Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • markete gir mtk enginering mode indir,ayarlardan kulaklık,mikrofon,hoparlör sesini yükseltebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

markete gir mtk enginering mode indir,ayarlardan kulaklık,mikrofon,hoparlör sesini yükseltebilirsin..

Bu nedir tam olarak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende xperia c4 alıcam bu hafta sonu telefonu denedim mağazada gerçekten görüntü kalitesi süper ekrana göre ince bi telefon plastik olmasa daha iyi olabilirmiş. Kamerası çok güzel. Benim sormak istediğim takılma oluyormu ordaki telefonda biraz takılma oluyordu ama sonuçta ordakini herkes kullandığı içinde bi yavaşlama olmuş olabilir aşırı kullanımdan bütün gün şarjda açık sonuçta sizde takılma oluyormu bide her telefon ısınıyor benim xperia m de ısınıyo ama sadece kameranın orası ve çok rahatsız etmiyo rahatsız edicek düzeydemi ısınma son olarak da sizce telefon güncelleme alırmı android m için sony z ler hariç pek güncellemiyo ondan soruyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaslar sms yada ehatsapp tamamda,telefon menulerinde gezerken dokunma titresim ve tik tik sesini hicbiyerden kapatamadim.

Neredendir bu sesi ve titresimi kapatma.

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    ayarlar-ses ve bildirim- diğer sesler kısmından belirttiğiniz ayarları yapabilirsiniz
  • goldalchemist kullanıcısına yanıt
    Kamera kısmı gercekten ıyı ısınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Sim kartın ebatları mı şarj süresini değiştiriyormuş?
    Buna inanıyor olamazsınız gerçekten?

Ben demiyorum arkadaşım o arkadaş öyle diyor dedim

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yukledım lakın mtksettıngse tıkladıgımda cannot find app yazıyor.

• tüm mtk lı çin telefonlarında kullanılabiliyor,sony bu ayarları kapatmış sanırım,kapatmasa şaşardım..
  • Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Sana demedim zaten, bunu fikir edinenler icin yazik yani...

• quote:

tüm mtk lı çin telefonlarında kullanılabiliyor,sony bu ayarları kapatmış sanırım,kapatmasa şaşardım..

Mantıklı değil mi zaten kapatması?
    Belki sen biliyorsun ama eline her telefon alanın bütün ayarlarla oynaması nelere mal olurdu firma için?
  • Her telefon alanın oraya kadar gelmesi zaten baya biliyor demek,bilmeden oraya geldim diyosa yalan söylüyordur adam karşı tarafa sesim az gidiyor diyor sony siddin sene bunu düzeltmez çünkü biliyorum bütün sony modellerinde ses ya az gelir ya az gider..
  • Lenovo p70 den sonra bu c4 de çöp oldu bu fiyata..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

quote:

tüm mtk lı çin telefonlarında kullanılabiliyor,sony bu ayarları kapatmış sanırım,kapatmasa şaşardım..

Mantıklı değil mi zaten kapatması?
    Belki sen biliyorsun ama eline her telefon alanın bütün ayarlarla oynaması nelere mal olurdu firma için?

Hocam sizin gps çalışıyor mu?
    İnternetsiz, wifisiz sadece gps?
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    P70 nedir allah aşkına :D ekrandan direk elenecek bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 14 Temmuz 2015; 15:50:58 >
  • Bence 1000 lira cok arkadaslar.Telefon kasadan kaybediyor.1300e falan lg g3 aldı hocam gittigidiyordan.

• Lg g3 metal kasa zaten :D c4 ün özelliklerini samsung koysaydı 1600 e satardı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 14 Temmuz 2015; 16:34:04 >
  • lg g3 güzel cihaz tabii, lakin onunda sorunları var (kasa çatlaması vb.)

c4 sanki hemen kırılacakmış gibi onunda eksisi bu. sağlam bir kılıf ve tempered glass sorunumuzu çözer. bence fiyatına göre 1000 tl bandında alınabilecek marka ürün açısından en iyi telefon.

• Sadece batarya bile g3 almamak için bir sebep
    Kamera ekran tasarım vs düşünüldüğünde c4 p70 e göre oldukça iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Sadece batarya bile g3 almamak için bir sebep
    Kamera ekran tasarım vs düşünüldüğünde c4 p70 e göre oldukça iyi

Kasa yapısı plastik oldugu icin saglam durmuyor.Onun disinda c4 super sozum yok ama g3e bok atmak çok yanlış olur ozellikle kasa yapisi daha iyi iken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.