Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugi2528

Silikon şeffaf kılıf ile kullanıyorum ben o yüzden sorun olmuyor :)

Silikon gibi değilde kılıf olarak plastik şeffaf arka kısım varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scr 38 kodlu orjinal kılıf var fakat daha tr ye gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

1050 liraya aldığım telefonun siyahı vardı, beyazı yok diye istemedim. İptal ettirdim.

Beyazı neredeyse hiç bir yerde yok. Hepsiburada'da bile sadece siyahı var.

Olan yerlerde fiyatı net 1200 lira.

Siyah yerine beyaz almak için 150 lira fark vermeyi kendime kabullendiremem. Biraz daha bekleyeyim diyorum bu sefer 1200TL'ye bile alamama durumum olacak. Hiç bir alışverişim bu kadar zor olmamıştı...

http://forum.donanimhaber.com/m_107876435/tm.htm

Bende beyaz istedim ama 1044 e mal olunca rengi umurumda olmadı inan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kılıf nasıl bir kere alıyoruz iyisi olsun istiyorum

Link
    http://www.hepsisony.com/?urun-7599-sony-scr38-style-cover-stand-|-siyah

Beyaz telefonuma siyah alıcam hem şık olsun hemde kirlenmesin

• Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    İyileştirme güncellemesi geliyorsa sürekli o telefon tam olmadan çıkartmışlardır demek, ama sistem güncellemesi alıyorsa o telefon güncel demektir , telefonu resmen satıyormuş gibi bir haliniz var, açıkcası 2 telefona da sahip değilim tarafsız davranıyorum ve bende kendime iyi bir telefon arıyorum, zenfonun kamerası açıkcası leş, girip örneklere bakabilirsiniz, ön kamera konusunda tartışmayacağım bile, pil konusunda haklı olabilirsiniz intelin yeni nesil işlemcileri çok az güç harcıyor, ama bunlara rağmen c4 le yarışamaz mtk işlemcilerin hiçbir sorunu yok sadece güncelleme kısmında sorun çıkartıp kaynak kodları paylaşmıyorlar ama o sorunda yavaş yavaş kalkıyor, yinede tercihler bize kalmış birşey, dh de inceleme var kısada olsa 2si1 de bahsettiler girin izleyin kalın mı değil mi yada kamerası nasıl

• Ben incelemelere bakmam cogu tarafli olur gidip cihazi bi magazada incelerim dediginiz hic biseye katilmiyorum . Ayrica bataryada zenfone 2 daha iyi ss var isterseniz atim ki bendeki ss den daha iyi alanlar var.arka kamera soylendigi kadar kotu degil orneklere bende baktim yakinlastirinca bozuluyormus gibi ama zenfone 2 de hic te oyle gozukmuyor gayet guzel cekiyor. Ayrica on kamera c4 daha iyidir ama zenfone 2 hayatya uzmez genis acili ve net kamerasi var ama c4 daha iyi tabiki ayrica intel ile mtk yi karsilastirmak tamamen bilgisizliktir mtk ne kadar iyi donanim koyarsa koysun su anlik takilmalardan kurtulamiyor

C4 kullandin mi ya da denedin mi ki mtk islemciler takiliyo diyorsun zf2 kamerasini ovup durma bizzat bimeksden test ettim cop kamerasi ki c4 de zf2 de gayet akici telefonlar

• Arkadaslar birde bu telefon nasil ince mi cebe sigiyor mu?

• Ben ovuyormuyum sadece soylendigi kadar kotu degil diyorum kullanmadan etmeden zenfone serisini kotuluyorlar onu soyluyorum neyse c4 konusundayim tabi kendi telefonuzu savuncaksiniz haklisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hb9608

arkadaşlar zenfone 2 mi xperia c4 mü sizce? yazılım güncelleme desteği uzun süreli olsun istiyorum,telefonu 4-5yıl belki daha fazla kullanırım.kamera olarak sony önde sanırım fakat performans olarak asus öne geçiyor gibi.önerilerinizi bekliyorum

C4 tabiki

Hocam zenfone kullandım ben akıcıklıkta falan hiçbir sorun yok zaten gayet kaliteli telefonlar yapmışlar. Ama kalitenin bir değerlendirmesi vardır. Neye göre kaliteli diye soracak olursan fiyatına göre derim ben. Bu arada ben dediğim gibi vatan'a zenfone16 gb almak için gittim cihaz açıktı test ettim evet oyunlarda falan gerçekten fiyata göre güzel performans veriyor. Ama dediğim gibi kamerası beni tatmin etmedi ön kamerası fena değildi ama arka kamerasını beğenmedim zaten almamamın asıl nedeni parlaklığı takıntımı dersininiz ne dersiniz bilmem ama parlaklık olayı tamamen soğuttu beni zenfone 2 den.
  • Arkadaslar esime alacağım ..

Fakat tester olarak kurcalamamiz lazim ezbere almamak icin her ne kadar netten.gostersemde fiziki olarak kurcalamak ona gore almak istiyor bizim hanim.

Toriuma gitmek niyetim cunku teknosa sony center ve bimeks var.

Sorum su binekste tester goren denk yada olup olmadigini bilen varmi C4 icin.

Tesekkurler.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Ben teknosa ve vatanda incelemiştim :)
  • Hocam oda sizin gorusunuz zaten ben cihazi burda s6,g4 le kiyaslamiyorumki kendi segmenti icin soyluyorum ben c4 cok kotu,cop v.s demiyorum c4 de fiyatina gore guzel cop ozellikle on kamerasinin cok iyi oldugunu soyluyorlar ben tasariminida begendim kesinlikle fiyatina gore alinir ama benim gorusum belkide zenfone serisi kullandigim icindir zenfone 2 den yana olurdu. Hocam tarafsiz olalim ben c4 konusunda yaziyorum herkez bana karsisilahlanmis resmen ayni sekil zenfone 2 konusunda c4 daha iyi desem zenfone 2 konusunda yuklenirler nedesem bos yani

Haklısın dostum zevk renk meselesi biraz abarttım bende kusura bakma :D
  • Cihaz sahipleri konudaki en cok sorulan sorulari derleyip youtube'da detayli bir inceleme yapsa cok guzel olur.

• Estağfurullah

• bende bugün kardeşime telefona bakmak için adana m1 mediamarkt a gittim sony c4 ile asus zenfone 2 yi kıyaslayacaktım fakat mağazadaki asus arızalı galiba şarja taktım baya bekledikten sonra açıldı ama 5-10 dk sonra şarja takılı olduğu halde şarjı bitip kapandı.onun için pek kıyaslayamadım

öncelikle mağaza çalışanlarına güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş oldum mağazadaki görevli asus zenfone 2 nin 4 çekirdeğinin 2 si gerçek 2 si sanal ve 4 gb raminde 2 gb ı gerçek 2 sinin sanal olduğunu söyledi mağaza çalışanına iyi sallıyon demek geldi içimden ama tabi demedim mağazadaki çalışanları hangi firmadan fazla para alıyorlarsa onu satmaya çalışıyor bana 1gb ramli htc desire 626g yi ve sony c4 ü gösterdiler gösterdikleri telefonun iyi veya kötü olması pek umurlarında değil ve ayrıca asusu elime aldığımda telefon mavi ışık modundaydı onu değiştirdim canlı moda getirdim.

sony c4 ile asus zen 2 nin ekranını kıyasladığımda sony c4 de renkler daha güzeldi ve ekran parlaklığı çok daha yüksekti

asus zenfone 2 10.9mm kalınlıkta olmasına rağmen o kadarda kalın gelmiyor ele kavisli yapısından dolayı telefonu bir elinize almanızı tavsiye ederim

asus zenfone 2 nin gold rengi vardı mağazada ancak arka kapak mesut çevikin ön incelemede belirttiği gibi lg g3 ten daha iyi metal hissi yerine direk plastik hissi veriyor bu belki gri renkte farklıdır bilemiyorum gold renk ve 16 gb lık model için konuşuyorum ben

teknosada da sony c4 ile sony z2 yi yanyana gördüm c4 ün ekran parlaklığı z2 den daha parlaktı. c4 ün ekranı z2 den daha güzel geldi ekranı benim gözüme

sony c4 ün rami 3 gb olsa asus zen 2 16 gb karşı direk c4 ü tercih ederim fakat ilerideki güncellemelerde 2 gb ram yetermi bilmiyorum fakat yinede c4 ü alcaz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hb9608

arkadaşlar zenfone 2 mi xperia c4 mü sizce? yazılım güncelleme desteği uzun süreli olsun istiyorum,telefonu 4-5yıl belki daha fazla kullanırım.kamera olarak sony önde sanırım fakat performans olarak asus öne geçiyor gibi.önerilerinizi bekliyorum

Tercih "kesinlikle" C4 olmalı.
    Zenfone 2 64 GB kullandım. O telefonu kullanmadan konuşuyorlar.
    Zenfone 2 alacağına Zenfone 5 al daha iyi.

Stabilite arıyorsan C4 zaten Asus'u her türlü katlar.
    İki günde bir, hatta gün aşırı, saçma salak yazılım güncellemeleri veriyor diye bir ürüne "iyi" ya da "diğerinden önde" denilebilir mi?

Denenmişi var, Zenfone 2 olmamış, ham meyve...

+
    2 sene sonra milyon $ verip almış olsan bile garantisiz bir telefon sahibi olacaksın.
    O zaman istersen CM falan kurarsın, daima güncele sahip olursun.

Sanırım yeterli cevabı arkadaşlar verdi hala yorum yapmama gerek yok size, intel henüz çok genç bir platform, kötü demiyorum ısı konusunda en iyisi diyorlar testler de bu yönde, ama bir anda mtk kötü işlemci damgası yemesinin nedeninin kaynak kod sorunu olduğunu herkes biliyor, zenfone 2 o fiyatla sony karşısında durabilirse iyi ama fiyatı aşağı çekmezlerse satışları zenfone 4 5 6 gibi olamaz

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.