Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Teşekkürler onu hallettim şimdi aklımda kalan tek şey cihaz izlenebilir yazısı :) niye böyle yazıyor anlam veremedim

hocam xperia takipi etkinleştirdiniz mi? xperia cihazınız kaybolursa bulmanızı sağlıyor.

Nerden açıyoruz hocam onu?

Ayarlar, Guvenlık, cihazını bul.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: DarqGuardiann893

15-20 gün sonra bende alacağım inşallah butun yorumlari okudum ama pilini hala cozemedim 4.5 saat ekran suresi alir miyim birde zevk.meselesi ama sizce siyah mi yoksa beyaz mi aliyim?

Bende 5 saat ekran süresini bolca kurcalasamda aliorum,kaldiki bataryayi henuz uc kez sarj ettim..

Muhtemelen 10~15 sarjdan sonra bir nebze daha uzun sure gidecektir telefonun pili.

Hocam bir ben alamadım 5 saat, 30 hazirandan beri kullanıyorum halâ almış değilim 5 saat ekran süresi
    parlaklık deseniz %5 civarında, wifi hep açık.
  • Modern combat 5 fps dusuyor sankı, cok barız degıl ama kendını hissettiriyor.

• Benimde 5 şarj civarı oldıu dizi izlediğim zamanlarda 7 saati geçebiliyorum normal web sosyal ağ oyun kullanımında 6 saat civarı ekran süresi alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Ben daha 2 kere falan şarj ettim. 6 saate yakın -bazen geçiyor- ekran süresi alıyorum. Ayarlar - Güç Yönetimi - Pil Kullanımından şarjınızın nelere gittiğine bakabilir misiniz? Bir de ben Battery Doktor kullanıyorum. Etkili gerçekten. Stamina modu da çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Malesef şarj adaptörü çok kötü sonny neden böyle birşey yapmış anlayamıyorum.Farklı adaptörlede şarj etmek istemediğim için yapacak birşey yok malesef, belkide yavaş şarj olması batarya açısından olumlu olabilir.Çünkü hızlı şarj özellliğinin batarya ömrünü azalttığını okumuştum.
    Ses konusunda bana gelen ses gayet iyi hatta karşımdakinin sesini yanımda oturan kişi bile duyabiliyor ama konuştuğum 3 kişiden 2si benim sesimin az geldiğinden şikayetçi oluyor bunu anlamış değilim kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun olmadığını söylediler. Bir süre daha deneyip yine aynı şikayetleri alırsam servise verebilirim telefonu.

Aynı soruna bende rastladım cepten cebi aradığıma karşıdaki taraf sesin boğuk geldiğini söylüyordu. Bunu evde farklı bir cep telefonunu arayarak test ettik ses boğuk geliyordu. Sonrasında cepten evi aradık ev telefonuna ses boğuk gelmedi normaldi güzeldi.

Telefonu dün aldığımda arama kontrolü yapmıştım ses gayet iyiydi. Şimdi neden böyle oldu anlamadım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınatabilir mi? Mikrofon gürültü azaltma kapalı, Konuşmacının sesini arttırma kapalı.

Hat eskiydi kırarak makro hale getirdiler acaba o sorun çıkarıyor olabilir mi dersiniz?

• Arkadaşlar stamina modunu hangı ayarlarda kullanıyorsunuz? :)

• Ben de böyle ama her zaman açık
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Stamina saat niye açık değil sizde. Bende genişletilmiş kullanım açık değildi onu açayım madem :)
  • İnternet ustunde olan guncelleme telefon ustunde yayınlandı.

• Mortal combat x, grafik cok iyi fps sıkıntı yok.

• Sky force isimli bir oyun var onu yükleyin arkadaslar.

• Sırf beyazı için keçiörenden söğütözüne gittim.Orada teşhir ürünü varmış.Daha uzak bir yerde 2 tane var dedi.Orayı aradım 15 dk bekledim telde açan olmadı.Merkezlerini aradım oradaki adam şuan 1 tane gözüküyor oda teşhir dedi, diğeride satılmış.Gidip g2 alıyorum :D
  • Bugün gelen güncellemeyle ne değişti arkadaşlar ben bi değişiklik farkedemedim

• takip.

• m4 aqua mı daha iyi yoksa bumu ? Ekranın 5.5 inc olması hoşuma gitmedi birde metiatek işlemci
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    hangisi daha iyi bilemem ama m4 aqua'da hafıza sorunu var deniyor. Bir de C4'ün 5.5" olması o kadar da kullanışsız değil. Benim ilk telefonum ve hemen alıştım. Ele de çok güzel oturuyor.
  • Ben de onu açayım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 16 Temmuz 2015; 15:14:02 >
  • Güncelleme geldi bu sabah. Ne değişiklikler var bilen var mı
  • Bugün gelen güncelleme mevzusunu anlayan var mı?
    Geçen hafta gelen güncellemeden mi bahsediyoruz aslında?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.