Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 14 yasindayim birinde gorursem bir deneyecegim artik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Bendeki değerler bunlar.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

alttaki şerit bende siyah nasıl değiştirdiniz acaba

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    o kadar sorun olmaz diy düşünüyorum benim ilk telefonum ve baya bir büyük geldi sanki umarım alışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

quote:

Bendeki değerler bunlar.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

alttaki şerit bende siyah nasıl değiştirdiniz acaba

Tema ile değişti hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba bende neden değişmedi? Güncelleme yaptınız mı acaba?

• quote:

Acaba bende neden değişmedi? Güncelleme yaptınız mı acaba?

Hayır hocam güncelleme yapmadım bilmiyorum temadan temaya değişebilir. Bu temada şeffaf oluyor mesela klavye açıldığında siyah, ayar ekranın o renkte, ana ekranda duvar kağıdının renginde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 11 Temmuz 2015; 22:38:59 >
  • Sizce z1 mi yoksa bunu mu seçmeliyim z1 ghz ve kalite olarak daha iyi ama bu da ekran ve guncellik olarak daha iyi sirf ekrandan kaynakli bunu seçtim

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    Z1 arkadaşım kullanıyor su geçirme problemi varmış onlarda sanırım kapakçık takılıyormuş zamanla onlar gevşemiş öyle diyordu.
  • sony Xperia c4 sahibiyim telefon ancak bilgisayara bağlanacak güncelleniyor sony pc compionion indirin

• Güncellemede bir fark gördünüz mü ?

• Telefonu alalı 2-3 hafta olup bataryasının açıldığını düşünen arkadaşlar acaba telefonun şarj ömrü, uyku modunda şarj yeme ve şarj olma sürelerinde değişiklik oldu mu olduysa artık nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seryus -- 12 Temmuz 2015; 2:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seryus

Telefonu alalı 2-3 hafta olup bataryasının açıldığını düşünen arkadaşlar acaba telefonun şarj ömrü, uyku modunda şarj yeme ve şarj olma sürelerinde değişiklik oldu mu olduysa artık nasıl

11 gündür kullanıyorum. Telefon kapalıyken şarj yeme sorununu baştan beri yaşamadım. Beklemedeyken stamina mod kullanıyorum. Stamina seçeneklerinden "genişletilmiş kullanım"ı seçiyorum. Ve aklıma geldikçe arka planda açık olan pencereleri kapatıyorum. Şarj süresinde değişiklik hisssetmedim. Ama henüz bataryanın tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Wifi ve 3g karışık 5 saat ekran süresini rahat alıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde web ve döküman okuma...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Telefonu alalı 2-3 hafta olup bataryasının açıldığını düşünen arkadaşlar acaba telefonun şarj ömrü, uyku modunda şarj yeme ve şarj olma sürelerinde değişiklik oldu mu olduysa artık nasıl

11 gündür kullanıyorum. Telefon kapalıyken şarj yeme sorununu baştan beri yaşamadım. Beklemedeyken stamina mod kullanıyorum. Stamina seçeneklerinden "genişletilmiş kullanım"ı seçiyorum. Ve aklıma geldikçe arka planda açık olan pencereleri kapatıyorum. Şarj süresinde değişiklik hisssetmedim. Ama henüz bataryanın tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Wifi ve 3g karışık 5 saat ekran süresini rahat alıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde web ve döküman okuma...

Teşekkürler fakat hala kararsızlıktan gebercem C4 beni kullanım süresiyle korkutuyor diğer tarafta suya dayanıklı daha iyi tasarımlı ve daha uzun kullanım süresi vadeden m4 aqua da var onun da ekranının hd olması yetersiz geliyor bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Teşekkürler fakat hala kararsızlıktan gebercem C4 beni kullanım süresiyle korkutuyor diğer tarafta suya dayanıklı daha iyi tasarımlı ve daha uzun kullanım süresi vadeden m4 aqua da var onun da ekranının hd olması yetersiz geliyor bana

Ben m4 aqua almayı düşünürken bunu aldım. Aqua'dan vazgeçme nedenim hafıza sorunuydu. Bu sebeple iyi tercih yaptığımı düşünüyorum. Şu an telefon alıcak olsam, yine Aqua'yı eler fakat Lenovo'nun ben cihazı aldıktan sonra piyasa çıkan P70 modelini de kıyaslama listeme ekler, beklentilerime göre C4 ile P70 arasında kıyaslama/araştırma yapardım.

Kafanı iyice karıştırmak için yazmadım :)

• quote:

quote:

Acaba bende neden değişmedi? Güncelleme yaptınız mı acaba?

Hayır hocam güncelleme yapmadım bilmiyorum temadan temaya değişebilir. Bu temada şeffaf oluyor mesela klavye açıldığında siyah, ayar ekranın o renkte, ana ekranda duvar kağıdının renginde.

Temanın adını alabilir miyim? Yeni anladım olayı

• Arkadaşlar merhaba
    Cihazı alalı 1 hafta oldu, beyaz rengini tercih ettim , bir önceki telefonum iphone 5s di, iphone u değiştirme sebebim artık yanımda seyyar güç kaynakları ile gezmek istemeyişimdir, 3g açıkken öğlen 2 gibi şarjım bitiyordu, herneyse, C4 den bahsedeyim biraz,
    Bence bu cihaz şu ana kadar gördüğüm en iyi selfie fotoğraflarını çekiyor, bataryası iphone 5s kullanımının birebir aynısını kullanıyorum ( çağrı,sms,mail,foto v.s) gece 12 olduğunda henüz %10 şarjım kalmış görünüyor, tlf daha önce kullandığım Android telefonlara oranla daha stabil, cihaz büyük ekran gibi algılansada çok ergonomik, tek elle rahat kullanabiliyorum tabi ele göre değişir bu :) en sinir olduğum şey telefon yaklaşık 6 saatte doluyor yani batarya ağır şarj oluyor, acaba kutudan çıkan şarj aletinin çıkış gücünden mi kaynaklı diye düşündüm, Sony şarj aletinin çıkış gücü 1A, sonra samsung note 4 ün 2A gücündeki fast Charger aleti ile şarj ettim, oda 3 saatte doldurdu, geçenlerde tesadüfen kardeşimin nokia marka şarj cihazını gördüm batarya bitmişti ve tlf kapanmıştı, şarja taktım, tam 1 saat sonra şarjdan aldım aman tanrım ne göreyim şarjım %98 de, hemen çıkış gücüne baktım 1.3A yazıyor, bu şarj cihazını kardeşimden alıp ona sony şarj cihazını vererek evden ayrıldım,
    İkinci sinir olduğum konu ise, şu anda tatildeyim, akşam eşimle beraber bir fotoğraf çektirmek istedim, otel görevlisinin bi fotoğraf çekebilirsiniz rica ettik sağolsun çekti ama "abi karanlık çıktı dedi" Flash patlamıştı ama, sonra birkaç kez daha denedik hepsinde aynı sonuç, bu arada foto çektiğimiz yer hafif karanlıktı otel bahçesi yani sağdan soldan vuran ışıklar var hafiften, mesafe 2 mt, ama yüzümüzü anca sevebiliyoruz ışık o kadar kötü, bu işte bir gariplik var dedim, çünkü ışık çok güçlü vuruyordu, tüm gece çekimi süper otm v.s ayarları denedikten sonra Flash ayarlarından lamba modunu seçtim, lamba modu el feneri gibi sürekli ışığı açık tutuyor siz foto çekiyorsunuz, sonuç mükemmel! Yani ekranda gördüğünüz ışık gücünü fotoğrafa yansıtmış durumdaydı, 12 yıl fotoğrafçılık yapmış birisi olarak benim yorumum şu
    Makinanın vizör açıp kapama süresi ile Flash tavan yaptığı yani patladığı saniyenin yarısı kadar kısa sürede gerçekleşen bu an birbiri ile tam olarak eşleşmiyor, yani Flash patlıyor o sırada vizörün görüntüyü alması ve makinanın hafızaya kaydetmesi gerekiyor fakat gecikiyor yani Flash etkisini kaybederken görüntü alıyor vizör, bunların hepsi yarım saniyede gerçekleşiyor, bu olay umarım yazılımsal bir sorundur yoksa Flashlı fotoğraf çekmek işkence, yada lamba modunda çekeceksiniz oda ayrı işkence ışık sürekli açık kalıyor çünkü, yani göz alıyor,
    Bunlar dışında önemli bir gelişme yok arkadaşlar genel anlamda memnunum,

• İlker_topgul İ kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgilendirme :)

• [simage]
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★
    [/simage]
    Şarj oldukça iyi geldi
    2 saat dizi izledim mx player parlaklık 2/15
    İnternette gezdim parlaklık %10 civarı
    Stamina açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 12 Temmuz 2015; 13:53:04 >

• neden kımse cektıgı fotografları paylaşmıyor arkadaşlar ?
    arka kamerasını osellikle
  • Arkadaşlar z2 1500 e garantili Sıfır satılmakta, her iki cihazı kullanan arkadaşlar var mı? 300-350 lira farka değer mi
    Kronik bir sorun yaşayanlar oldu mu bilgilendirir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.