Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de.şu üstteki engel gibi olan şey ne anlama geliyor? Bulamadım.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildirim menüsünü indirdiğim zaman açılan pencerede en altta cihaz izlenebilir yazıyor sizde de yazıyor mu bu yazı ayrıca cihaza desen şifresi koydum hızlı kaydırma olarak değiştirmek istiyorum ama hızlı kaydırma kullanılabilir değil diyor sorun nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    O işaret telefon sessiz de demektir hem ses çıkmaz hem titremez ama alarmlar çalar telefonunuzu titreşimli sessiz e almak istiyorsanız sesini tamamen kısmanız yeterlider.Dediğim gibi o mod titreşim de kapalı ses de çıkmaz anlamına geliyor.

• Teşekkür ederim çok saçma bir soru sormuşum diğer soruma bakar mısınız sizde telefon boşta iken yüzde kaç?

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Şuan şarjdan yeni çıkardım yarın kullanıp ss atarım :) benim aklıma takılan bildirim menüsünü aşağı indirdiğimde en aşağıda cihaz izlenebilir yazısı çıkıyor sanki önceden çıkmıyordu ona anlam veremiyorum ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Şuan şarjdan yeni çıkardım yarın kullanıp ss atarım :) benim aklıma takılan bildirim menüsünü aşağı indirdiğimde en aşağıda cihaz izlenebilir yazısı çıkıyor sanki önceden çıkmıyordu ona anlam veremiyorum ben :)

Ben de yok hiç de rastlamadım. Ne ki acaba?

• Arkadaslar bıldıtım menusunde notmal ses, sessiz, titret vs. Yok, bunu bıldırıme nasıl getırırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Arkadaslar bıldıtım menusunde notmal ses, sessiz, titret vs. Yok, bunu bıldırıme nasıl getırırız.

lolipopta bu özellik yok şu anda 5.1 ile gelir mi bilmem
  • quote:

Arkadaşlar bildirim menüsünü indirdiğim zaman açılan pencerede en altta cihaz izlenebilir yazıyor sizde de yazıyor mu bu yazı ayrıca cihaza desen şifresi koydum hızlı kaydırma olarak değiştirmek istiyorum ama hızlı kaydırma kullanılabilir değil diyor sorun nedir?

Ayarlar>Güvenlik>Kimik Bilgilerini Temizle Bunları yapınca düzelir sorunun kardeş
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler onu hallettim şimdi aklımda kalan tek şey cihaz izlenebilir yazısı :) niye böyle yazıyor anlam veremedim

• quote:

Teşekkürler onu hallettim şimdi aklımda kalan tek şey cihaz izlenebilir yazısı :) niye böyle yazıyor anlam veremedim

hocam xperia takipi etkinleştirdiniz mi? xperia cihazınız kaybolursa bulmanızı sağlıyor.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    Hayır kapalı :)

• Şu şekilde yazı ne yapsam geçiremedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 15 Temmuz 2015; 11:35:37 >
  • quote:

Şu şekilde yazı ne yapsam geçiremedim :D

"Cihaz izlenebilir" yazısına tıklayınca ne olduğuna dair bir açıklama çıkması lazım. Bende "ağ etkinliğş izlenebilir" yazısı var. Tıklayınca Opera Max"a vpn izni verdiğimi ve programın ağ trafiğini takip edebileceğine dair güvenlik uyarısı çıkıyor.

• yuksek kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde bir yazı çıkıyor :)

• "null" demese iyiydi:)) bişey anlayamadım.

• Telefonun beyazını inceledim gayet kaliteli gözüküyordu. Parçaların birleştirme noktaları gayet iyiydi açıklık göremedim. Çoğu kişi kalitesiz olmuş demiş ama cihazda polikarbon kullanılmış normal plastik değil. Tabi bir HTC One ya da iPhone 6 metal kalitesi hissi beklememek gerek. Ekran muazzam olmuş gayet parlak ve kasa oranı bu modelde büyük tutulmuş. Ön kamerası çok iyi. Arka kamerada Sony nin yazılımını düzeltmesi lazım. Kameranın iyi bir potansiyeli var. Mediatek işlemci pek sevmesem de cihazda iyi bir işlemci kullanılmış. Cihazda bir takılma donma yoktu gayet hızlı ve stabil gözüküyor. Almayı düşünüyorum son anda daha iyi bir model çıkmazsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 15 Temmuz 2015; 13:36:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

P70 nedir allah aşkına :D ekrandan direk elenecek bir cihaz

Aradaki 400 tl ye küçük bir led tv alırsın. Hangi ekrandan bahsediyorsun sen..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte adamlar p70 in ekran kötü olduğu için led tv alman için yapıyor yanında taşırsın led tv yi bağlarsın telefonu falan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

P70 nedir allah aşkına :D ekrandan direk elenecek bir cihaz

Aradaki 400 tl ye küçük bir led tv alırsın. Hangi ekrandan bahsediyorsun sen..

bu telefon ile p70 in ekran kalitesini ppi değerlerini nasıl bir tutuyorsunuz anlamadım. tamam işlemci aynı, grafik aynı lakin ekran vasat. şahsen benim için olmazsa olmazdı full hd ekran. eğer önemli değilse p70 düşünebilir.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.