Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen önceden gelen güncelleme sadece telefondan yapma olayı yeni çıktı önceden sadece bilgisayar üzerinden yapılıyordu :)
  • Son %8 şarjın bitmesi 1 dk sürüyordu umarım düzelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Otg desteği var mı flash bellek takıp film/dizi izleyebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf aldım, lakin mıknatıs kısmı telefonun ekranını kapattırıyor, daha da alamıyorsun cıkarana kadar. Onun yerine guzel bı sılıkon kılıf aldım, bır de tempered glass.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 16 Temmuz 2015; 22:24:38 >
  • Arkadaşlar bende şuan silikon kılıf kullanıyorum bugün metal çerçeve siparişi verdim aliexpress den 12 TL ye. 2 haftaya gelir fotoğrafları paylaşırım.

• cihaz bukadar güzel olmasına rağmen forumu nekadar da pasif.
    hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Kılıf aldım, lakin mıknatıs kısmı telefonun ekranını kapattırıyor, daha da alamıyorsun cıkarana kadar. Onun yerine guzel bı sılıkon kılıf aldım, bır de tempered glass.

Aynı sorun bende de oldu.
    N11'den cekuonline adından bir arkadaştan aldım ama bütün seri sorunlu çıktı dedi.
  • Ben de silikon kılıf ve temperli cam almıştım. Kılıf her halükarda cihazın ebatını büyütüyor. Zaten 5.5" ekranlı bir telefon. Sadece temperli camla kullanmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu sizce?
  • Aynen n11 de ..

Cekuonline dan almayin..

Bir g2 set birde c4 icin kilif+film siparise ettim bugun geldi..

Siyah istedim kilif seffaf geldi,tam oturmuyor sag taraf gevsek,g2 icin gelebler ksik bazisi.

Bakalim xam filmi nasil çıkacak acmadim daha..

Haftaya yayginlasir acele etmeyin ben aldim kiliftan pisman oldum.

• Ben telefoncudan aldım 7 liraya slikon şeffaf tam uydu valla kılıf yokmuş gibi sanki adamın dediğine göre yeni kılıflar gelcek cihaz yeni olduğu için slikonlular var dedi. Biraz zaman geçsin güzel kılıflar çıkar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 17 Temmuz 2015; 0:46:51 >
  • Arkadaşlar bütün forumu okudum hala emin olamıyorum ben mobil veri sürekli açık biçimde ve yaklaşık 1 saat civarında oyun oynayarak onun dışında yarım saat-1 saat arası da diğer uyg. kamera arama vs. ile uğraşırsam 1 günü çıkarır mı bu telefon? Ve beyazı çabuk kirlenir mi kap kullansam
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Benimde 5 şarj civarı oldıu dizi izlediğim zamanlarda 7 saati geçebiliyorum normal web sosyal ağ oyun kullanımında 6 saat civarı ekran süresi alıyorum

Ekran boştayken çok yiyor benim
    Şöyle ki akşam Wifi herşey kapalı yatıp sabah kalktığımda bi %11lik azalma oluyor pilde

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    otg desteği var film falan izleyebilirsiniz.belleği görmezse önce fat32 ile biçimlendirip öyle kullanın
  • Benhttps://www.youtube.com/watch?v=IhV1jpD0F18 bu videoda olduğu üzere c4 ün de m4 aqua gibi suya karşı dayanıklı olduğunu fakat suyun altında fotoğraf çekme özelliğinin eksik olduğunu çıkarıyorum.Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi? c4 de suya dayanıklı mı?
  • seckinsenol S kullanıcısına yanıt
    Videoda ki cihaz xperia z gibi geldi bana c4 değil bence :) çünkü öyle bir dayanıklılık yok.

• seckinsenol S kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon Mayıs 2015'te tanıtıldı Haziran'da satışa sunuldu. Sizin paylaştığınız video 8 ay öncesinin.
    Yani o telefonun Xperia C4 olması imkansız...

Edit: Şöyle bir video var belki ilginizi çeker. Hintli kardeş cengaverlik yapmış hepimizin adına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 17 Temmuz 2015; 2:27:18 >

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Bu video dan gördüğümüz üzere telefona su falan dökülse bir sorun olmayacak gibi :D

• Arkadaşlar yine pil için aklınızda bişey oluşsun diye paylaşım yapıyorum şarjım %50 iken bu şekildeydi kafadan 4 saat görür yani hiç bitirmediğim için böyle koyuyorum :D

• C4 su gecirir arkadaslar,maceraya kalkismayin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

C4 su gecirir arkadaslar,maceraya kalkismayin bence.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.