Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamadığım çevrem de alan da çok kişi var ama herkes siyah alıyor bi kendimde gördüm beyaz kim alıyor da beyazlar tükeniyor böyle :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zenfone 2 mi xperia c4 mü sizce? yazılım güncelleme desteği uzun süreli olsun istiyorum,telefonu 4-5yıl belki daha fazla kullanırım.kamera olarak sony önde sanırım fakat performans olarak asus öne geçiyor gibi.önerilerinizi bekliyorum
  • Beyaz bulamadıklarındandır. Cidden beyazı yok telefonun. Siyahını da kesinlikle almayacağım. Boşuna vakit kaybettirdi GG'deki elemanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Beyaz bulamadıklarındandır. Cidden beyazı yok telefonun. Siyahını da kesinlikle almayacağım. Boşuna vakit kaybettirdi GG'deki elemanlar.

Beyaz alın beyaz çok şık duruyor, yıllardır siyah telefon kullandım bu yüzden beyazı tercih ettim siyahtan daha şık duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle tercihiniz kesinlikle zenfone 2 den olmali. Haftada 1 kere sistem guncellestirmesi aliyor suaralar zentalkda goruruyorum ayrica ben zenfone 5 kullaniyorum ondan biliyorum hergun 1 asus uygulamasi guncelleniyor.ben gidip magazaya cihazi inceledim inanin bana cihaz ince geliyor en ince yeri 3mm ve hissettirmiyor. İntel islemci gercekten mtk ile kiyaslanmamali bence çünkü intel islemci ve zenui suana kadar kullandigim en stabil cihaz oldu zenfone 5 de boyle ise zenfone 2 dusunemiyorum bile. Pil olarak yine zentalkda gordum hatta ss ler var 5.30-6saat ekran suresi veriyor yani normal kullanimla 2 gun. Kamerada oyle soylendigi gibi kotu degil gayette guzel cekiyor ama c4 daha iyidir. Zenfone serisini cok lekeliyorlar soyliyeyim kullanmadan bilmeden okadar cok yorum atan varki saymakla bitmez. Sizin icin kamera cok onemliyse c4 performans,guncllestirme onemliyse zenfone 2

• hb9608 kullanıcısına yanıt
    100 lira daha ucuz olan bir telefonu kim önerir ki bu grupta :D yani o telefonu alan birisi önerir çünkü daha fazla veripte c4 alan Birisi gidip de Asus önermez sana ki bende c4 öneriyorum şuan :))

• Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    2-3 ay zenfone 5 kullandım ve ekran parlaklığı aşırı yetersiz geldiği için babama kakaladım telefonu ekran parlaklığı 400 nits zenfone 2 nin ekran parlaklığı ile aynı e kamerası da c4 den iyi değil bunu herkes biliyor. C4 ün hızı mı zenfone 2 hızı mı bilemem ama C4 yağ gibi akıyor ayrıyetten Asus ile sony marka olarak kıyaslanmamalı telefon sektöründe. Son bir ekleme asusun garanti olayı da kötü ilgi alaka yok. Ha güncelleme olayına gelecek olursak Asus zenfone 5 kullanıyorsunuz lolipop bu sene için rezillik idi Asus adına kaç kere yayından kaldırdılar Vs Vs bunun gibi şeylerin tekrarlamayacağı ne malum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 10 Temmuz 2015; 19:17:09 >
  • yani belki onlar da bu 2 telefon arasında kalmıştır ve c4ü neden tercih ettiklerini yazarlar,belki aralarında telefon konusunda benden bilgili olanlar ram ve işlemcileri,ekran parlaklığını kıyaslayabilirler diye soruyorum
  • hb9608 kullanıcısına yanıt
    Ben vatan A zenfone 2 almak için gittim ekran parlaklığı ve kamera yüzünden vazgeçtim açıkcası başka problemi yok diyorlar ama benim için ana problemler onlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 10 Temmuz 2015; 19:20:33 >
  • Ekran parlakligi bana gayet iyi geliyor dayimda xperia z3 var yanyana koydugumda zenfone 5 daha parlakti g3 le koydum tabi g3 farka bogdu o ayri ancak ekran parlakligi nit felan bilmem ama bana rahat geliyor gunes altinda felan rahat goruyorum. C4 un kamerasi hakkinda bisey bilmiyorum ama soylendigine gore c4 daha iyiymis ama zenfone 2 de uzmez.ayrica sony ve asus neden oyle bisey dediniz anlamadim ben gelip z3,z2 ile karsilastirmiyorumki kendi segmentini soyluyorum ayrica z serisi olsa daha güncelleme alir derdim ama c4 amiral gemisi olmadigi icin xperia z kadar onem verilmez ki zenfone kullananlar bilir ne kadar cok guncellestirme geldigini.lolipop bende suan kullaniyorum hic bi sorunla karsilasmadim sarj v.s ayni hatta daha akici oldu cihaz. Evet gordum sitede cok kaldirip koydular ama zenfone 5 segmentinde 5.0 alan cihaz sayisi 2 yi gecmez o 2 cihazda 5.0 ile telefonlar kasim kasim kasiliyor bkz.g3 beat asus biraz gec verdi ama duzgun verdi ayrica devamida gelicekmis zentalkda oyle haber yayinladilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinayaz23 -- 10 Temmuz 2015; 19:25:05 >

• sony ekran parlaklığıyla kamerasıyla önde.işlemciler de yakın birbirine diye düşünoyrum izlediğim videolardan.ancak sony nin c4e yapacağı güncellemeler benim sonyde karar vermemi engelliyor.açıkçası çok da bilmiyorum bu güncellemer ne kadar önemli,ilk akıllı telefonum olacak.4-5 sene kullanağımdan da güncellemeler önemli gibi geliyor
  • islemciler ghz olarak ayni ama model olarakta pek fazla fark yok
    multitasking e fazla onem vermiyosaniz 4 gb ramle 2 nin pek farki yok kamera tasarim ve ekran olarak c4 iyidir ama guncellemede de sony bilmiyorum fakat asus iyi

Hocam Z ile Asus ekran parlaklığı konusunda kesinlikle katılmıyorum sony nin parlaklık tamamen kapalıdır siz gördüğünüzde :D

• Hocam nit den ornek verdiginiz icin arastirdim nit i z3 600 nit yani arada cok bi fark yok bence kagit uzerinde. Ama nit ne kadar dogru emin olamadim acikcasi g3 570 diyor ama z3 le yanyana koydugumda (biri ablamda biri dayimda var)arada daglar kadar parlaklik farki vardi. Zaten ben zenfone 5 cok parlak ucuyor felan demiyorum ama gunes isiginda rahat gorebiliyorum yinede ama gercekten z3 ile zenfone 5 i yanyana son parlaklikta koydugumda zenfone 5 az daha parlakti aksam dayim geldiginde emin olmak icin bidaha bakacagim

Valla hocam bir bakın çünkü ben de şaşırdım :D
    Bu arada dayınızın telefonunun otomatik parlaklığa ayarlanmış olma ihtimali yüksek ayarlar ekran bölümüne girin otomatik parlaklığı oradan kapatıp ekran parlaklığını fulleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 10 Temmuz 2015; 19:58:34 >
  • Beyaz aldık ama umarım arkası cabuk kirlenmez

• 1050 liraya aldığım telefonun siyahı vardı, beyazı yok diye istemedim. İptal ettirdim.

Beyazı neredeyse hiç bir yerde yok. Hepsiburada'da bile sadece siyahı var.

Olan yerlerde fiyatı net 1200 lira.

Siyah yerine beyaz almak için 150 lira fark vermeyi kendime kabullendiremem. Biraz daha bekleyeyim diyorum bu sefer 1200TL'ye bile alamama durumum olacak. Hiç bir alışverişim bu kadar zor olmamıştı...

http://forum.donanimhaber.com/m_107876435/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

1050 liraya aldığım telefonun siyahı vardı, beyazı yok diye istemedim. İptal ettirdim.

Beyazı neredeyse hiç bir yerde yok. Hepsiburada'da bile sadece siyahı var.

Olan yerlerde fiyatı net 1200 lira.

Siyah yerine beyaz almak için 150 lira fark vermeyi kendime kabullendiremem. Biraz daha bekleyeyim diyorum bu sefer 1200TL'ye bile alamama durumum olacak. Hiç bir alışverişim bu kadar zor olmamıştı...

http://forum.donanimhaber.com/m_107876435/tm.htm

Ben dün beyazını 1199 A hızlısı dan aldım. Bugün elimde oldu sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Hayırlı olsun beyaz alarak beni yalnız bırakmamışsınız :D imzalar mevcut bu arada :)

Sizin beyazın arka kısmında Vs kirlenme oluyormu. Bugün elimde biraz kirlidir kutuyu açar açmaz arkası elimden kirlendi sildim kolonya ile geçti

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Silikon şeffaf kılıf ile kullanıyorum ben o yüzden sorun olmuyor :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.