Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi ve 3G kapalıyken Googgle Maps hiç bir şey bulmuyor eğer sorduğun buysa?
  • Bu arada şarj konusunda;

Ben aldığımdan beri eski Samsung S3 Mini şarjımla kullanıyorum telefonu.
    O takılıydı, değiştirmedim.
    Yaklaşık 2,5 saatte tamamen dolduruyor.

C4 kutusundan çıkan şarj aletini henüz kullanmadım.
  • Kymophobia kullanıcısına yanıt
    Bende de durum bu şekilde gps de sorun mu var acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gps zaten mobil ağ ya da wifi çalıştığı zaman işler normalde. Onlar yokken çalışmaması normal.
    Anladığım kadarıyla telefon günlük kullanım için ideal. Ince eleyip sık dokumak amma baş ağrıtıcıymış ya. Kaç gündür geceli gündüzlü telefon araştırıyorum, buna karar verdikten sonra hala kafamı kurcalayan şeyler var, kendimi unuttum resmen. Sony zannederim ki m4 ten çok üretti, elden çıkartmak için böyle bir reklam politikası izliyor c4ü nasıl olsa satarız diye... anlamadığım telefon bir aydır falan ülkemizde, teknoloji sitelerinde bir tane eli yüzü düzgün inceleme yok. Bari alanlar olarak (yarın inşallah alacağım vatandan:) ) biz bir inceleme koyalım ortaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

C4'te GPS yok ki? AGPS barındırıyor.
    AGPS olan tüm cihazlar, uydu bağlantısı için 2/3G ya da Wifi kullanmalı.
    Assisted GPS'in olayı o zaten.

Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltebilir.
  • hayırlı geceler daha önce internetten aldığım ve iade ettiğim z3 compact vardı iade sebebi kameradaki pembeleşmeydi.İadeden sonra uzun bir süre bu telefonu bekledim kamerası beni çok üzdü kamera ayarlarıla da oynadım ama sonuç fiyaskoydu keşke pembe membe z3c la devam etseydim dedim çünkü o bu konuda harikaydı.bence 200 daha verin onu alın c4 ü de internetten almıştım bugun geri iade yaptım bakalım inşallah geri alırlar sony garantili epttavm 1099 tl almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saliherz

hayırlı geceler daha önce internetten aldığım ve iade ettiğim z3 compact vardı iade sebebi kameradaki pembeleşmeydi.İadeden sonra uzun bir süre bu telefonu bekledim kamerası beni çok üzdü kamera ayarlarıla da oynadım ama sonuç fiyaskoydu keşke pembe membe z3c la devam etseydim dedim çünkü o bu konuda harikaydı.bence 200 daha verin onu alın c4 ü de internetten almıştım bugun geri iade yaptım bakalım inşallah geri alırlar sony garantili epttavm 1099 tl almıştım

Iade sebebiniz sadece kamera mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saliherz S kullanıcısına yanıt
    kamerasını nasıl beğenmedin anlamadım bu fiyata bu kamera zor bulunur kullandım mağazada bana baya güzel geldi kamerası sonuçta fiyat belli 1200 daha iyisi zor
  • goldalchemist kullanıcısına yanıt
    z3c la aynı ortam ve ışıkta cektiğim fotolar çok netti am bu bulanık çekiyo net değil kamera benm için önemliydi o yüzden iade ettim karar sizin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: saliherz

hayırlı geceler daha önce internetten aldığım ve iade ettiğim z3 compact vardı iade sebebi kameradaki pembeleşmeydi.İadeden sonra uzun bir süre bu telefonu bekledim kamerası beni çok üzdü kamera ayarlarıla da oynadım ama sonuç fiyaskoydu keşke pembe membe z3c la devam etseydim dedim çünkü o bu konuda harikaydı.bence 200 daha verin onu alın c4 ü de internetten almıştım bugun geri iade yaptım bakalım inşallah geri alırlar sony garantili epttavm 1099 tl almıştım

Hiç gerçekçi bir yorum değil...
    Yani bu kadar insan, tüm dünyada ödül almış bir kamerayla ilgili muhteşem bir yorum olmuş.
    Hatayı ürünü aldığın yerde araman lazımdı, üründe değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

quote:

C4'te GPS yok ki? AGPS barındırıyor.
    AGPS olan tüm cihazlar, uydu bağlantısı için 2/3G ya da Wifi kullanmalı.
    Assisted GPS'in olayı o zaten.

Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltebilir.

Haydaa Strava gibi gps gerektiren uygulamalarda ben ne yapacağım, mobil veri yetmez ona.
  • Kymophobia kullanıcısına yanıt
    ben sadec başıma gelenleri söylüyorum kardeş belkide arızalı ürünmdü bilemiyorum başka bir mağazada inceleme şansım olmadı internetteki incelee yorumlar doğrultusuda almıştım artı bu yorumlara kaılmak zorunda değilsin sana ürün faturalarınmı göndereyin ne yani
  • saliherz S kullanıcısına yanıt
    z3c tabi daha iyi çeker arka kamerası 20.7 diye biliyorum normal tabiykide ama ön kamera olarak c4 alır malzeme kalitesi olarak z3c alır tabiykide z3c daha iyi bir telefon ama ben kullandım biraz küçük geldi tabi karar kullananın kim hangisinde rahat ediyosa o iyidir
  • Arkadaşlar ben bu ürünü çok beğendim ardından media markt a gidip ürünü inceleme fırsatım oldu orda herkes m4 aquayı önerdi fakat hafıza probleminden dolayı onu almadım zaten donanım özellikleri olarak c4 daha iyi bence. ben media markttan ucuza bulduğum için beyaz c4 sipariş ettim sonra biraz araştırdım media markt internet siparişlerinde çok kötüymüş bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni?
  • Evet 48 saatlık testım sonucu gayet ıyı,tek kusuru uzun sure sarj olması gıbı duruyor onuda g2 nın sarj aletı ıle 2 saatın altına cekmıs bulunuyorum.

oncelıkle kamera performansı cıdden etkıleyıcı fıyatına gore,on kamera zaten oldukca ıyı ( dunyanın en ıyısı ) arka kamera ıse bır CEP TELEFONUNDAN canon,nıkon performansı bekleyen bunyler harıcındekı herkesı memnun eder baya baya ıyı fırsat bulursam yarın ekleycegım..

ses karsı taraftan yada benden sıkıntı yok,cok net duyabılıorum totalde 9-10 degısık gorusme yaptım kımsede seste sıkıntıdan bahsetmedı.

ekran panel kalıtesını sony konusturmus gunduz rahat gorulebılıor

ele oturması ergonomısı ıuyı 5.5 ınc gıbı degıl ve sonynın elestırılen cerceve oranı c4 haylı ınce tutulmus

batarya zamanla acıcaktır ama bugun zırt pırt nette olmam gorusme yapmam ve oyun oynamama ragmen eve % 9 la dondum,cokta kasmadım pıl bıtmesın falan demedım adaptor yanımdaydı..

kısaca bekledıgım gıbı cıktı ıyıkıde almısım dedırttı.

androıd m guncellemesı ıle tadından yenmez gıbı.

ılla bır kusur bulmaya calısan copcoverycı,legencı samboylar elma armutcular uzulmesın dıye yazayım belkı batarya 3000lık olsa dahada mukemmel olurmus telefon.

kısacası 1000 cıvarında butcesı olalanlara oneırım n11 1100 vardı bugun.

telefon sony nın cıdden one cıkan herseyden gerektıgı kadar konulmus,zarıf bır modelı olmus,haftalarca arastırıp vıdeo ızleyıp yabancı sıtelerden hatım etmıs bır kullancısı olarak acaba alsamı dıye dusunup arada kalan baktıkca kafası daha cok karısan arkadaslara gonul rahatlıgı ıle onerırım.

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    z1 ıle bunun arasında c4 u secın derım z1 tft ekran bence daha sonuk bır kullanım zevkı verır,ama z1 kotu degıl yanlıs anlamayın sadece c4 daha alınası bır telefon gıbı
  • quote:

Isınmanın yaşatmış olduğu hiç bir sorun yok merak etmeyin iyi ki almışım diyorum telefonu :)

+1
  • Isınmayı sprun etmedım acıkcası, cunku telrgonun ozellıklerı fıyatına gore cok ıyı. Bayram kampanyası yaparlar belkı bır ıkı gun ıcınde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben napıcam arkadaşlar bu media marktla ya daha akşam aldım dün fakat internette dolaştıkça çok dertleniyorum 8 gün bekletip sonra siparişi iptal ettikleri bile olmuş acaba pişman olmadan önce ben mi iptal etsem bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
  • Ya arkadaşlar sizce bu normal mi? Telefon ilk geldiğinde telefon boşta iken yüzde 20den düşük bir takımdı şimdi böyle ve gerçekten gözle görülür bir fark var. Acaba neden yükseldi bu değer?
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.