Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mokandan38

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

arkadaşlar bende 5 gündür bu telefonu kullanıyorum 2 senedir note 2 kullanıyordum telefonumu çaldırınca 1 haftalık bir araştırma sonucu sony den biraz pazarlık yaptırarak 1150 liraya c4 aldım. bende sizin faydalanmanız için note 2 ye göre + ve- lerini paylaşacağım.olumlu olarak ekran çözünürlük parlaklık çok tatmin edici.stamina modu olmazsa olmazı diyebilirim (ilk aldığımda tamamen hayal kırıklığına uğradım şarjı çok berbatmış dedim içimden ta ki staminayı açana kadar.)note 2 kadar iyi olmasada 2600 için iyi bi performans sunuyor 1 günü rahat çıkarıyor stamina modundayken tabikide.note 2 5.5 inc di taşıma sıkıntısı yaşıodum ele tam oturmuodu.buda 5.5 inc olmasına rağmen ele tam oturuo ve tasarımıda bence çok iyi bence.note 2 ile kamerasını kıyaslamıycam bariz üstün arkadaşımın note 3 ü ile karşılaştırdım note 3 le aynı hatta daha iyi bile diyebilirim.antutu 46k sonucu çıktı konuya çok vakıf değilim ama araştırmalarıma göre orta segment için çok iyi bi skor bu.bide telefona ısınıyor diyenlere çok şaşırdım 2 saatten fazla aralıksız internete bağlandım aşırı bi ısınma yok ama oyun oynamadığım için oyun oynarken ısınıyorsa orasını bilemem.
    eksilere geçelim
    kimse bu konuda bişey yazmamış şaşırdım kutunun içinden çıkan batarya 0.85 ma bu tam bir rezalet telefon 3.5 saatte şarj oluo note 2 bataryası 2 ma di ve 1.5 saatte şarj oluodu. acaba bi benim kutumdan mı çıktı bu dandik batarya.bu şarj süresi canımı çok sıkıyo.bazı yorumlarda m4 kullanan arkadaslar sarj ettikce süresinin de azaldığını sölemiş ins bu telefondada öle olur.kimsenin dile getirmediği bir eksi karşı tarafın sesi biraz daha fazla gelebilirdi konuşmacının sesini artırma diye bi ayar var diyebilirsiniz bu ayarda çok verimli olmamış bence çünkü ses artıyor ama ses kalitesi çok düşüyor.note 2 ile kıyasladığımda bir eksi.ve şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği ben bunu özellik olarak bile görmediğim için akıllı telefonların hepsinde vardır diye düşünüodum ki(ablamın s 3 minisinde bile var) sadece programlar üzerinden görüntülü görüşülüyor. bir ekside forumdaki arkadaşlar bahsetmiş telefon masanın üzerinde falan durduğunda arka hoparlörden %90 lık bi ses kaybı yaşıyor neredeyse ses duyulmuyacak yani.
    söleyeceklerim bunlar. . kutudan çıkan bataryalarınız ve şarj sürelerinizle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.genel olarak iyi telefon alan arkadaşlar hayırla kullanır ins

Malesef şarj adaptörü çok kötü sonny neden böyle birşey yapmış anlayamıyorum.Farklı adaptörlede şarj etmek istemediğim için yapacak birşey yok malesef, belkide yavaş şarj olması batarya açısından olumlu olabilir.Çünkü hızlı şarj özellliğinin batarya ömrünü azalttığını okumuştum.
    Ses konusunda bana gelen ses gayet iyi hatta karşımdakinin sesini yanımda oturan kişi bile duyabiliyor ama konuştuğum 3 kişiden 2si benim sesimin az geldiğinden şikayetçi oluyor bunu anlamış değilim kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadığını söylediler. Bir süre daha deneyip yine aynı şikayetleri alırsam servise verebilirim telefonu.

Mikrofon gürültü azaltma diye bi seçenek var onu açtınızmı

O ayar nerdedir hocam rica etsem söyleyebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu telefonun arka yüzeyi nasıldır ? kolay çizilirmi ? parlakmı matı birde müzik dinlerken video izlerken dış hoparlör yüksekmi çoğu yerde hoparlörün 97 db olduğuna vurgu yapmılmış
  • bu ciahzın ekranı çizilmeye dayanıklımı sizce? jilatin vs gereklimi acaba ?

gerekliyse tam uyumlu hangi jilatini önerirsiniz.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Arka sayfalarda kılıf ve kırılmaz cam önerdim oraya bakın link var uygun ve kaliteli N11 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende 5 gündür bu telefonu kullanıyorum 2 senedir note 2 kullanıyordum telefonumu çaldırınca 1 haftalık bir araştırma sonucu sony den biraz pazarlık yaptırarak 1150 liraya c4 aldım. bende sizin faydalanmanız için note 2 ye göre + ve- lerini paylaşacağım.olumlu olarak ekran çözünürlük parlaklık çok tatmin edici.stamina modu olmazsa olmazı diyebilirim (ilk aldığımda tamamen hayal kırıklığına uğradım şarjı çok berbatmış dedim içimden ta ki staminayı açana kadar.)note 2 kadar iyi olmasada 2600 için iyi bi performans sunuyor 1 günü rahat çıkarıyor stamina modundayken tabikide.note 2 5.5 inc di taşıma sıkıntısı yaşıodum ele tam oturmuodu.buda 5.5 inc olmasına rağmen ele tam oturuo ve tasarımıda bence çok iyi bence.note 2 ile kamerasını kıyaslamıycam bariz üstün arkadaşımın note 3 ü ile karşılaştırdım note 3 le aynı hatta daha iyi bile diyebilirim.antutu 46k sonucu çıktı konuya çok vakıf değilim ama araştırmalarıma göre orta segment için çok iyi bi skor bu.bide telefona ısınıyor diyenlere çok şaşırdım 2 saatten fazla aralıksız internete bağlandım aşırı bi ısınma yok ama oyun oynamadığım için oyun oynarken ısınıyorsa orasını bilemem.
    eksilere geçelim
    kimse bu konuda bişey yazmamış şaşırdım kutunun içinden çıkan batarya 0.85 ma bu tam bir rezalet telefon 3.5 saatte şarj oluo note 2 bataryası 2 ma di ve 1.5 saatte şarj oluodu. acaba bi benim kutumdan mı çıktı bu dandik batarya.bu şarj süresi canımı çok sıkıyo.bazı yorumlarda m4 kullanan arkadaslar sarj ettikce süresinin de azaldığını sölemiş ins bu telefondada öle olur.kimsenin dile getirmediği bir eksi karşı tarafın sesi biraz daha fazla gelebilirdi konuşmacının sesini artırma diye bi ayar var diyebilirsiniz bu ayarda çok verimli olmamış bence çünkü ses artıyor ama ses kalitesi çok düşüyor.note 2 ile kıyasladığımda bir eksi.ve şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği ben bunu özellik olarak bile görmediğim için akıllı telefonların hepsinde vardır diye düşünüodum ki(ablamın s 3 minisinde bile var) sadece programlar üzerinden görüntülü görüşülüyor. bir ekside forumdaki arkadaşlar bahsetmiş telefon masanın üzerinde falan durduğunda arka hoparlörden %90 lık bi ses kaybı yaşıyor neredeyse ses duyulmuyacak yani.
    söleyeceklerim bunlar. . kutudan çıkan bataryalarınız ve şarj sürelerinizle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.genel olarak iyi telefon alan arkadaşlar hayırla kullanır ins

Malesef şarj adaptörü çok kötü sonny neden böyle birşey yapmış anlayamıyorum.Farklı adaptörlede şarj etmek istemediğim için yapacak birşey yok malesef, belkide yavaş şarj olması batarya açısından olumlu olabilir.Çünkü hızlı şarj özellliğinin batarya ömrünü azalttığını okumuştum.
    Ses konusunda bana gelen ses gayet iyi hatta karşımdakinin sesini yanımda oturan kişi bile duyabiliyor ama konuştuğum 3 kişiden 2si benim sesimin az geldiğinden şikayetçi oluyor bunu anlamış değilim kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadığını söylediler. Bir süre daha deneyip yine aynı şikayetleri alırsam servise verebilirim telefonu.

Ayarlar>çağrı>mikrofon gürültü azalt bi deneyin belki faydası olur.
    bende hep açık duruo bu seçenek.

• Ürün çıkalı uzun bir süre oldu ama hala ne meşhur YouTube kanallarında nede türkçe sitelerde adam akıllı bir inceleme mevcut hepsi bir şeyi söyleyip diğerini söylemiyor, birine giriyorsun kamera güzel diyor diğeri ben beğenmedim diyor öbürü bataryası ölü bunun diyor hepsi farklı bir telden çalıyor anlamadım ki, önümüze gerçek değerler koyarak inceleyen site yok henüz, yabancı kaynaklı gsmarena yada phonearena gibi sitelerde de incelemesi mevcut değil maalesef. Şu telefon Erdi beyin eline bir geçseydi de ayrıntılı, güzel ve keyifli bir inceleme izleseydik
    Bu arada sitedeki arkadaşlara sözüm yok paylaştıkları görüşler değerlendirmeler gayet iyi ve güzel, düşünceli davranıyorlar ama insan birde kapsamlı bir video görmek istiyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eksilere geçelim

Ayarlar>çağrı>mikrofon gürültü azalt bi deneyin belki faydası olur.
    bende hep açık duruo bu seçenek.

Teşekkür ederim birde öyle deniyeyim :) umarım faydası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada bir konuya açıklık getireyim cihazı vatan computer'dan aldım oradan aldığım ürünün de garantisi eurosia yani içiniz rahat olsun.

Eurosoia yanlış yazım oluyor. Eurasia doğrusu, Sony Euraisa. Sony Türkiye garantisi anlamına geliyor.

Eurasia Avrasya demek? Yani bir bölge?

Konumuz cografya degil. Burda sony garantisinden bahsediyoruz. Aciklamamda o yonde.

• Bir telefondan o kadar çok beklentimiz oluyor ki o yüzden cihazları beğenmiyoruz bugün bir lg g4 alsak şarjı 5 gün gidecek değil ya aktif kullanımda yine 1 gün gider ki hadi 1,5 gün olsun ben htc evo 3D den geçtim c4'e hız olsun şarj süresi,ekran olsun beni gerçekten tatmin etti beni 2-3 sene götürür bu cihaz. Artılarının yanında tabikide eksileri var cihazın ama bu eksiler öyle büyük eksiler değil ben şiddetle öneriyorum telefonu eğer bütceniz bu aralıklardayda düşünmeden alın derim.

• virus18 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız :D biraz aç gözlüyüz

• Arkadaşlar;

hızlıaldan bu cihazdan sipariş verdim bugün, gg dende 3ekran koruyucu sipariş ettim yarın elimde olur inş.

beyazını aldım arka kısım matmı parlakmı ?

malzeme kalitesi nasıl ?

dış sesi nasıl ?

birde z3-z3 compact vs cihazlarda olan kasa açıklığı yani ekranla kasanın birleştiği kısımlara kağıt girme durumu varmı ?

BİRİSİ CEVAP VERİRSE SEVİENCEĞİM.
  • Arkadaslar oncelikle cok guzel telefon. Bu fiyata bilindik marka orjinal turkiye garantili daha iyi bir telefon yok. Simdi sunu sorucam. Goruntulu gorusme icin uygulama tavsiyesi. Bi aralar VIBER ve WHATSAPP ucretsizdi. simdi boyle bir program var mi. Yani gorusme yaparken Mobil veri acik oluyordu ama azalmiyordu. Boyle bir kampanya diyorum

• Arka taraf mat. siparis verdim bende daha gelmedi. Bimekste teshir urunu incelemistim. ama kagit girme durumuna dikkat etmedim.

• Arkadaslar oncelikle cok guzel telefon. Bu fiyata bilindik marka orjinal turkiye garantili daha iyi bir telefon yok. Simdi sunu sorucam. Goruntulu gorusme icin uygulama tavsiyesi. Bi aralar VIBER ve WHATSAPP ucretsizdi. simdi boyle bir program var mi. Yani gorusme yaparken Mobil veri acik oluyordu ama azalmiyordu. Boyle bir kampanya diyorum

O ayar cok gürültülü bir ortamdaysaniz ortam sealeri ile birlikte sizin sesinizi de kesiyor. O ayar kapali dursun zira gereksiz hassas.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

O ayar cok gürültülü bir ortamdaysaniz ortam sealeri ile birlikte sizin sesinizi de kesiyor. O ayar kapali dursun zira gereksiz hassas.

Hmmm kapatayım o zaman :) sanırım benim ses sorunum hatlardan kaynaklı bugün birçok görüşme yaptım herhangi bir şikayet almadım inşallah bidaha da almam :)

Aynisi benim de basima gelmisti. Bu ayari kapali konuma getirdigimden beri sorunum yok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihx60

%14 ten sonra 3 saniyede bir azalmaya başladı SS de belli oluyor 2 gün önce de aynı böyle olmuştu bu sorun sanırım mtk kaynaklı önceki telefonum discovery de de 14 ten sonra hızlı düşüşe geçiyordu eğer battery drop olmasaydı 6 saat alırdım gibih

Hocam benim ekran boştayken %64
    Ekran %18 yiyor anlayamadım nerden kaynaklanıyor bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada bir konuya açıklık getireyim cihazı vatan computer'dan aldım oradan aldığım ürünün de garantisi eurosia yani içiniz rahat olsun.

Eurosoia yanlış yazım oluyor. Eurasia doğrusu, Sony Euraisa. Sony Türkiye garantisi anlamına geliyor.

Eurasia Avrasya demek? Yani bir bölge?

Konumuz cografya degil. Burda sony garantisinden bahsediyoruz. Aciklamamda o yonde.

Eurasia garanti demek değil insanları yanlış yönlendirmeyin coğrafi bir yön.

• An itibari ile 1044 TL ye n11 üzerinden aldım.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.