Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya en çok merak ettiğim şey şarj ne kadar gidiyor ve şarj etmek için gereken süre ne kadar?
  • Bu telefonun neden bir incelemesi yok doğru düzgün neden acaba kafama takılıyor sadece bazı kullanıcılar incelemiş burada sadece
    Birde selfie kamerası ovulmuş
    Neden inceleme yok çok ilginç .kimse resim paylasmak istemiyor o kadar ısrarla yazdım buraya. Ama sadece ilk sayfayı oku orada. Var dendi cevap olarak

Sony bence bu telefon hic değer vermiyor ve reklamını yapmıyor ya bir sorun var yada z3 ž3 plus gibi tellerin satışını etkilememek icin gündeme getirmiyor bir ilginçlik var . bu telefon da kafami kurcaliyor zenfone2 te alternatif olarak işin aslı ama bir turlu karar vermedim kısıtlı bilgiye ulaşabildi c4 hakkında
    .elime alip baktım fakat şarjı yoktu acamadim teknosada ilgilenmedi başka telle yönlendiriyor hemen . bu telefon resmen üvey evlat muamelesi görüyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Broadcom 802.11 n ağ bağdaştırıcı diye yazıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seryus

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Telefonu alalı 2-3 hafta olup bataryasının açıldığını düşünen arkadaşlar acaba telefonun şarj ömrü, uyku modunda şarj yeme ve şarj olma sürelerinde değişiklik oldu mu olduysa artık nasıl

11 gündür kullanıyorum. Telefon kapalıyken şarj yeme sorununu baştan beri yaşamadım. Beklemedeyken stamina mod kullanıyorum. Stamina seçeneklerinden "genişletilmiş kullanım"ı seçiyorum. Ve aklıma geldikçe arka planda açık olan pencereleri kapatıyorum. Şarj süresinde değişiklik hisssetmedim. Ama henüz bataryanın tam olarak oturmadığını düşünüyorum. Wifi ve 3g karışık 5 saat ekran süresini rahat alıyorum. Oyun oynamıyorum, genelde web ve döküman okuma...

Teşekkürler fakat hala kararsızlıktan gebercem C4 beni kullanım süresiyle korkutuyor diğer tarafta suya dayanıklı daha iyi tasarımlı ve daha uzun kullanım süresi vadeden m4 aqua da var onun da ekranının hd olması yetersiz geliyor bana

Ben m4 aqua almayı düşünürken bunu aldım. Aqua'dan vazgeçme nedenim hafıza sorunuydu. Bu sebeple iyi tercih yaptığımı düşünüyorum. Şu an telefon alıcak olsam, yine Aqua'yı eler fakat Lenovo'nun ben cihazı aldıktan sonra piyasa çıkan P70 modelini de kıyaslama listeme ekler, beklentilerime göre C4 ile P70 arasında kıyaslama/araştırma yapardım.

Kafanı iyice karıştırmak için yazmadım :)

Teşekkürler hadi bir şık daha eklendi :) bi araştırayım bakalım

P70 i biraz araştırdım fakat kullanım süresi haricinde her türlü konuda C4 ü daha üstün gördüm fakat eğer dedikleri doğruysa 46 gün gidebiliyormuş P70 fakat galiba C4 ü alacağım

• Ekran 720p ve 297 PPI. C4 ile başedemez.

• C4 ün ppi ve ekran parlaklığı değerleri kaçtı arkadaşlar?

• 401 PPI ve full hd

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

quote:

Orijinalden alıntı: virus18

quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

Acaba bende neden değişmedi? Güncelleme yaptınız mı acaba?

Hayır hocam güncelleme yapmadım bilmiyorum temadan temaya değişebilir. Bu temada şeffaf oluyor mesela klavye açıldığında siyah, ayar ekranın o renkte, ana ekranda duvar kağıdının renginde.

Temanın adını alabilir miyim? Yeni anladım olayı

Xperia blue note story theme adı.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığımız kaç nits

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Bu telefonun neden bir incelemesi yok doğru düzgün neden acaba kafama takılıyor sadece bazı kullanıcılar incelemiş burada sadece
    Neden inceleme yok çok ilginç .kimse resim paylasmak istemiyor o kadar ısrarla yazdım buraya. Ama sadece ilk sayfayı oku orada. Var dendi cevap olarak

Sony bence bu telefon hic değer vermiyor ve reklamını yapmıyor ya bir sorun var yada z3 ž3 plus gibi tellerin satışını etkilememek icin gündeme getirmiyor bir ilginçlik var . bu telefon da kafami kurcaliyor zenfone2 te alternatif olarak işin aslı ama bir turlu karar vermedim kısıtlı bilgiye ulaşabildi c4 hakkında
    .elime alip baktım fakat şarjı yoktu acamadim teknosada ilgilenmedi başka telle yönlendiriyor hemen . bu telefon resmen üvey evlat muamelesi görüyor :(

Aynen dediginiz gibi ilginc bir durum.m4 aquanin heryerde reklami varken bu cihazin hic reklami yok.fakat ne olursa olsun bu cihaz su an efsane.bende fiyatin teknosa,vatan,mediamart gibi büyük magazalarda biraz daha ucuzlamasini bekliyorum.en azindan 1100tl bandina iner inmez alacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Güncellemede bir fark gördünüz mü ?

güncelledikten sonra tek fark edebildiğim güncellemeden önce telefona çağrı geldiğinde çağrı ekranı geç geliyordu artık çabuk geliyor
  • Arkadaslar bugun itibariyle aliini gerckelestirdim,siyah renkte.

Zaten detaylica arastirmistim yaniltmadi.

Memnun kaldiginiz seffaf ve yumusak ince kesim kilif linki verirseniz sevinirim,tesekkurler.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun düşüncelerini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: İlker_topgul

Arkadaşlar merhaba
    Cihazı alalı 1 hafta oldu, beyaz rengini tercih ettim , bir önceki telefonum iphone 5s di, iphone u değiştirme sebebim artık yanımda seyyar güç kaynakları ile gezmek istemeyişimdir, 3g açıkken öğlen 2 gibi şarjım bitiyordu, herneyse, C4 den bahsedeyim biraz,
    Bence bu cihaz şu ana kadar gördüğüm en iyi selfie fotoğraflarını çekiyor, bataryası iphone 5s kullanımının birebir aynısını kullanıyorum ( çağrı,sms,mail,foto v.s) gece 12 olduğunda henüz %10 şarjım kalmış görünüyor, tlf daha önce kullandığım Android telefonlara oranla daha stabil, cihaz büyük ekran gibi algılansada çok ergonomik, tek elle rahat kullanabiliyorum tabi ele göre değişir bu :) en sinir olduğum şey telefon yaklaşık 6 saatte doluyor yani batarya ağır şarj oluyor, acaba kutudan çıkan şarj aletinin çıkış gücünden mi kaynaklı diye düşündüm, Sony şarj aletinin çıkış gücü 1A, sonra samsung note 4 ün 2A gücündeki fast Charger aleti ile şarj ettim, oda 3 saatte doldurdu, geçenlerde tesadüfen kardeşimin nokia marka şarj cihazını gördüm batarya bitmişti ve tlf kapanmıştı, şarja taktım, tam 1 saat sonra şarjdan aldım aman tanrım ne göreyim şarjım %98 de, hemen çıkış gücüne baktım 1.3A yazıyor, bu şarj cihazını kardeşimden alıp ona sony şarj cihazını vererek evden ayrıldım,
    İkinci sinir olduğum konu ise, şu anda tatildeyim, akşam eşimle beraber bir fotoğraf çektirmek istedim, otel görevlisinin bi fotoğraf çekebilirsiniz rica ettik sağolsun çekti ama "abi karanlık çıktı dedi" Flash patlamıştı ama, sonra birkaç kez daha denedik hepsinde aynı sonuç, bu arada foto çektiğimiz yer hafif karanlıktı otel bahçesi yani sağdan soldan vuran ışıklar var hafiften, mesafe 2 mt, ama yüzümüzü anca sevebiliyoruz ışık o kadar kötü, bu işte bir gariplik var dedim, çünkü ışık çok güçlü vuruyordu, tüm gece çekimi süper otm v.s ayarları denedikten sonra Flash ayarlarından lamba modunu seçtim, lamba modu el feneri gibi sürekli ışığı açık tutuyor siz foto çekiyorsunuz, sonuç mükemmel! Yani ekranda gördüğünüz ışık gücünü fotoğrafa yansıtmış durumdaydı, 12 yıl fotoğrafçılık yapmış birisi olarak benim yorumum şu
    Makinanın vizör açıp kapama süresi ile Flash tavan yaptığı yani patladığı saniyenin yarısı kadar kısa sürede gerçekleşen bu an birbiri ile tam olarak eşleşmiyor, yani Flash patlıyor o sırada vizörün görüntüyü alması ve makinanın hafızaya kaydetmesi gerekiyor fakat gecikiyor yani Flash etkisini kaybederken görüntü alıyor vizör, bunların hepsi yarım saniyede gerçekleşiyor, bu olay umarım yazılımsal bir sorundur yoksa Flashlı fotoğraf çekmek işkence, yada lamba modunda çekeceksiniz oda ayrı işkence ışık sürekli açık kalıyor çünkü, yani göz alıyor,
    Bunlar dışında önemli bir gelişme yok arkadaşlar genel anlamda memnunum,

Hocam şu sarj aleti konusunu bir daha test etme şansınız var mı?
    Öyle bir şey varsa hemen nokia sarj aleti alayım hangi modelin sarj aleti bu arada o?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Bu telefonun neden bir incelemesi yok doğru düzgün neden acaba kafama takılıyor sadece bazı kullanıcılar incelemiş burada sadece

Hocam şu an size yardımcı olmak isterdim fakat acayip derecede başım yoğun, dışarı çıkıp test etmem lazım size kamera için yarın imkan bulursam halledicem

• Merhaba arkadaşlar sim kartı telefona kestirip mi taktığınız? Yoksa yeni micro sim kart mı aldınız? Ben sim kartı telefoncuya kestirip taktırdım sim kartı yerinden çıkaramıyorum nasıl çıkarabiliriz? Zaten kullanma klavuzunda da kesilmiş sim kartı takmak cihaza zarar verir yazıyordu arkadaşlar kestir bir sorun olmaz dediler vodafone abonesiyim yarın gidip orjinal nano kart mı micro kart mı her neyse onu almayı düşünüyorum tavsiyem simkartı kestirmeyin telefona uygun orjinal yeni kart alın, kesilmiş kartların ebatı büyük olduğu için kart yatağına zarar veriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete446

Merhaba arkadaşlar sim kartı telefona kestirip mi taktığınız? Yoksa yeni micro sim kart mı aldınız? Ben sim kartı telefoncuya kestirip taktırdım sim kartı yerinden çıkaramıyorum nasıl çıkarabiliriz? Zaten kullanma klavuzunda da kesilmiş sim kartı takmak cihaza zarar verir yazıyordu arkadaşlar kestir bir sorun olmaz dediler vodafone abonesiyim yarın gidip orjinal nano kart mı micro kart mı her neyse onu almayı düşünüyorum tavsiyem simkartı kestirmeyin telefona uygun orjinal yeni kart alın, kesilmiş kartların ebatı büyük olduğu için kart yatağına zarar veriyormuş.

+Ekstra sarj yiyormuş arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker_topgul

Arkadaşlar merhaba
    Cihazı alalı 1 hafta oldu, beyaz rengini tercih ettim , bir önceki telefonum iphone 5s di, iphone u değiştirme sebebim artık yanımda seyyar güç kaynakları ile gezmek istemeyişimdir, 3g açıkken öğlen 2 gibi şarjım bitiyordu, herneyse, C4 den bahsedeyim biraz,
    Bence bu cihaz şu ana kadar gördüğüm en iyi selfie fotoğraflarını çekiyor, bataryası iphone 5s kullanımının birebir aynısını kullanıyorum ( çağrı,sms,mail,foto v.s) gece 12 olduğunda henüz %10 şarjım kalmış görünüyor, tlf daha önce kullandığım Android telefonlara oranla daha stabil, cihaz büyük ekran gibi algılansada çok ergonomik, tek elle rahat kullanabiliyorum tabi ele göre değişir bu :) en sinir olduğum şey telefon yaklaşık 6 saatte doluyor yani batarya ağır şarj oluyor, acaba kutudan çıkan şarj aletinin çıkış gücünden mi kaynaklı diye düşündüm, Sony şarj aletinin çıkış gücü 1A, sonra samsung note 4 ün 2A gücündeki fast Charger aleti ile şarj ettim, oda 3 saatte doldurdu, geçenlerde tesadüfen kardeşimin nokia marka şarj cihazını gördüm batarya bitmişti ve tlf kapanmıştı, şarja taktım, tam 1 saat sonra şarjdan aldım aman tanrım ne göreyim şarjım %98 de, hemen çıkış gücüne baktım 1.3A yazıyor, bu şarj cihazını kardeşimden alıp ona sony şarj cihazını vererek evden ayrıldım,
    İkinci sinir olduğum konu ise, şu anda tatildeyim, akşam eşimle beraber bir fotoğraf çektirmek istedim, otel görevlisinin bi fotoğraf çekebilirsiniz rica ettik sağolsun çekti ama "abi karanlık çıktı dedi" Flash patlamıştı ama, sonra birkaç kez daha denedik hepsinde aynı sonuç, bu arada foto çektiğimiz yer hafif karanlıktı otel bahçesi yani sağdan soldan vuran ışıklar var hafiften, mesafe 2 mt, ama yüzümüzü anca sevebiliyoruz ışık o kadar kötü, bu işte bir gariplik var dedim, çünkü ışık çok güçlü vuruyordu, tüm gece çekimi süper otm v.s ayarları denedikten sonra Flash ayarlarından lamba modunu seçtim, lamba modu el feneri gibi sürekli ışığı açık tutuyor siz foto çekiyorsunuz, sonuç mükemmel! Yani ekranda gördüğünüz ışık gücünü fotoğrafa yansıtmış durumdaydı, 12 yıl fotoğrafçılık yapmış birisi olarak benim yorumum şu
    Makinanın vizör açıp kapama süresi ile Flash tavan yaptığı yani patladığı saniyenin yarısı kadar kısa sürede gerçekleşen bu an birbiri ile tam olarak eşleşmiyor, yani Flash patlıyor o sırada vizörün görüntüyü alması ve makinanın hafızaya kaydetmesi gerekiyor fakat gecikiyor yani Flash etkisini kaybederken görüntü alıyor vizör, bunların hepsi yarım saniyede gerçekleşiyor, bu olay umarım yazılımsal bir sorundur yoksa Flashlı fotoğraf çekmek işkence, yada lamba modunda çekeceksiniz oda ayrı işkence ışık sürekli açık kalıyor çünkü, yani göz alıyor,
    Bunlar dışında önemli bir gelişme yok arkadaşlar genel anlamda memnunum,

Hocam bende gece çekimlerinde öyle bir sorun yok gündüz gibi çekiyor mübarek

• Bununla ilgili bir bilgi göremedim, lakin zenfone2 400 bir. Ekran parlaklığı konusunda karşılaştıran arkadaşlar c4 daha parlak diyor. Bu sebeple 400 ustudur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 13 Temmuz 2015; 3:47:48 >
  • Arkadaşlar n11 %5 indirim yapmış bugünlük. Telefonu 1044 e mal edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.