Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugi2528

Ne güzel işte adamlar p70 in ekran kötü olduğu için led tv alman için yapıyor yanında taşırsın led tv yi bağlarsın telefonu falan :D

kaale almayın troll zaten gm fanı,yanı bellı bır kalıtenın ustundekı telefonları karalar genelde aylardır denk gelıorum sonye ozellıkle gıcıgı var objektıfım pozlarında caktırmadan gıydırır.
  • Arkadaslar ozellıkle resım orneklerı ısteyen cok kısı vardı azda olsa fırsatım oldu cektım..

ozellıkle gunese dogru cevırıp cektıgım resımdede gorulecegı gıbı ters ısık performansı haylı ıyı,genel olarak bende CEP TELEFONUNDAN canon nıkon performansı beklemedıgım ıcın begendım..

genelde otomatık modda cektım,manuel ayarlar kurczlanarak daha ıyı sonuclar elde edılebılır.

bırkac ornek resım koyuyorum fıkır vermesı acısından..

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• Güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Bu arada şunu farkettim 16:9 değilde 4:3 olduğu zaman her iki kamerada gerçek mp de çekiyor. Ön 5 arka 13 çekiyor ben yeni farkettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 15 Temmuz 2015; 18:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sona okudum tüm yorumları.Bir aksilik çıkmazsa yarın beyazını alacağım inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breach -- 15 Temmuz 2015; 18:35:25 >
  • Beyaz alın beyaz siyahlar sardı forumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Teşekkürler onu hallettim şimdi aklımda kalan tek şey cihaz izlenebilir yazısı :) niye böyle yazıyor anlam veremedim

hocam xperia takipi etkinleştirdiniz mi? xperia cihazınız kaybolursa bulmanızı sağlıyor.

Nerden açıyoruz hocam onu?
  • Beyaz rengi seviyorum her ne kadar kirlensede :D .Bugün kapalı halde vatanda siyahını gördüm pek hoşuma gitmedi.Ama beyazı hoşuma gitmeyip siyahta alabilirim :P
  • 15-20 gün sonra bende alacağım inşallah butun yorumlari okudum ama pilini hala cozemedim 4.5 saat ekran suresi alir miyim birde zevk.meselesi ama sizce siyah mi yoksa beyaz mi aliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    Git iki renginede bak.İçine hangisi sinerse onu al.Beyaz renk her türlü kirlenecek, temizleyemediğin yerler olacak(Uzun süre kullanacaksan).Ben uzun süre kullanacağım.Ama beyaz alacağım %90
  • Yaklaşık 1 saatlik video izleme, 30 dakika falan oyun, 3-4 resim çekimi, baya bir internette dolaştım, WhatsApp Vs. Bir kaç sosyal ağ yaklaşık 1 saat vardır. Ekran parlaklığını genelde en düşükteydi. Ama hiç yüzde otuzun üstüne çıkmadı. Yatarken Wifi'yi kapattım onun haricinde hep açıktı. Bir de Bluetooth ile 8-10 dosya gönderdim. Yani bunlara göre bence gayet iyi bir süre.

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

Edit: Telefon her zaman stamina modundaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 16 Temmuz 2015; 0:58:50 >

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bu fotodan sonra kesin kararimi verdim almak icin
    tesekkurler

• C4 ile g2 arasında kaldım.
    Kamerayı sık kullanırım. mortal kombat gibi oyunları oynarım
    hangisini önerirsiniz ?
  • Ben de G2 almak için media Mart'ta gitmiştim. Bu telefonu duymamıştım bile. Sonra G2 eski bir telefon. Ne kadar iyi bile olsa güncel olması benim için önemli olur diye düşündüm. Görevli de G2 yerine bunu almak daha mantıklı olur dedi ben de bunu aldım. Ama ikisi de çok iyi telefonlar. Git gör bence. İçine sineni al. Ama memnun musun dersen ven kesinlikle memnunum.

• DarqGuardiann893 D kullanıcısına yanıt
    Oradaki sürenin 5 dk falan eksiği olabilir gerçek süte. Çünkü telefon kapanmıştı açılmasını bekledim açılınca da WhatsApp'a baktım. Sonra geldi aklıma ekran görüntüsü almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 15 Temmuz 2015; 21:09:52 >
  • Hahha güzel yorum :DD

• Konu sahibi arkadaşımızın eğer vakti/imkanı varsa, kullanıcıların paylaşmış oldukları örnek fotoğraf, ekran süresi, antutu skoru gibi paylaşımlardan ilk mesaja ekleme yapmasının, cihazı araştırıp konuya bakanlar açısından daha pratik olacağı kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 15 Temmuz 2015; 21:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle04

C4 ile g2 arasında kaldım.
    Kamerayı sık kullanırım. mortal kombat gibi oyunları oynarım
    hangisini önerirsiniz ?

2 telefonada sahibim,ikisi ayri guzel kamera acisindan tabiki C4,ama oyun ve uzun batarya suresi acisindan G2 bir tik daha önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Konu sahibi arkadaşımızın eğer vakti/imkanı varsa, kullanıcıların paylaşmış oldukları örnek fotoğraf, ekran süresi, antutu skoru gibi paylaşımlardan ilk mesaja ekleme yapmasının, cihazı araştırıp konuya bakanlar açısından daha pratik olacağı kanaatindeyim.

Bayram dolayisiyla tatildeyim , ama gunde 3-4 kez mobilden konuya girip olan biteni takip ediyorum. Onumuzdeki gunlerde bu dediklerinizi yapicam .

• quote:

Orijinalden alıntı: DarqGuardiann893

15-20 gün sonra bende alacağım inşallah butun yorumlari okudum ama pilini hala cozemedim 4.5 saat ekran suresi alir miyim birde zevk.meselesi ama sizce siyah mi yoksa beyaz mi aliyim?

Bende 5 saat ekran süresini bolca kurcalasamda aliorum,kaldiki bataryayi henuz uc kez sarj ettim..

Muhtemelen 10~15 sarjdan sonra bir nebze daha uzun sure gidecektir telefonun pili.

• Biryerde duymuştum mtk işlemcilerin güncelleme alması zor oluyomuş ne kadar doğru
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.