Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuksek

O kılıfı siz de öneriyorsunuz yani. O zaman ben de ona yöneleyim. Kırılmaz camı telefoncularda sorunsuz taktırırız herhalde?

Vallahi hocam ben kırılmaz film sordum sadece 30 TL çeken de oldu 40 TL çeken de oldu silikon kılıf + film 24'e aldık n11'den.
    Sanmam bedavaya yapıştıracaklarını şu anda video izliyorum ben yapıştıracağım problem olmuyormuş zaten.
  • Ben de bir ara sipariş vereyim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 7 Temmuz 2015; 17:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya c4 guzel ama cok buyuk geldi.Z1c ile c4 arasinda kaldim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 7 Temmuz 2015; 18:48:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisine 5 inç ekranı sınır koymuş biri olarak, C4'ü çok beğendim ve aldım. Bir hafta oldu, hafif hafif küçülüyo sanki :) Yine de 5 inç olsa benim için daha pratik olurdu.

• MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=X1N6ol6H5Cg yanlışın var bu testte gayet akıcı oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTkc

Hocam oyun performansı nasıl? İncelemelerde asphalt 8 oyununda oldukça donduğunu ve sıkıntılı olduğunu gördüm. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=X1N6ol6H5Cg yanlışın var bu testte gayet akıcı oynatıyor.
  • Telefonu alma arefesindeyim tek acabamı dediğim konu bataryası telefonu günlük 5 ,6 saat nette sörf ile kullanırım genelde umarım sıkıntı yaratmaz.kullanan arkadaşlar şu ana kadar batarya süresinden memnunmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crocoboy

Telefonu alma arefesindeyim tek acabamı dediğim konu bataryası telefonu günlük 5 ,6 saat nette sörf ile kullanırım genelde umarım sıkıntı yaratmaz.kullanan arkadaşlar şu ana kadar batarya süresinden memnunmusunuz ?

Hocam ben şu an olması gereken süreyi almadığımı düşünüyorum.
    Batarya açılır 1 haftaya diyor arkadaşlar ama bilemedim. 5,6 saat sörfü verir mi bilemem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Ben de bir ara sipariş vereyim o zaman.

Bu arada hocam hiç kabarcık kalmadan yapışıyor güzelce sadece bir kere kaldırıp tekrar yapıştırdım mis gibi oldu.
    Kendiniz de yapıştırabilirsiniz.

Arkadaşlar, C4'ü 1100 TL'ye , 64 GB Toshiba microsd kartı 80 TL'ye , Silikon Kılıf + Kırılmaz ekran filmini de 24 TL'ye aldım.
    İlgili linkleri vereyim:

http://www.n11.com/sony-xperia-c4-e5303-sony-eurasia-garantilidir-P66587889?cid=604001&gclid=CMiboe__rMYCFQsMcwodYFECfA
    http://www.hizlial.com/toshiba-64gb-class10-uhs-i-professional-microsdxc-kart-bellek/10669943?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10693602
    http://www.n11.com/sony-xperia-c4-kilif-silikon-kirilmaz-cam-film-P66083846

Düz hesap 1205 TL'ye tüm donanımı tamamlamış oldum, yanından çıkan kulaklığı beğenmeyen arkadaşlara da kipada 25 TL'ye satılan SONY MDREX15LP'yi öneririm, kulaklığın iç kısmındaki kağıdı kalem yardımıyla delin koparıp atın 10 numara ses kalitesi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: skymoonraider

Tsk ederim :)

http://www.epttavm.com/item/10744250_sony-xperia-c4

burdaki nasıl acaba,
    Sony garantili oldugunu yazmıs

Satıcı ürünün bir hafta sonra tekrar geleceğini söylemişti ben alırken.

http://www.n11.com/sony-xperia-c4-e5303-sony-eurasia-garantilidir-P66587889?cid=604001&gclid=CMiboe__rMYCFQsMcwodYFECfA

tekrar mesaj atıp sorun derim.

Tesekkur ederim :)

• Ben teknosadan 1100 tl ye aldim. kampanya hala devam ediyor mobil sitede. 100 lira dusmuyorsa 444 55 99 u arayin. Teknosa online satista biraz sikintili ama kim oldugu bilinmez saticidan alirsaniz karsinizda muhatab bulamazssiniz. Bence teknosa dan alin.

• ata1001 A kullanıcısına yanıt
    Ben de bu telefondan almayı düşünüyorum. Teknosa, Eurasia garantili olarak mı satıyor bu cihazı acaba? Eğer değilse, 100 lira fazla verip yetkili Sony satıcıısından almayı tercih edeceğim.
  • Arkadaşlar kulananlar cevap verebilir mi?Telefon cebe sığıyor mu?Bide sanki ön kamera çok iyi ama kaba mı duruyor sanki?Onun dışında telefona şeffaf kap bulunabilir mi bu modele?
  • merhaba, btsony den sipariş ettiğim c4 üm bugün elime ulaştı.1199 tl ödedim garanti konusunda daha önce sıkıntı yaşamamak için doğrudan sony bayisinden almayı tercih ettim.telefon gerçekten çok şık.ağır değil.büyük ekran telefonum hiç olmadı.bu yüzden endişeliydim ama telefonu elinizde rahatça tutabiliyosunuz. sorun yok. bugün ilk gün olduğundan dolayı telefonu keşfetmek için elimden düşürmedim sayılır.ısınma olmuyor dersem yalan olur ancak eski telefonum samsun galaxy wonder ın son zamanlardaki ısı derecesi ile karşılaştırırsak çoook çoook iyi. zaten ekranda uyarı çıkıyo çok ısınınca, ısınmadan dolayı kapanırsa uygulamanız kaydedilecektir gibi bir şey. saat 15.30 dan bu yana elimde.şu anda %80 şarjım var. telefondan çok fazla beklentim yok.öyle uzun süre oyun oynayan telefonla uğraşan biri değilim.orta halli bir kullanıcıyım diyelim.tavsiye ederim.güle güle kullanalım :)

• Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

KAfasına esen geliyor "benim soruma cevap verin" diye ortaya kaç kere cevaplanmış şeyleri atıyor... Şahane...

Polemik istemiyorum.İsteyen istediğini yapsın bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Burada soru soranlar hayatları boyunca hiç forumun eski sayfalarını okumayı deniyorlar mı acaba?

---
    Vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kymophobia -- 8 Temmuz 2015; 1:12:55 >
  • Benim telefon niye az çekiyor anlamış değilim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam benim telefon boştayken çok sarj yiyor mesela şuanda Wifi herşey kapatıp yatayım sabah 11 gibi kalkayım %12den fazla yer
    Şuan %78

Edit: %77 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 8 Temmuz 2015; 3:10:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

---
    Vazgeçtim...

Hocam sizin icin kirlilik yapmam soz.Siz darilmayin :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.