dan cihazın beyazını alarak ben de aranıza katıldım. Kılıf ve ekran koruma için ne öneriyorsunuz? İnternetten sipariş verebilirim. Bunları almadan kullanmak istemiyorum.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Telefonu alalı 3 gün oldu, nasıl oluyorda ekran süreniz 6-6 buçuk oldu hocam ben 3 buçuk saati geçemedim.

3.5 saatte neler yaptiginizi, ekran parlaklığını yazar misiniz. Stamina mod kullandınız mi?

3G ful açıktı hocam, 15 dk oyun, 40 dk youtubetan dizi izledim,50 dk konuşma,nette gezme var hocam. Ben memnunum eski cihazımda daha kötüydü sonuçlar birgünü çıkartıyor buda bana yeter,ama sizin 6 buçuk ekran açık bir süre almanız şaşırttı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihx60

1-2 haftadır kullanıyorum görüşlerimi yazayım:

-n11 den 1200 e siyah eurasia garantili olanı aldım

-Antutu 45-47 k arası değişiklik gösteriyor

-Ses kalitesi gayet iyi düzeyde ahize sesi de öyle kulaklık sesi kalitesi de gayet güzel

-2 gb ram gayet yeterli oluyor 600 mb civarlarında boş kalıyor sistem uygulamaları harici 40 civarı uygulama kurulu geçişlerde sorun olmuyor

-1 günü çok rahat çıkarıyorum 6-6.5 saat ekran süresi veriyor

Şimdi diyeceksiniz hiç mi kötü yanı yok tabiki var

-Arka kamerayı beğendim zaten ön kameraya laf yok fakat video kalitesini beğenmedim kumlu gibi çekiyor

-3D performansı çok da iç açıcı değil bazı oyunlarda fps düşmesi olabiliyor benchmarklarda da 3D biraz zayıf kalıyor

Denediğim Oyunlar:

Modern Combat 5 - Genellikle fps düşüşleri var

Mortal Kombat X - Akıcı

Gta SA ( Ful Grafik) - Akıcı ve şaşırtıcı gerçekten

Dungeon Hunter 5 - Arada fps düşüşleri var

Real Racing 3 - Akıcı

Ama 1100-1200 TL lik cihazdan bir de sony daha fazlasını beklemek haksızlık olur bence kısacası tavsiye ediyorum

Hocam sizinki nasıl 6. 6.5 saat ekran süresi veriyor benimkini yukardaki mesajda paylaştığım gibi bir problem mi var acaba
    İlk aldığınızda da 6.5 saat mi veriyordu yoksa sonradan mı açıldı ayın 30undan beri elimde hala bahsettiğiniz ekranı alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Arkadaşlar bugün Media Markt'dan cihazın beyazını alarak ben de aranıza katıldım. Kılıf ve ekran koruma için ne öneriyorsunuz? İnternetten sipariş verebilirim. Bunları almadan kullanmak istemiyorum.

Selamlar.

Bir önceki sayfada belirttim mesajımda.
  • Biri lütfen beni aydınlatabilir mi telefonu yarın almayı düşünüyordum kullanım süresi tatmin edici ise yani en azından rahat bir günse alacağım

• İlk günlerde 5 saat civarı şimdi ise 6 saat civarı alıyorum ha bu arada öyle parlaklığı pek yüksek kullananlardan değilim genelde %20 civarı zaten kapalı ortamda gayet yeterli benim için bu 6 saatlik sürede 4 saat internet 1 saat oyun geri kalan kısım görüşme film izleme gece detaylı istatistik atarım
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 6 saat alan ben değilim. Bende telefonu almayı dusunenlerdenim.

• Güncellemeyi kurdum. İlk farkettiğim şey; çağrı geldiğinde ekranın geç uyanması durumu düzeltilmiş.

• yuksek kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ben onu farketmemiştim bakalım daha neler değişmiş. Bu arada telefona root atarsak daha süper olur diye düşünüyorum ama garantisi gidiyor mu xperia larda hiç fikrim yok. Kılıf ve ekran koruyucu için arka sayfalarda bir şeyler paylaştık okumanızı tavsiyeederim

• O öneriden haberim var. Ben de dün akşam aynı yerden sipariş vermiştim, bugün teyit için arayıp kargoya verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihx60

İlk günlerde 5 saat civarı şimdi ise 6 saat civarı alıyorum ha bu arada öyle parlaklığı pek yüksek kullananlardan değilim genelde %20 civarı zaten kapalı ortamda gayet yeterli benim için bu 6 saatlik sürede 4 saat internet 1 saat oyun geri kalan kısım görüşme film izleme gece detaylı istatistik atarım

Valla ben 4 saati geçemedim hocam tema yüklemiştim belki o yiyordur.
    Ben bir soru daha soracağım arkadaşlar biraz uzun msj yazdınmı 2 smse çıkıyor mesaj, bunu nasışl engellerim daha önce htc kullanıyordum böyle birşey olmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 8 Temmuz 2015; 21:43:31 >

• Bendeki değerler bunlar.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• Arkadaslar su anki fiyati 1200tl.fakat 1100 tl yada altina alabilen varmi herhangi bir magazadan.

• Farkettiğim kadarıyla telefon boşta olduğu zamanlar cidden fazla şarj yiyor bunu ancak güncelleştirme yada root çözer gibi ayrıca güzel tema uygulama falan paylaşmaktan çekinmeyin :D

• muthis bir ekran kalitesi var.Z2 den daha cok hosuma gitti sadece sarj sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seryus

Biri lütfen beni aydınlatabilir mi telefonu yarın almayı düşünüyordum kullanım süresi tatmin edici ise yani en azından rahat bir günse alacağım

1 gunu rahat cikartiyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.