Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

quote:

quote:

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...

Hocam benim telefon boştayken çok sarj yiyor mesela şuanda Wifi herşey kapatıp yatayım sabah 11 gibi kalkayım %12den fazla yer
    Şuan %78

Edit: %77 oldu

Bunu denemek lazım, emin olamadım ama şöyle bir hesap yaptım:

Telefoın standart kullanımda ortalama 48 saat giden bir şarja sahip.
    Standart kullanım nedir? Az konuşma, biraz uygulama ya da müzik, 3G açık diyelim.
    Bu durumda "100/48=" saatte %2 şarj kaybeder demek.

O zaman yaklaşık 6 saat uyuyan birisiysen, normal değil mi aslında?
    Tabi bu durumda diyebilirsin ki "o hesap kullanımdaki telefon için geçerli, ben kullanmıyorum ki uyuyorum o anda". Bunda da haklısın, dediğim gibi denemek lazım.

Şu an uyandım ve yüzde 61 sarj hocam

Hocam ayarlar>güç yönetimi>pil kullanımı deyin en üstteki uygulamalara bakın bir uygulama şarjınızı sömürüyor olabilir o kadar şarj düşmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 8 Temmuz 2015; 11:46:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crocoboy

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Benim telefon niye az çekiyor anlamış değilim :(

Bu bahsettiğin sorun bendede var hocam eski teleefonumun full çektiği yerlerde iki çubuk falan çekiyor

2g 3g farkı olabiirmi acaba yani eski telefonun 2g ile ful çektiği yerde bu cihaz 3g istasyonu algılayıp 2 çubuk çekiyor olabilirmi.daha önce yaşadığım bir mevzuydu aklıma geldi.

Daha önceki telefonumda 3G destekliydi dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

kutudan ekran jilatini çıkıyormu t2 ultrada vs çıkıyordu

Benimkinden çıkmadı.

• virus18 kullanıcısına yanıt
    iki telefonda 3g destekli olsa bile fark olabiliyor.
  • Şu çekme sorunu hakkında bir şey daha söylemek istiyorum bence görüntü de sorun var yani gösterimimde çünkü bazen tek diş oluyor ve hiç konuşurken sorun olmuyor hatta tek diş 3g ile baya hızlı internette dolaşıyorum falan gps de o şekilde bir sorun vardı inşallah gümcelleştirmeler ile düzeltilir. yukarıda arkadaşda bahsetmiş bende farkettim güncelleştirme çıkmış şuan ama sürüm güncel diyor.

• Hayırlı olsun bende beyaz kullanıyorum heralde 1.200 e alan bir ben varım vatan dan :D

• Merhaba arkadaşlar.

1850tl Paralel İthalat Note 4,
    1199 TL Sony Garantili xperia C4
    1350tl Paralel İthalat Sony Z2
    1850TL Paralel İthalat Sony Z3

Bu üç telefon arasında kaldım. Sizce note 4 ne kadar gider, çok büyük gelirmi, pişman olurmuyum?
    Veya C4 hem ucuz hem Kaliteli gibi, bana yetermi?
    Telefonda whatsapp'ta takılır, müzik dinler, oyun oynarım.
  • quote:

Hayırlı olsun bende beyaz kullanıyorum heralde 1.200 e alan bir ben varım vatan dan :D

Tesekkurler:) GG ucuza geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTekce

Merhaba arkadaşlar.

1850tl Paralel İthalat Note 4,
    1199 TL Sony Garantili xperia C4
    1350tl Paralel İthalat Sony Z2
    1850TL Paralel İthalat Sony Z3

Bu üç telefon arasında kaldım. Sizce note 4 ne kadar gider, çok büyük gelirmi, pişman olurmuyum?
    Veya C4 hem ucuz hem Kaliteli gibi, bana yetermi?
    Telefonda whatsapp'ta takılır, müzik dinler, oyun oynarım.

Son iki kelimeyi okuyana kadar C4 direkt olur diyecektim. Sony-TR garantisiyle indirimleri falan denk getirip 1000-1100TL arasina alma sansiniz var.

Oyun tum cihazlari en cok yoran uygulama. Yalniz bunun icin de C4 alip almamakta tereddut etmeye bence gerek yok. Yanlis bakmadiysam C4'un Galaxy S5'ten yukzek Antutu skoru vardi. Yine de oyun oynamadigim icin oyun konusunda net bir sey soylemem dogru olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda bahsettiğim güncelleme kurulabilir durumda, hayırlı olsun

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★
  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Ya böyle güzel haberler verin işte :D internetim az eve gidince direk yüklüyorum bakalım nasıl iyileştirmeler olmuş. Benim beklediğim hat çekim gücü ve telefonun boşta şarj yemesi bunları düzeltmişlerse cillop :D

• Bu arada demin kendi antutu rekorumu aldım mutluyum sık sık güncelliyorum ki alacak arkadaşlarda fikir sahibi olsun. - 46296 -

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

quote:

quote:

quote:

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...

Hocam benim telefon boştayken çok sarj yiyor mesela şuanda Wifi herşey kapatıp yatayım sabah 11 gibi kalkayım %12den fazla yer
    Şuan %78

Edit: %77 oldu

Bunu denemek lazım, emin olamadım ama şöyle bir hesap yaptım:

Telefoın standart kullanımda ortalama 48 saat giden bir şarja sahip.
    Standart kullanım nedir? Az konuşma, biraz uygulama ya da müzik, 3G açık diyelim.
    Bu durumda "100/48=" saatte %2 şarj kaybeder demek.

O zaman yaklaşık 6 saat uyuyan birisiysen, normal değil mi aslında?
    Tabi bu durumda diyebilirsin ki "o hesap kullanımdaki telefon için geçerli, ben kullanmıyorum ki uyuyorum o anda". Bunda da haklısın, dediğim gibi denemek lazım.

Şu an uyandım ve yüzde 61 sarj hocam

Hocam ayarlar>güç yönetimi>pil kullanımı deyin en üstteki uygulamalara bakın bir uygulama şarjınızı sömürüyor olabilir o kadar şarj düşmemesi lazım.

Vallahi durum böyle

• Bunda bir sorun var gibi bu kadar olmaması gerekiyor peki %69 diyor ya orda kaç saat üstüne tıklayıp bakar mısın bi?
    Arkadaşlar bu arada yazılım güncelleştirme işini sadece bilgisayardan yapabiliyorsunuz telefondan yapılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 8 Temmuz 2015; 16:31:22 >
  • Bu telefondaki mtk6752 işlemciyi jiayu s3 te kullanıyorum da gayet iyi iş çıkarmış mtk yeni nesil işlemcilerde. Gerçi bendeki telde 3 gb ram var. Qualcomm un sadece adı var kesinlikle..

• quote:

Bunda bir sorun var gibi bu kadar olmaması gerekiyor peki %69 diyor ya orda kaç saat üstüne tıklayıp bakar mısın bi?
    Arkadaşlar bu arada yazılım güncelleştirme işini sadece bilgisayardan yapabiliyorsunuz telefondan yapılmıyor..

18 saat 1 dakika 9 saniye
  • 1-2 haftadır kullanıyorum görüşlerimi yazayım:

-n11 den 1200 e siyah eurasia garantili olanı aldım

-Antutu 45-47 k arası değişiklik gösteriyor

-Ses kalitesi gayet iyi düzeyde ahize sesi de öyle kulaklık sesi kalitesi de gayet güzel

-2 gb ram gayet yeterli oluyor 600 mb civarlarında boş kalıyor sistem uygulamaları harici 40 civarı uygulama kurulu geçişlerde sorun olmuyor

-1 günü çok rahat çıkarıyorum 6-6.5 saat ekran süresi veriyor

Şimdi diyeceksiniz hiç mi kötü yanı yok tabiki var

-Arka kamerayı beğendim zaten ön kameraya laf yok fakat video kalitesini beğenmedim kumlu gibi çekiyor

-3D performansı çok da iç açıcı değil bazı oyunlarda fps düşmesi olabiliyor benchmarklarda da 3D biraz zayıf kalıyor

Denediğim Oyunlar:

Modern Combat 5 - Genellikle fps düşüşleri var

Mortal Kombat X - Akıcı

Gta SA ( Ful Grafik) - Akıcı ve şaşırtıcı gerçekten

Dungeon Hunter 5 - Arada fps düşüşleri var

Real Racing 3 - Akıcı

Ama 1100-1200 TL lik cihazdan bir de sony daha fazlasını beklemek haksızlık olur bence kısacası tavsiye ediyorum

• semihx60 S kullanıcısına yanıt
    Güzel bir inceleme olmuş cihazı alacak arkadaşlar için baya açıklayıcı buldum elinize sağlık
  • quote:

quote:

Bunda bir sorun var gibi bu kadar olmaması gerekiyor peki %69 diyor ya orda kaç saat üstüne tıklayıp bakar mısın bi?

18 saat 1 dakika 9 saniye

Hiç o kadar bekletmedim telefonu ama yinede fazla gibi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.